Strik cardigan til kvinder

Flotte strik cardigan

En lækker strik cardigan er et must have i enhver kvindes garderobe. En cardigan er lækker at have på og helt perfekt til en kølig dag eller aften. Jeg har her i artiklen fundet et lækkert udvalg at cardigans, som jeg synes er helt vild flotte. Jeg vil rigtig gerne hører din mening om de cardigans, som jeg har fundet, skriv gerne en kommentar nederst i artiklen. 🙂

Find en flot strik cardigan her.

Strik cardigan

Find en flot strik cardigan her.

Den første cardigan jeg har valgt er fra mærket Even&Odd. Denne cardigan er super fin, den er lavet i flotte farver og lukkes med et super fint bælte. Jeg kan rigtig godt lide designet på denne cardigan og så koster den kun 399 kr.

 

Strik cardigan

Find en flot strik cardigan her.

Den næste cardigan jeg har valgt er fra mærket Anna Field. Jeg synes at denne cardigan er super flot og feminin. Den har et flot snit og en smart lukning med spændet. Denne cardigan kan både fås i hvis og den sorte, som kan ses på billedet herover, også koster den kun 399 kr.

Strik cardigan

Find en flot strik cardigan her.

Den sidste cardigan jeg har valgt er fra mærket Mint&Berry. Dette er en flot og feminin cardigan men flotte detaljer, og så er den behagelig at have på. Denne cardigan er lidt transparent i det, den kan fås i sort og hvid og koster kun 329 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *