Billigt, simpelt og populært legetøj fra Hama

Tusser, tegneblokke og perleplader er noget af det billigste legetøj, man kan forære sine børn, samtidig med at det er noget af det, som de kan få allermest tid til at gå med. Det er legetøj, som både er simpelt, nemt at have med at gøre og let at have med, hvis man skal ud. Med Hama perler er man garanteret mange timers sjov og leg med forskellige motiver i sjove farver og former. Hama er den største og mest kendte producent af perler. De producerer perler af høj kvalitet, og udvalget af perler i forskellige størrelser, farver og perleplader, der passer til, er uendeligt stort.

Pædagogisk legetøj

Det er en leg, hvor alle kan være med, og perlerne findes i tre kategorier, så der er kreative udfordringer for alle. Allerede fra barnet er tre år gammelt, kan de have det sjovt med de største af Hama perlerne. Disse store perler er til de små børn, som endnu ikke har en så udviklet finmotorik, at de er i stand til at håndtere de helt små perler på en perleplade. De fås i mange forskellige farver, og der er flere former for perleplader, der passer til disse store perler med en diameter på 1 cm.

Den mest populære Hama perle er mellemstørrelsen. Den kan håndtere af de lidt større børn og findes i 54 forskellige farver. Udover det findes der rigtig mange forskellige perleplader med alverdens figurer og former.

Miniperlerne er de mindste af slagsen, og eftersom de kræver en veludviklet finmotorik at anvende, anbefales de til børn fra 10-års alderen og op. Med disse perler er det muligt at lave nogle unikke og mere detaljerede motiver i 49 forskellige farver.

En sidegevinst til den sjove og hyggelige leg er, at børnenes finmotorik, koncentrationsevne, kreativitet og fantasi styrkes. Det er altså et lærerigt og pædagogisk legetøj.

Stort udvalg af de populære Hama perler

Perlerne findes altså i et hav af forskellige former og farver og i et utal af forskellige materialer. For at finde de perler, der passer til barnets alder, er det en fordel af købe dem online. Her er det gjort overskueligt at finde de rigtige størrelser, farver og motiver og til en fordelagtig pris.

Hvis man er på jagt efter nye Hama perler til børnene, kan man se et stort udvalg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *