Vagabond sandaler

Flotte Vagabond sandaler

Jeg har fundet et udvalg af lækre Vagabond sandaler, som jeg rigtig gerne vil dele med jer, dem kan du bruge som inspiration, når du skal igang med at finde dine egne nye og flotte Vagabond sandaler.

Find flotte Vagabond sandaler her.

Vagabond sandaler

 

Find disse Vagabond sandaler her.

Den første model jeg har valgt er lavet i 100% læder, der er flad og har en smart velkro lukning, så det er nemt at få skoen af og på. Denne sko, kan fås i flere farver, den koster normalt 599 kr, men er lige nu på tilbud til 449 kr, man sparer altså 25 %, ved at købe den lige nu 🙂

Vagabond sandaler

 

Find disse Vagabond sandaler her.

Den anden model jeg har valgt er også lavet i 100% læder, det er en flad klipklap, som er nem at få på og tage af.Denne sko kan også fås i flere farver, den koster normalt 499 kr, men er lige nu på tilbud til 449 kr, man sparer altså 10% ved at købe den lige nu. 🙂

Vagabond sandaler

Find disse Vagabond sandaler her.

Den sidste model jeg har valgt er igen lavet af 100% læder, det er en sandal med kilhæl på 8 cm. Det er en super fin sko, der åbnes og lukkes med en rem. Den kan fås i flere farver og koster 699 kr.

Find flere flotte Vagabond sandaler her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *