7 flotte Pulz jeans til kvinder

Flotte Pulz jeans

Pulz jeans er super flotte og lækre at have på. Mange af deres jeans har et super fedt råt look, som man nemt kan style med noget andet råt eller mikse det op med en feminin bluse og et par lækre stiletter eller sneakers. Her i artiklen har jeg fundet 7 fede par jeans fra Pulz, som jeg synes er super fine, hvid du også er faldet for nogle af de par, som jeg har fundet frem i denne artikel, så har du mulighed for at finde priser og yderligere informationer om hvert enkelt par, hvis du trykker på et af billederne herunder. 🙂

 

Find flere flotte Pulz jeans her.

 

Pulz jeansPulz jeansPulz jeansPulz jeansPulz jeansPulz jeans

 

Find flere flotte Pulz jeans her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *