Skab et fedt køkken i boligen

Der findes mange måder, hvorpå man kan skabe sig et fedt køkken, hvilket eksempelvis kunne gøres med en lækker møblering af borde, stole, køkkenborde, emhætte, ovn osv., men det kan også gøres ved de lidt mindre ting, der ellers er særdeles vigtige som eksempelvis borddækning og belysning i køkkenet.

Sørg for flot og elegant borddækning med lækkert bestik

Der er mange, der tror, at bestikket blot skal kunne spises med og så lægges tilbage i skuffen, men dette behøver ikke være tilfældet, da et flot og elegant bestiksæt kan være med til at give en særdeles flot borddækning, som ikke er til at tage fejl af. Der er nogle forskellige ting, der kan være en fordel at holde øje med, når man skal have erhvervet sig noget nyt bestik hos eksempelvis HW-Homeware.

Først og fremmest kan det være en fordel at overveje, om man ønsker at have bestik i mat eller blankt metal, og de forskellige muligheder har forskellige udtryk, hvorfor det altså kan være en fordel at overveje for at finde det rette bestik, der passer til det øvrige service.

Det kan også være en fordel at overveje, om man også skal have erhvervet sig noget steakbestik, da dette egner sig bedre til benyttelse, når man skal have spist et stykke lækkert kød fra panden, grillen eller lignende. Derudover kan det også være en fordel at overveje, hvor stort sættet skal være, da det er muligt at få bestik med henholdsvis 12, 24 og 30 dele, hvilket kan være en fordel at overvej, så man hverken har for meget eller for lidt bestik. Bestik og meget andet forhandles her.

Få godt lys ved spise- og køkkenbordet med flotte lamper

Der findes et væld af forskellige lamper, man kan vælge at placere i sit køkken, hvorfor der er nogle forskellige ting, der kan være en fordel at overveje inden købet, således man får erhvervet sig de rette. Det er eksempelvis muligt at få bordlamper, der står på bordet, mens det også er muligt at få loft- og væglamper, der er fastmonteret til henholdsvis loft og væg.

Lamperne fås hermed også i forskellige farver, og dette kan være en fordel at afstemme med den øvrige part af indretningen, således lampen indgår naturligt heri. Hvis man ønsker det mere elegante og større, kan det være en fordel at overveje lysekronen, der giver et godt lys og et elegant udtryk i indretningen, og der findes en del forskellige typer af PH-lamper hos Lampemesteren – find udvalget her.

Forkæl dig selv og dine gæster med en kold hvidvin til sommermiddagen

De lyse nætter er lige om hjørnet, og det indbyder til fest og hyggelige stunder med gode venner. De lange lyse aftener gør, at vi har lyst til at blive siddende på terrassen ud til de sene nattetimer, og har vi et godt glas kølig hvidvin i hånden, så bliver det ikke meget bedre.

hvidvin

Hvornår kan en hvidvin bruges?

Om sommeren foretrækker vi ofte et køligt glas hvidvin til maden frem for de lidt tungere rødvine. Serverer du en fed fisk til middagen, så passer en let og syrlig hvidvin rigtig godt hertil. Serverer du derimod en mager fisk, så vil en mere krydret hvidvin gøre sig godt. Generelt er hvidvin også en rigtig lækker partner til alt slags skaldyr f.eks. rejer eller krabbeklør.

En anden yndet sommerspise, som gør sig rigtig godt sammen med hvidvin, er fjerkræ og i særdeleshed kylling. Kylling går godt i spænd med hvidvin, da smagen ikke er for dominerende i forhold til det lyse kød, som har en let og forholdsvis neutral smag. Ligeledes er svinekød også et forholdsvist lyst kød, og selv om der er lidt mere knald på smagen, så passer en hvidvin stadig rigtig godt til. Det fleste lette anretninger som f.eks. en salat eller pastaret vil være perfekte sammen med en kølig hvidvin. Hvis der skal serveres dessert efter middagen, så kan en hvidvin gå sig rigtig godt til et ostebord, hvor der ikke bliver serveret alt for tunge oste.

En frisk kold hvidvin er også rigtig brugbar, hvis du ønsker at servere en aperitif inden maden f.eks. ledsaget af en lille snack. I picnickurven sammen med en masse lækre tapasretter vil en frisk hvidvin gøre stor glæde. En hvidvin kan også sagtens drikkes alene som en kold forfriskning i solstrålerne på terrassen, eller mens I venter på at grillen bliver varmet op.

Find din næste hvidvin på internettet

Mange tænker ikke på internettet som en mulighed, når de skal indkøbe vin. Men det er faktisk en rigtig god måde at shoppe vin på, for du får muligheden for i ro og mag at læse om de forskellige druer, og hvad de gør sig godt til. Det kan nogle gange blive uoverskueligt, når man står i forretningen og kigger på de mange forskellige flasker. Find et spændende udvalg af velsmagende hvidvin her.

Tips til køkkenet for dig som boligejer

Når man skal have gæster, holde en fest eller bare gerne vil have brød til hverdagen, kan det være en fordel at undersøge mulighederne nærmere, så man finder en måde at få brød på, der passer bedst muligt ind i hverdagen, hvorved man ikke skal benytte alverden af tid til at få bagt og anskaffet sig brød og kager. Herudover kan det også være en fordel at være opmærksom på, at dette brød eller disse kager sommetider skal under nedkøling, hvilket kan gøre vha. et køleskab, men både i forbindelse med bestilling og køb af brød og kager og køb af køleskabe, er der en del forskellige ting, man skal holde sig for øje.

Få eventuelt leveret brød og lagkage leveret lige til døren

Det er meget individuelt, hvorledes man ønsker at anskaffe sig brød. Nogle ønsker at bage det helt selv fra bunden, mens andre ønsker Bake-Off varianter, hvor man får dejen, der skal færdigbages, mens andre ynder at få brødet færdigbagt, og der findes en del forskellige muligheder i alle tilfældene. Ønsker man helt færdigbagt brød, og har man tiden til at hente det, kan det være en fordel, at man selv tager afsted efter det, men har man ikke tiden til det, kan det være en fordel at finde et bageri, der bager og leverer brødet. Herudover kan det være en fordel at overveje, hvilke typer af brød man ønsker at få med, og da der er mange valgmuligheder såsom rosinboller, franskbrød i forskellige varianter, chokoladeboller, kløbenboller, kanelsnegle, croissanter og meget andet – se udvalget her, så man finder det rette brød til enhver begivenhed.

Kølig opbevaring af kager, dej og brød med det rette køleskab

Vælger man eksempelvis Bake-Off varianten, kan det være en fordel at have et godt køleskab, hvor der er plads til det, man ønsker at opbevare heri. Der er dog en del forskellige ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med køb af køleskab, hvilket eksempelvis er størrelsen, der gerne skulle stemme overens med den plads man har i det givne rum som eksempelvis køkkenet og den mængde af varer, der skal opbevares i køleskabet, så man finder den rette størrelse af køleskab. Det er også muligt at få køleskabene i forskellige farver såsom eksempelvis hvid eller sølvgrå, og dette kan være en fordel at matche med de krav, ønsker og behov, der end måtte være. Se her for et stort udvalg af køleskabe.

Tid til en ny opvaskemaskine til hjemmet?

Er det på tide at udskifte din gamle, slidte opvaskemaskine? Ønsker du, at dit service holdes pænt længere og at have mindre arbejde med at rengøre, da ældre opvaskemaskiner har en tendens til at samle mere snavs og gøre dine glas uklare.

En opvaskemaskine er en formidabel løsning til individet, der har en travl hverdag, eller bare ikke gider bekymre sig om at stå og bruge hele aftenen på at vaske op efter aftensmaden. Nyere opvaskemaskiner er både effektive, energivenlige og utrolig integrerbare i det moderne og traditionelle køkken. Det giver både et flot og funktionelt twist til køkkenet, du vil have glæde af i lang tid.

Udvalget for opvaskemaskiner er rigtig stort, og der er næsten garanti for, at du kan finde én, der passer perfekt til dit behov. Der findes et utal af varianter og mærker, der tilbyder forskellige brugervenlige funktioner. De fleste nyere opvaskemaskiner kommer med fuldstændig brugerdefinerede muligheder, der spænder helt fra farver, former, energiklasser, antallet af forskellige programmer, lydniveauer og temperatuer samt opvaske hastigheder og brugerplads i selve maskinen.

Der skulle gerne være rig mulighed for at finde lige præcis den opvaskemaskine, der giver dig tid til at nyde en film søndag aften i stedet for at stå med børste og opvaskebalje.

Der er penge at spare med en god energiklasse

Høje energiklasser er ikke bare noget, der ser godt ud på de farverige mærkater, der spiller limet fast til diverse hårde hvidevarer. Det har en del at sige, når det kommer til at spare på regningen, da det beskriver, hvor stort det årlige energiforbrug for maskinen er. Det er derfor en god idé at fokusere på produkter, der har en høj energiklasse, da det giver den bedste besparelse på længere sigt.

Mange moderne opvaskemaskiner fås også med lavere lydniveauer. Det fremhæver komforten i hjemmet, og hvis der er noget, der er værre end selv at skulle tage opvasken, så er det, at der er støj, mens noget andet klarer sagerne for én. Derfor er en opvaskemaskine med lave lydniveauer en god investering, hvis man ønsker, at forstyrres mindst muligt af larmen.

Få overblik over udvalget

Det kan være utrolig svært at danne sig et godt overblik over alle de typer opvaskemaskiner, der findes på markedet. Et godt sted at starte er at bestemme sig for ens behov, og så gradvist indskrænke mulighederne. Der er altid et hav af gode tilbud online – se mere her!

Vipp pedalspand – Dansk design i verdensklasse.

Du har måske ikke hørt om det danske design firma Vipp før, men du har helt sikkert set et af deres designs på et eller andet tidspunkt. Vipp har nemlig lavet lækkert design siden 1939, hvor de startede op på en metal fabrik. Vipp er lige nu et af de hotteste danske design firmaer og det skyldtes især deres spændende pedalspande.  Læs resten

18 flotte dækkeservietter til spisebordet

Flotte dækkeservietter

Dækkeservietter er nemme og praktiske at have med at gøre. Hvis du også mangler nogle nye til dit spisebord, så synes jeg at du skal se med her i artiklen. 🙂 Jeg har nemlig fundet 18 flotte eksempler på dækkeservietter, som du kan bruge som inspiration. Hvis du er faldet for nogen af dem jeg har valgt, så kan du få flere informationer om dem, ved at trykke på billedet. Du kan også finde et meget større udvalg, hvis du vælger at følge linket lige herunder. 🙂

 

Find flere dækkeservietter her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere dækkeservietter her.

Vægur med løse tal

Du har sikkert set dem før og tænkt, hvor er det bare fedt! Det er selvfølgelig et vægur med løse tal jeg snakker om. Jeg har selv set et par stykker, men sidst dag var jeg så på en Café på Mallorca, hvor de havde Et utrolig flot og stort vægur med løse tal hængende. Jeg var derfor inde at kigge på et par vægure da jeg kom hjem og har allerede fundet de første mange ure jeg godt kunne tænke mig. Nu skal økonomien så bare lige være til det 🙂

Vægur med løse tal – Hvorfor?

Det fede med disse vægure er netop, at du kan være kreativ med dit ur. Du har ikke længere en fast skive eller ramme der skal hænges op. Det betyder også at du kan vende tallene omvendt, hvis du syntes det er fedt. Du kan vælge at hænge dem med forskellige afstande til midten, eller bare lave et ur der fylder hele væggen. Det er super fedt selv at kunne “designe” sit vægur på denne måde og netop derfor er jeg faldet så meget for vægure med løse tal.

Inspiration

Det tog mig ikke mange minutter at finde en webshop der havde et stort udvalg af disse ure. Den danske webshoppen www.Fenomen.dk har nemlig et super godt udvalg af vægure med løse tal og andre flotte vægure for den sags skyld. Jeg har herunder oprettet et lille feed, der viser nogle af de fede vægure som jeg virkelig er vilde med.

 
Har du nogle fede idéer til, hvordan man kan dekore en væg med en vægur med løse tal, så kom endelig med et forslag eller bedre endnu, så tag et godt billede og send det til mig. Så lægger jeg det op i denne artikel, så andre også kan blive inspireret 🙂

Hvis du ikke fik det med længere oppe, så kan du finde nogle rimelig fede vægure på Fenomen.dk. Fortsat god dag 🙂

Wallstickers – Pynt dine vægge

Wallstickers er den nyeste og fedeste trend når det kommer til dekoration af væggene eller andre store overflader i huset. I stedet for at have en kedelig ensfarvet væg, eller pynte den med billeder, så kan du købe en flot wallsticker og klistre et pænt billede eller et motiverende citat på væggen.

Find dine wallstickers her

Wallstickers

Wallstickers er klistermærker der er utrolig nemme at hænge på væggen og de ser super fede ud. Du kan få dem i utrolig mange varianter, størrelser og farver. Der super fede ved wallstickers er at, hvis du ikke længere gider have dem på væggen, så kan du hurtigt pille dem af, og der hænger ingen ting tilbage på væggen. Du skal altså ikke male din væg eller lappe nogle grimme huller. Du kan slet ikke se, at der har været noget på væggen før.

Wallstickers tekst

En af de wallstickers jeg holder rigtig meget af, er wallstickers med tekst eller et citat. Jeg arbejder hjemmefra og har virkelig brug for en ordentlig indsprøjtning med motivation en gang imellem. En wallstickers tekst er en super god idé, da jeg kan købe et citat eller en sætning der virkelig giver mig mening og dermed kigge op på den, hver gang jeg har behov for det.

Wallsticker verdenskort

En anden ting jeg har overvejet i længere tid, men desværre ikke gjort noget ved, er at købe et wallsticker verdenskort og klistre på væggen. Her ville jeg så sætte nåle i de steder jeg har besøgt og trække en snor ud til en anden nål på væggen, hvor jeg ville hænge det bedste billede fra min oplevelse.

Som du nok kan høre, så er det kun fantasien der sætter grænser med wallstickers. Du kan bruge dem på virkelig mange måder og de er simpelthen helt fantastiske til at dekorere en overflade.

Find dine wallstickers her

Eksempler på fede wallstickers

Jeg har her fundet tre eksempler på wallstickers, som jeg er helt vilde med. Som du kan se, så er det wallstickers med tekst, der virkelig har stjålet mit hjerte, men der er virkelig også mange fede wallstickers uden tekst.

wallstickers med citater

Wallstickers væg dekoration

Wallstickers væg dekoration

Wallstickers på nettet?

Wallstickers SKAL købes på nettet. Du kan være heldig at finde nogle enkelte modeller i en butik, men det største udvalg finder du uden tvivl på den danske webshop: www.dimaria.dk.