Vinterjakker til kvinder

Vinterjakker til kvinder er en stor kategori og jeg tror at det er vigtigt, at man finder ud af hvad man går efter, når man skal igang med at finde en ny vinterjakke.

Jeg har valgt nogle vinterjakker, som jeg rigtig godt kan lide, brug dem som inspiration til din “jagt” på en flot vinterjakke 🙂

Find flotte vinterjakker til kvinder her.

Vinterjakker til kvinder

 

Denne jakke kan findes her.

Den første jakke jeg har valgt er fra mærket Bench, dette er en rigtig god vinterjakke, der har alt det den skal have. Jakken her kan får i grå og den sorte, som kan ses på billedet her over. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, fordi den har en god længde, også er den rigtig simpel og flot, samtidig med at den har nogle fine små detaljer. Jakken her koster 1095 kr.

Vinterjakker til kvinder

 

Denne jakke kan findes her.

Den anden jakke jeg har valgt er fra mærket Even&Odd, dette er igen en rigtig god vinterjakke, der har det den skal have. Jakken her kan fås i farverne sort, blå og den grå, som kan ses på billedet ovenfor. Jeg kan rigtig godt lide denne model, fordi den er meget feminin og har flotte detaljer. Jakken her koster 549 kr, hvilket er en rigtig fin pris 🙂

Vinterjakker til kvinder

 

Denne jakke kan findes her.

Den sidste jakke jeg har valgt er fra mærket Khujo, dette er en rigtig flot jakke, der igen har rigtig mange gode funktioner. Denne jakke kan fås i farverne grå, grå-ternet og den sorte, som kan ses på billedet her over. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, igen fordi at den er god lang, hvilket kan være en stor fordel, der udover, synes jeg, at den er rigtig fin og enkelt. Jakken her kan købes for 899 kr.

Find flere flotte vinterjakker til kvinder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *