Teva sandaler

Lidt om Teva sandaler

Teva laver kvalitetssko til aktive fødder, de har stor fokus på pasform, kvalitet og brugervenlighed, og dette kommer tydeligt til syne i deres produkter.

Find flotte Teva sandaler her.

Flotte Teva sandaler

Jeg har udvalgt nogle sandaler, som jeg synes er flotte, dem vil jeg godt dele med jer, så i kan bruge den til inspiration, når i skal igang med at finde nye Teva sandaler.

Teva sandaler

Disse Teva sandaler kan findes her.

Det første par jeg har valgt er velegnede til at vandre i, de er vandafvisende, hvilket vil sige at de ikke bliver helt gennemblødte, hvis de skulle komme i forbindelse med vand. Dette er en rigtig god sandal, der støtter og passer på foden, den koster 649 kr.

Teva sandaler

Disse Teva sandaler kan findes her.

Den anden sandal jeg har valgt er også velegnet til vandring, dette er også en rigtig god sandal der virkelig giver optimal støtte og passer på foden, ved aktivitet. Denne sandal koster 649 kr.

Teva sandaler

Disse Teva sandaler kan findes her.

Den sidste sandal jeg har valgt er også yderst velegnede til vandring. Igen vil man virkelig opleve at sandalen yder optimal støtte til fødderne under aktivitet. Denne sandal koster kun 499 kr.

Find flere flotte Teva sandaler her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *