Tænk over dine børns badetøj

Selvom vi lige har haft en rekordkold april morgen med temperaturer der kunne gøre selv den mest forårsglade feminista iskold, så kommer vi ikke uden om, at sommeren er lige om hjørnet. Der går derfor heller ikke længe, inden badetøjet skal frem fra gemmerne, eller der skal shoppes nyt. Her på siden kan du finde gode råd til, hvordan du finder den perfekte badedrag eller bikini.

Tænk på dine børn

Strandlivet kalder forhåbentlig snart, og der skal slikkes sol på strandene i Danmark og måske sydpå, og det betyder naturligvis meget hvilken bikini eller badedragt DU vælger, men det betyder endnu mere, hvad du vælger til dit lille barn.

Du vil nok gerne vil have en der fremhæver dine gode sider, og måske skjuler tegn på, at du har givet et andet menneske liv, og har fået et barn. Når du vælger badetøj til dit barn eller børn, er der reelt kun en ting du skal have i tankerne og det er praktik og ikke mindst sikkerhed.

Soltøj holder solen for døren

Lige så meget som vi elsker solens varme stråler og ligge og få en flot gylden farve, lige så meget skal vi have respekt for dem og passe på. Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, at UV stråler kan være farlige, og for børn er dette ekstra meget tilfældet.

Børns hud er langt mere modtagelig overfor solens stråler og er derfor også langt mere udsatte, når solen virkelig bager. Som den ansvarlige mor du er, sørger du naturligvis for, at de altid har solcreme på, når de er ude i solen, men rent faktisk har det rette tøj en langt større beskyttende effekt.

Der findes mange former for vandfast solcreme, men løber de små kære rundt i sandet og op og ned af vandet, så er det stadig begrænset hvor stor denne effekt er. Soltøj som dette har en beskyttende effekt der svarer til faktor 50 – og så er du samtidig sikker på, at denne beskyttelse bliver på og ikke falder af i vand.

Solskoldninger kan ødelægge ferien

Du har selvfølgelig prøvet at være lidt for modig (læs: dum) og gå i solen uden solcreme og blive rød og måske endda solskoldet, og ved hvor smertefuldt og irriterende det kan være. Er du sydpå betyder det ofte, at du må holde dig indenfor for at undgå solens stråler. Det kan være irriterende for en ferie, men forestil dig så, at det er din lille pige eller dreng der er helt rød – så kan du vinke den feriefred farvel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.