12 flotte Geox sko til kvinder

Flotte Geox sko

Sko fra Geox er nok mest kendt som “skoene der ånder”. Skoene er produceret med en form for mikro huller i sålen, der “transportere” sveden ud af skoen, uden at der selvfølgelig kommer vand udefra ind i skoen. Man får altså et par super komfortable, flotte og praktiske sko, hvis man vælger nogle fra Geox. 🙂

Jeg har her i artiklen fundet 12 super lækre modeller, som du kan lade dig blive inspireret af, hvis du skal til at finde det par du bedst kan lide. 🙂

Du kan finde priser og yderligere informationer om de modeller, som jeg har valgt her i artiklen, ved at trykke på billedet, her vil du selvfølgelig også have mulighed for at kunne købe det par du bedst kan lide. 🙂

 

Find flere flotte Geox sko her.

 

 

Find flere flotte Geox sko her.

Dette indlæg blev udgivet i Sko og tagget af Mia Langholz. Bogmærk permalinket.

Om Mia Langholz

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *