Vagabond sko

Lidt om Vagabond sko.

Vagabond sko er stilsikre, enkelte og feminine. De passer til enhver kvinde og ethvert outfit. Særligt Vagabond støvler er er stort hit hos alle kvinder. Deres sko er udviklet med fokus på design og kvalitet, og dette vil man i høj grad opleve, hvis man køber et par gode Vagabond sko.

Find flotte Vagabond sko her.

Flotte Vagabond sko.

Jeg har fundet nogle flotte Vagabond sko, som jeg gerne vil dele med jer.

Vagabond sko

Find flere Vagabond Pumps her.

Den første sko jeg har valgt, er en vagabond pump med 7,5 cm tragtformet hæl, den er lavet i 100% læder. Denne pump sidder utroligt godt på foden, også er den simpel og flot at have på, den passer til alle outfits og kvinder. Denne Vagabond Pump koster 699 kr. og kan fås i flere farver 🙂

Vagabond sko

Find flere Vagabond Ballerinasko her.

Den anden sko jeg har valgt er en ballerinasko i 100% læder. Den er flad og lavet i 100% læder. Denne sko sidder virkelig godt på foden og passer igen til alle kvinder og outfits. Den kan fås i flere forskellige farver og koster 599 kr.

Vagabond sko

Find flere Vagabond Sneakers her.

Den næste sko jeg har valgt, er en Vagabond sneakers, som er lavet i 100% læder. Denne sko er jeg selv den heldige ejer af, og jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit køb. Det er en virkelig god sko, der sidder utroligt god på foden. Den kan fås i flere farver og koster normalt 749 kr, men den er lige nu på tilbud til 599 kr, man sparer altså 20% ved at købe den lige nu.

Vagabond sko

Find flere Vagabond støvler her.

Den næste sko jeg har valgt er Vagabond støvler, den har en ganske lille hæl,men det er ikke noget man mærker, når man går. Skoen her er igen lavet i 100% læder. Den kan fås i flere farver og koster 899 kr.

Find flere flotte Vagabond sko her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *