Fodtøj til strand og strøgtur

Er du en af dem, som ofte bevæger dig rundt i knap så praktisk fodtøj i de varme måneder? Så bør du måske skifte over til noget mere komfortabelt og fornuftigt. Læs mere om det her.

Vælg sandaler ud fra komfort og udseende

Uanset hvilke planer du har for de varme måneder, så er det vigtigt, at du bevæger dig rundt i det korrekte fodtøj. Og det betyder, at uanset om du skal på stranden eller en tur ned af strøget, så skal du føle dig komfortabel i dit fodtøj.

 

Det er altid vigtigt, at fodtøjet er korrekt. Kun på den måde kan vi være sikre på, at vores krop ikke lider overlast og eventuelt bliver udsat for unødvendigt pres, som på sigt kan føre til varig skade. Vi skal derfor købe fodtøj, også når det gælder sandaler og klip-klappere, som giver den nødvendige støtte til kroppen og absorberer de stød, der opstår, når vi tager et skridt. Ydermere skal det sidde komfortabelt, således vi ikke får mærker på fødderne og er ømme efter en gåtur – hvad enten den er af længere eller kortere karakter.

 

Hvis du er til længere vandreture eller krævende aktiviteter, er det i særdeleshed vigtigt, at du bærer et par praktiske og fornuftige sandaler, som på ingen måde er til gene for dig og dine fødder. En tyk sål er således vigtig.

 

Og når komforten er på plads, er det selvfølgelig også vigtigt, at vi ikke blot føler os for praktiske, når vi bevæger os omkring. Det er nemlig også essentielt, at vi føler os smarte, hvorfor det er vigtigt, at de sandaler, vi vælger, stemmer overens med vores stil og dermed bliver et stykke fodtøj, som vi bærer med glæde i løbet af hele sommeren.

 

Se udvalget online

Læs mere på https://www.eventyrsport.dk/dame/sandaler-damer.html om hvorfor det er vigtigt at bære det korrekte fodtøj og se desuden udvalget af praktiske, sporty og moderne sandaler, klip-klappere og andre sommersko, som der udbydes. På siden er det næsten sikret, at du kan finde det fodtøj, som du kommer til at bære hele sommeren igennem.

Vælg sneakers, der både er smarte og behagelige for dine fødder

Sneakers er uundværlige for den moderne kvinde, som gerne vil se smart ud og samtidig skåne sine fødder for ubehagelige sko. Vi har samlet et udvalg af sneakers, der både er flotte og komfortable

I dag kan du få sneakers til damer i et væld af forskellige farver og modeller. Derfor kan du nemt kan finde et par, der passer til lige netop din personlige stil. Uanset hvilken model du vælger, vil dine fødder sætte stor pris på et par komfortable sneakers til de lange dage på jobbet og begivenheder, hvor du skal stå og gå meget rundt.

Fine ruskindssneakers fra Billi Bi

Er du på udkig efter et par feminine og lækre sneakers, er denne model fra Billi Bi et godt bud.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Denne skønne slip-on sko er praktisk og nem at få af og på. Skoen er i bordeaux ruskind med en hvid gummisål og har en flot oversize sløjfe foran. Med disse sneakers fra Billi Bi er du sikret behageligt fodtøj, der giver dig et flot og feminint look. Er du mere til det rå look, kan du også få skoen i lækkert sort skind.

Klassisk Tommy Hilfiger-stil

Er du til den klassiske stil med den flotte mørkeblå farve, som Tommy Hilfiger er kendt for, er denne model lige noget for dig.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Her har du ligeledes et par sneakers, der er lige til at hoppe i og behagelige at have på, uanset om det er på arbejdet eller på en shoppetur med veninderne. Skoen er i flot mørkeblåt skind med et stribet elastikbånd over vristen, der giver et smart og anderledes look end den typiske snøresko.

Den høje model fra Paul Green

De høje sneakers er blevet mere og mere populære, da de er meget praktiske til de lidt køligere dage, hvor både fødder og ankler har brug for ekstra varme.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Disse sneakers fra Paul Green i en flot grå farve har både snørebånd og lynlås. Der er lynlås på begge sider, så du nemt og hurtigt kan få skoen af og på, selvom det er en høj model. Farven er rigtig flot og nem at bruge både om foråret og efteråret, men er du mere til det helt enkle og praktiske, kan du også få den i en sort model.

Geox til den sporty type

Går du efter sneakers, der er mere sporty, får du også ofte mere komfort. Med denne model fra Geox kan du både være smart og sikre dine fødder ekstra høj komfort.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Med disse super moderne sneakers får du en kombination af sort ruskind, tekstil og skind med sorte snøre og en hvid gummisål. Sålen er åndbar og yderst komfortabel, så du kan holde ud at stå op og gå rundt i mange timer uden at få ondt i fødderne.

Alle ovenstående sneakers finder du hos Kgs Nytorv Sko, der har et stort udvalg af sneakers til damer på deres webshop. På webshoppen finder du sko til enhver stil og en masse gode tilbud, der kan spare dig for mange penge. Gå på opdagelse hos Knsko.dk og find et par behagelige og smarte sneakers, der passer til din personlige stil.

 

Du er ikke tvunget til klodsede sko blot fordi, du bruger indlæg

Det er meget almindeligt at gå med indlæg i dagens Danmark. Derfor skal du heller ikke frygte, at du er tvunget til at gå med klodsede sko blot fordi, du bruger indlæg. I og med, at det er noget, der er helt almindeligt, så er det heller ikke noget, der bør have indflydelse på dit valg af sko, uanset om du er til ballerinaer eller du er mere til sneakers.

Skoindlæg

 

Hvis ikke, du allerede har et sæt indlæg til sko, så er det en god idé, at du får lavet et sæt specifikt til dig. Der findes mange indlæg, der kan købes i sportsbutikker og deslige, men det er vigtigt, at du sørger for at vælge et sæt indlæg, der er blevet lavet til dine fødder – hvis det ikke er noget, du allerede har fået lavet, så bør du se mere her.

Derfor er det bestemt også en skam, at der er mange danske kvinder, der tror, at de er tvunget til at være iført nogle knap så flatterende sko, fordi de går med indlæg. Det er meget vigtigt, at du er klar over, at det ikke er tilfældet – og derfor kan du også sagtens være iført lækre, elegante sko, hvad end det er til dagligt eller det derimod er til fest.

Lad ikke dine indlæg have indflydelse på dit skovalg

Der findes rigtig mange flatterende sko til både kvinder og piger på det danske marked. Derfor vil du med garanti også kunne finde en række forskellige former for fodtøj, der appellerer til dig. Der bør ikke herske nogen tvivl om, at du – med stor sandsynlighed – vil lade dine indlæg have indflydelse på dit valg, men det bør du bestemt ikke have.

Ovenstående er også ensbetydende med, at hvis du f.eks. har drømt om at købe et par lækre sko fra www.fashiondeluxe.dk, så er det vigtigt, at du ikke holder dig tilbage. Du kan få lavet flere indlæg, som du dermed har mulighed for at finde indlæg, der passer til samtlige af de sko, du har derhjemme – og som du har planer om at købe.

Desværre forholder det sig således, at for mange lader deres skovalg diktere af deres indlæg. I stedet bør du dog vælge at få lavet indlæg, så du kan gå med samtlige typer af fodtøj. Med de rette indlæg, så er du sikret, at dine fødder har det godt. Med de rette sko, så er du sikret, at du kan være iført et gennemført outfit – fra top til tå.

Indlæg er altid en god investering

På trods af, at det kan være dyrt at investere i et par indlæg, der er blevet skabt til netop dine fødder, så er det vigtigt, at du er klar over, at det er en rigtig god investering. Derfor er det heller ikke noget, du skal afholde dig fra at investere i, da det er sundt for dine fødder og samtidig vil det naturligvis også øge komforten for dine fødder.

Sådan sparer du penge – og får råd til fornyelse af klædeskabet!

For nogle kan det ofte være svært at stå for fristelsen for at købe et par nye damesko, og pengene til købet er ikke for alle lette at finde. En hurtig tur i byen ender sommetider med et køb af alt for dyre sko, som måske slet ikke var nødvendige, og nu presser købet denne måneds budget. Kan man ikke undvære skoene, så må man finde et andet sted at spare, og en udgift som ofte er svær at vurdere, om man betaler for meget eller for lidt, er den pris, man betaler ved tandlægen. Her i teksten kan du finde et par råd om, hvordan du kan spare penge hos tandlægen, så du med god samvittighed kan investere i nye sko.

Find skoene der passer til dit behov

Uanset budgettet så er det altid en god idé, at revurdere om du nu også har behov for disse sko. En investering i sko er ikke altid på sin plads, hvis de blot ender med at stå i skabet derhjemme og aldrig bliver brugt. Tænk derfor over hvilken sko du har brug for, hvor og hvornår du vil bruge den, før du investerer. Tænk over hvilke sko du før har haft, og hvordan de har været at gå i.

Der findes ikke noget værre end at betale dyre domme for et par sko, som man kun kan holde til at have på i en kort periode. Overvej om skoene skal anvendes til et praktisk formål, og om udseendet spiller en stor rolle. Online kan du hurtigt se priser, billeder og læse om forskellige sko så du kan finde frem til de rette. Dette er derfor et godt sted lede efter nye sko, da du har gode muligheder for at finde netop det par, der passer bedst til dig. Se mere på magasin.dk.

Undgå at betale for meget hos tandlægen

Har man sparret et sted, kan man altid med bedre samvittighed investere i et par sko. Når man går til tandlægen, er det oftest svært at vurdere, hvad man egentlig betaler for, og om man i det hele taget betaler den rette pris. Et tandlægebesøg er jævnligt for mange nødvendigt, men har man den rette tandlæge, som kan give den bedste behandling til den bedste pris.

Dette er nu blevet lettere at undersøge, da du online kan sammenligne priserne hos de forskellige tandlægeklinikker. Ved at gøre en god besparelse, har du bedre chance for at få råd til de sko, som du længe har tænkt på at købe. Så sørg for at finde den bedste pris på din tandlægebehandling – se tandlæge priser her.

Vinterstøvler til kvinder

Vinterstøvler til kvinder fås i et bredt udvalg, så der skulle være rig mulighed for at finde en model, som du kan lide. Jeg har valgt tre til denne artikel, som jeg rigtig godt kan lide, måske du kan bruge det som inspiration, når du skal igang med at finde dine nye vinterstøvler.

vinterstoevler2

Køb vinterstøvler til kvinder her!

De første vinterstøvler jeg har fundet er fra Billi Bi, en flot bikerstøvle med en hælhøjde på 3 cm samt en skafthøjde på 16 cm.

Støvlen har kraftig lamme uldsfor samt 100 % naturcrepe sål.

Jeg kan rigtig godt lide det rå udtryk, som denne støvle har også passer den bare til ethvert outfit!

vinterstoevler1

 

 

Køb vinterstøvler til kvinder her!

Den anden støvle jeg har valgt er fra Marni, det er en super lækker Premium model med strikkant, en hælhøjde på 2,5 cm samt en skafthøjde på 14 cm.

Modellen kan fås i hvid og sort, så du kan vælge den farve, som du bedst kan lide.

Jeg er vild med denne model, den har et super fint og feminint udtryk, som jeg rigtig godt kan lide. Også er strikkanten lige noget for mig 😉

vinterstoevler

 

 

Køb vinterstøvler til kvinder her!

Den sidste model jeg har valgt er fra Shoe The Bear og er modellen “EMMY”.

Denne model har en indvendig kilesål på 4 cm samt en skafthøjde på 13 cm.

Jeg kan rigtig godt lide denne model, fordi den er så simpel i sit udtryk også kan den fås i sort samt beige, så du kan vælge den som du bedst kan lide 🙂

12 flotte Caprice sko til kvinder

Flotte Caprice sko

Leder du også efter et par flotte sko fra Caprice, så se med her i artiklen. Jeg har nemlig fundet 12 super flotte modeller frem, som jeg gerne vil dele med jer her på siden, dem kan du lade dig blive inspireret af. Hvis du er faldet for nogle af de par jeg har fundet frem her i artiklen, så har du mulighed for at finde yderligere informationer, ved at klikke på et af billederne herunder, her har du selvfølgelig også mulighed for at købe det par du bedst kan lide. Du kan desuden finde et langt større udvalg af sko fra Caprice, ved at følge linket lige herunder.

 

Find flere flotte Caprice sko her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte Caprice sko her.

15 gode og flotte damestøvler

Flotte damestøvler

Hvis du også mangler et par super lækre damestøvler, så se her. Jeg har nemlig fundet 15 flotte par, som jeg gerne vil dele med jer her på siden. Hvis du godt vil vide mere om nogle af de par jeg har valgt her i artiklen, så har du mulighed for at finde priser samt yderligere informationer ved at klikke på et af billederne herunder, du har selvfølgelig også mulighed for at købe det par du bedst kan lide. Du kan desuden finde et langt større udvalg af damestøvler, ved at følge linket herunder. 🙂

 

Find flere flotte damestøvler her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte damestøvler her.

Opdatering Juli 2016: Jeg faldt forleden dag over disse Indian boots fra Rosemica. Det sjove og spændende ved disse sko er, at de alle er unikke og hjem bragt fra små Italienske skoforhandlere, hvilket er noget alternativt i forhold til de støvler vi normalt kan købe herhjemme.

20 flotte og gode højhælede sko til kvinder

Flotte højhælede sko

Hvis du mangler et par flotte højhælede sko, så vil jeg anbefale dig at se med her i artiklen, hvor jeg har fundet 20 super flotte og gode par, som du kan lade dig blive inspireret af, i din jagt på det par du bedst kan lide. 🙂

Hvis du er faldet for nogle af de par, som jeg har fundet her i artiklen, så kan du finde priser og yderligere informationer, ved at klikke på billedet, her kan du selvfølgelig også købe det par du bedst kan lide. 🙂

 

Find dine nye højhælede sko her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find dine nye højhælede sko her.

12 flotte Geox sko til kvinder

Flotte Geox sko

Sko fra Geox er nok mest kendt som “skoene der ånder”. Skoene er produceret med en form for mikro huller i sålen, der “transportere” sveden ud af skoen, uden at der selvfølgelig kommer vand udefra ind i skoen. Man får altså et par super komfortable, flotte og praktiske sko, hvis man vælger nogle fra Geox. 🙂

Jeg har her i artiklen fundet 12 super lækre modeller, som du kan lade dig blive inspireret af, hvis du skal til at finde det par du bedst kan lide. 🙂

Du kan finde priser og yderligere informationer om de modeller, som jeg har valgt her i artiklen, ved at trykke på billedet, her vil du selvfølgelig også have mulighed for at kunne købe det par du bedst kan lide. 🙂

 

Find flere flotte Geox sko her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte Geox sko her.

9 flotte Sofie Schnoor sko til kvinder

Flotte Sofie Schnoor sko

Sofie Schnoor sko er super flotte og feminine, der er fokus på detaljer, materialer og komfort, og man er sikker på at få et super lækkert par sko, hvis man vælger nogle fra Sofie Schnoor. 🙂

Hvis du også godt kunne tænke dig et par super lækre sko fra Sofie Schnoor, så se med her i artiklen, hvor jeg har fundet 9 super lækre par, som du kan lade dig blive inspireret af, når du skal igang med at finde det par du bedst kan lide. 🙂

Du kan finde flere informationer, samt priser om de modeller jeg har valgt herunder, hvis du trykker på billedet, her her du selvfølgelig også mulighed for at købe det par du bedst kan lide. 🙂

 

Find dine nye Sofie Schnoor sko her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find dine nye Sofie Schnoor sko her.