Vipp pedalspand – Dansk design i verdensklasse.

Du har måske ikke hørt om det danske design firma Vipp før, men du har helt sikkert set et af deres designs på et eller andet tidspunkt. Vipp har nemlig lavet lækkert design siden 1939, hvor de startede op på en metal fabrik. Vipp er lige nu et af de hotteste danske design firmaer og det skyldtes især deres spændende pedalspande. 

Der er noget virkelig retro/90’er over pedalspande. Vi har alle set dem i 90’ernes store film fra USA, hvor de simpelthen er fast inventar i alle amerikanske dinere. 

Vipp pedalspand er ligeledes en retro pedalspand, dog med nogle forfriskende og moderne detaljer. Den blev oprindeligt lavet til Holger Nielsens (stifteren af Vipp) kone, da hun manglede en skraldespand til hendes frisørsalon. Denne originale pedalspand er i dag udstillet på Museum of modern art i New York.

Vipp pedalspand er en klassisk design genstand der vil pynte i de fleste hjem. Ikke nok med at den er smuk, men så er den også hygiejnisk og nem at bruge. Med et let tryk fra din fod løfter den låget og du kan nemt smide dit affald i skraldespanden, uden at skulle have fat i et håndtag eller lign.

Du kan købe Vipp pedalspanden hos Tendensshop.dk eller direkte ved Vipp.

 

Dette indlæg blev udgivet i Bad, Design, Køkken af Mia Langholz. Bogmærk permalinket.

Om Mia Langholz

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *