Vinterjakker med pelskrave

Vinterjakker med pelskrave er vist bare en af de trends der går igen år efter år, det er bare som om at det aldrig rigtig går af mode.

Når man skal finde en vinterjakke, er det selvfølgelig vigtigt at den kan holde dig varm hele vinteren og så gør det selvfølgelig ikke noget at den også ser flot ud og her synes jeg altså bare at de fleste jakker med pelskraver gør det rigtig godt. Jeg har fundet nogle forskellige vinterjakker med pelskrave, som du kan læse lidt mere om herunder, måske kan det inspirere dig til hvilken model du skal vælge.
Khujo vinterjakker

Køb vinterjakker fra Khujo her!

Khujo vinterjakker er kendt for at være super lækre samt af rigtig god kvalitet. Jakken jeg har valgt som eksempel til denne artikel er modellen “CHEVRIL”, dens for og fyld er lavet i 100 % polyester resten er lavet i 49 % bomuld, 40 % polyester samt 11 % nylon. Jakken har en samlet længde på 77 cm samt ekstra lange ærmer på 78 cm.

Jakken har mange praktiske lommer både udvendigt og indvendigt samt en aftagelig hætte med en aftagelig kunstpelskrave.

New Look vinterjakker

Køb vinterjakker fra New Look her!

Den anden vinterjakke jeg har fundet er fra New Look, det er en lårkort model med en samlet længde på 84 cm samt lange ærmer med en længde på 61 cm.

Jeg kan rigtig godt lide denne model, da den lukkes lidt skævt i den ene side, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jakken har en aftagelig nedfaldende pelskrave som giver den et super flot og feminint udtryk.

Fyld og for i denne model er lavet i 100 % polyester og resten af jakken er lavet i 100 % bomuld samt 82 % viskose og 18 % polyester.

Schoot NYC vinterjakker

Køb vinterjakker fra Schott NYC her!

Den sidste model jeg har fundet frem til denne artikel er en flot model fra mærket Schott NYC. Denne model er lårkort med en samlet længde på 82 ca også har den lange ærmer med en samlet længde på 68 cm.

Jakken har flere praktiske lommer samt en foret hætte, som desuden har en aftagelig kunstpels krave.

Foret og fyldet er lavet i 100 % polyester og resten af jakken er lavet i 100 % nylon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *