Wallstickers – Pynt dine vægge

Wallstickers er den nyeste og fedeste trend når det kommer til dekoration af væggene eller andre store overflader i huset. I stedet for at have en kedelig ensfarvet væg, eller pynte den med billeder, så kan du købe en flot wallsticker og klistre et pænt billede eller et motiverende citat på væggen.

Find dine wallstickers her

Wallstickers

Wallstickers er klistermærker der er utrolig nemme at hænge på væggen og de ser super fede ud. Du kan få dem i utrolig mange varianter, størrelser og farver. Der super fede ved wallstickers er at, hvis du ikke længere gider have dem på væggen, så kan du hurtigt pille dem af, og der hænger ingen ting tilbage på væggen. Du skal altså ikke male din væg eller lappe nogle grimme huller. Du kan slet ikke se, at der har været noget på væggen før.

Wallstickers tekst

En af de wallstickers jeg holder rigtig meget af, er wallstickers med tekst eller et citat. Jeg arbejder hjemmefra og har virkelig brug for en ordentlig indsprøjtning med motivation en gang imellem. En wallstickers tekst er en super god idé, da jeg kan købe et citat eller en sætning der virkelig giver mig mening og dermed kigge op på den, hver gang jeg har behov for det.

Wallsticker verdenskort

En anden ting jeg har overvejet i længere tid, men desværre ikke gjort noget ved, er at købe et wallsticker verdenskort og klistre på væggen. Her ville jeg så sætte nåle i de steder jeg har besøgt og trække en snor ud til en anden nål på væggen, hvor jeg ville hænge det bedste billede fra min oplevelse.

Som du nok kan høre, så er det kun fantasien der sætter grænser med wallstickers. Du kan bruge dem på virkelig mange måder og de er simpelthen helt fantastiske til at dekorere en overflade.

Find dine wallstickers her

Eksempler på fede wallstickers

Jeg har her fundet tre eksempler på wallstickers, som jeg er helt vilde med. Som du kan se, så er det wallstickers med tekst, der virkelig har stjålet mit hjerte, men der er virkelig også mange fede wallstickers uden tekst.

wallstickers med citater

Wallstickers væg dekoration

Wallstickers væg dekoration

Wallstickers på nettet?

Wallstickers SKAL købes på nettet. Du kan være heldig at finde nogle enkelte modeller i en butik, men det største udvalg finder du uden tvivl på den danske webshop: www.dimaria.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *