18 flotte dækkeservietter til spisebordet

Flotte dækkeservietter

Dækkeservietter er nemme og praktiske at have med at gøre. Hvis du også mangler nogle nye til dit spisebord, så synes jeg at du skal se med her i artiklen. 🙂 Jeg har nemlig fundet 18 flotte eksempler på dækkeservietter, som du kan bruge som inspiration. Hvis du er faldet for nogen af dem jeg har valgt, så kan du få flere informationer om dem, ved at trykke på billedet. Du kan også finde et meget større udvalg, hvis du vælger at følge linket lige herunder. 🙂

 

Find flere dækkeservietter her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere dækkeservietter her.

Dette indlæg blev udgivet i Køkken og tagget af Mia Langholz. Bogmærk permalinket.

Om Mia Langholz

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *