Behagelig og flot Samsøe Samsøe jakke til kvinder

Flot Samsøe Samsøe jakke

Denne Samsøe Samsøe jakke, bliver også kaldt TRISSA. Det er en super lækker vinterjakke, som har utroligt mange gode funktioner, den har blandt andet en rigtig god længde, hvilket gør at man bedre holder varmen, derudover har den er lækker hætte og nogle store lommer, der kan lukkes med knap eller lynlås. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke og jeg kan bestemt anbefale andre at købe den. Jakken kan fås i tre lækre farver, sort, blå og lilla også koster den kun 1595 kr, hvilket er en rigtig god pris, når man tager kvaliteten af jakken i betragtning. Du kan finde flere informationer om jakken, ved at trykke på et af billederne eller linket herunder, her vil du selvfølgelig også have mulighed for at købe den farve du bedst kan lide, eller måske finde en anden model du bedre kan lide. 🙂

 

Find din nye Samsøe Samsøe jakke her.

 

Samsøe Samsøe jakkeSamsøe Samsøe jakkeSamsøe Samsøe jakke

 

Find din nye Samsøe Samsøe jakke her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *