Vitrineskab – et gammelt møbel til et moderne hjem

Ordet vitrineskab kommer fra ordet ’vitre’, som betyder vindue på fransk. Et vitrineskab er et skab med glasruder, der har været populært i mange, mange år. Skabets oprindelsestid er ikke blevet sporet frem til, men omkring 1800 tallet blev det meget populært. Skabet blev i gamle dage altid brugt til at udstille husstandens finere og mere værdifulde genstande som porcelæn, sølvservice eller vaser, da det jo er et skab med glasruder i. Museer gør også ofte brug af denne slags skabe som udstillingsskabe, hvis de har genstande, der helst ikke skal røres ved.

Et vitrineskab er dog overhovedet ikke noget, som folk forbinder med et gammeldags hjem. Vitrineskabe har gjort et meget stort comeback indenfor de seneste år, da det er blevet meget populært at give sit hjem nogle vintage touches.

nordal vitrineskab

Et møbel med mange års brug i sig

Med et vitrineskab får du med sikkerhed et skab, der ikke går i stykker for nylig. Det er ikke uden grund, at denne slags skab er så populære og har været det i så mange. De fleste vitrineskabe bliver fremstillet i meget holdbare materialer, og derfor kan du få mange års brug ud af denne slags skab.

Skabet har selvfølgelig også sådan lidt udseende som et fint møbel, og derfor passer folk meget godt på med det. Af denne grund er et vitrineskab en meget god investering, da du uden tvivl får optimal brug ud af skabet og uden tvivl får rigtig høj kvalitet for dine penge.

Vitrineskabe til alle slags hjem

Vitrineskabe er som tidligere nævnt bestemt ikke kun et møbel for gammeldags hjem. Både den klassiske og de mere moderne versioner af vitrineskabene kan give et moderne hjem et flot vintage look og på trods af, at møblet ikke altid har det samme firkantede og glatte look som mange andre moderne møbler, vil det uden tvivl passe ind alligevel. Der findes også nyere modeller af vitrineskabene, hvis du er mere til, at det skal gå i med dine moderne møbler. Det er bl.a. en meget stor fordel ved et vitrineskab, at det passer ind i stort set alle slags hjem.

Du kan på www.Homeish.dk finde et stort udvalg af de flotte vitrineskabe – både i den klassiske stil, men også mere moderne skabe, hvis du er mere til det. Her vil du blandt andet kunne finde dig et fedt Nordal vitrineskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.