Sådan kan du balancere arbejde og fritid som selvstændig kvinde

For rigtig mange af os kan det hurtigt føles som om, vi ikke har tid nok i døgnet til at nå de mange forskellige ting, vi gerne vil nå. Samtidig kan det godt virke som om, at der er et stort pres fra samfundets side om, at vi alle sammen skal have både en spændende karriere samtidig med at vi har et meningsfuldt og dybt familieliv.

Og selvom det kan være svært at finde den rette balance på, så er den naturligvis vigtigt. Det vigtigste er dog, at du som kvinde lytter til dig selv og dine egne, individuelle ønsker, frem for at tænke så meget over, hvad samfundet forventer af dig, og hvad andre kvinder i din alder gør.

Sørg for at forventningsafstemme dine familieønsker med din partner

For mange kvinder kommer der omkring de fylder 30 år et større og større ønske om at starte en familie. Det kan sagtens ske før eller efter 30, men for mange sker det deromkring. Det kan føles som et meget stærkt og inderligt ønske, men for mange er det jo først nu, det er begyndt at gå bedre med karrieren.

Det er altid vigtigt at lytte til sin krop og dens ønsker, da vi jo biologisk set er indrettet sådan, at vi skal sørge for at få nogle børn. Og for mange er det også et stort ønske. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tale med din partner om, hvad I hver især har af drømme om at stifte familie og om det rent praktiske ved at have børn i hjemmet.

Det er naturligvis en stor beslutning, men det er også en fantastisk ting at få børn. Det kommer uden tvivl til at gå udover dit liv som selvstændig, men når du er selvstændig, har du også bedre mulighed for at indrette dit arbejdsliv på en sådan måde, at det bliver nemmere for dig at få børn til at passe ind. Generelt set er det en god idé at starte så tidligt som muligt med at få børn, men hvis I oplever problemer, er fertilitetsbehandling også en mulighed, der i dag bringer gode resultater.

Få hjælp til at håndtere din forretning

Særligt når I skal starte en familie, kommer du til at opleve, at du gerne vil kunne bruge mere tid derhjemme. Det er helt naturligt, og i den situation er det en god idé at få noget hjælp i din forretning, så du får en bedre mulighed for at kunne bruge tid derhjemme, mens din virksomhed stadig vokser.

Det kan du blandt andet gøre ved at hyre nogen, til at hjælpe dig med at holde styr på dit lager og sende de rette pakker ud, når du modtager ordre. Hvis du oplever vækst i dit firma, kan det være en god idé at hyre nogen som eksempelvis Datacon, der kan hjælpe dig med at sætte gode systemer op for dit lager og styringen af det, så alt forløber automatisk og effektivt.

Sådan kan du forkæle din gravide veninde

Det er altid en helt særlig tid, når din vennegruppe begynder at skulle være forældre. Det markerer en helt ny æra i jeres venskab, og det er en fantastisk ting, der i den grad skal fejres. Når din bedste veninde bliver gravid, er der ikke noget bedre end at kunne være der for hende og hjælpe hende med at træde godt og sikkert ind i sin nye rolle som mor.

Her kan du som veninde være en stor hjælp. Det er vigtigt, du ikke fokuserer på, at jeres venskab nu kommer til at ændre sig med en form for tristhed, i stedet er det vigtigt for dig at glæde dig til at se, hvordan jeres venskab kommer til at udvikle sig med denne nye, spændende forandring. På den måde viser du også din veninde, at du er der for hende, og at hun kan være ærlig og sårbar over for dig i forbindelse med hendes graviditet.

Hold et hyggeligt babyshower for din veninde

Noget af det bedste, du kan gøre, er at arrangere et babyshower for din veninde, hvor du inviterer hendes andre veninder og vigtigste familiemedlemmer. Et babyshower er en form for stille og rolig sammenkomst, hvor du fejrer din veninde og hendes kommende barn.

Det er meget almindeligt, at denne form for fest eller komsammen foregår i dagstimerne, og der bliver ofte serveret hyggelige kager, kaffe og te til dem, der er med til festen. Samtidig bliver der givet gaver – ofte enten til mor eller baby – ligesom der bliver delt historier og erfaringer fra dem, der allerede er forældre.

Det er et sikkert rum for din veninde til at kunne tale om alle de bekymringer, hun måske sidder med, og hvor det er i orden for hende at fejre denne nye ændring i hendes liv sammen med de mennesker, der betyder allermest for hende.

Det er ofte en overraskelse, når der holdes babyshower, og derfor er det ikke noget, hun ved noget om. Forbered dig på glædestårer fra den følsomme gravide, og nyd denne skønne dag sammen med hende.

Tag på et weekendophold sammen og forkæl hinanden

Når din veninde snart skal være mor, er der ikke nogen tvivl om, at hun går en tid i møde, hvor hun ikke får ret meget tid til sig selv eller til afslapning generelt. Derfor er det en rigtig god idé for jer at tage på et hyggeligt weekendophold sammen, blandt andet på et badehotel på Sjælland.

Et badehotel har ofte et stort udvalg af en masse forskellige spabehandlinger, der virkelig giver både dig og din veninde en mulighed for at kunne slappe helt af og ned selvforkælelsen. Det er noget ganske særligt at dele med din veninde, og der er ikke nogen tvivl om, at hun vil sætte stor pris på et sådant ophold sammen med dig, når hun skal til at være mor. Her kan I også snakke en masse om fremtiden og åbne op for en vigtig forståelse for hinanden, selvom der er en baby på vej.

3 tips til hvordan du får ændret dig til det bedre

 

Er der noget du altid gerne vil have fået lavet? De fleste har altid noget de er utilfreds med, ved dem selv. Det er også meget normalt. Nogle gange er det, det ene man er træt af, og nogle gange er det det andet. Men hvis der er noget der altid har irriteret dig, spå kunne være der skulle gøres noget ved det. Her er der mange muligheder om det er bryster, ansigt eller læber, så er der en professionel der har styr på det. Det er blevet så normalt med disse behandlinger, derfor er sikkerheden på disse behandlinger også meget større ende den har været tidligere.

Læs her og få tips til hvordan du får ændret dine bryster, ansigt eller får styr på din mentale sundhed.

Nye Bryster?

Mange kvinder tænker over deres bryster. Er de for små, for store eller har de brug for et lille løft. Der er mange spekulationer. Det er meget normalt at tænke over hvordan de ser ud. I dag er det blevet meget normalt at regulære sine bryster. Teknologien har udviklet sig meget, så derfor er indgrebene blevet meget mere sikre end de var en gang. Der er også i dag mange muligheder for at få lavet større bryster. Her kan man vælge mange forskellige former og størrelser.  Brystforstørrelser kan laves både med silikoneimplantater og med dit eget fedt.

De yngre kvinder ønsker for det meste at få en større barm. De lidt ældre kvinder, vælger for det meste at få en mere fyldig barm.

Brystløft

Du kan også vælge at lavet et mindre brystløft, som har det formål at løfte dine bryster lidt mere, hvis man har et hængende bryst. Kvinder i alle aldre kan få lavet et brystløft. Mange af de kvinder der får et brystløft, får også en anden behandling. Det kan for eksempel være et brystløft eller brystreduktion.

Brystreduktion

En brystreduktion er en operation, hvor man reducerer størrelsen på brystet. Der kan være mange grunde til at få reduceret brysterne, det kan for eksempel være smerter i nakken og skulderne samt smerter omkring brystet

Indadvendt brystvorte

Grunden til at man har indadvendte brystvorter, kan skyldes at mælkegangene er for korte og dermed kan de trække sig sammen.

 

Kunne du tænke dig at få ændret lidt på dit ansigt?

 

Filler

Mange kvinder får ændret lidt på deres ansigt ved kosmetiske behandlinger. En af de behandlinger som er blevet mest normalt, er større læber. Det er et simpelt indgreb, som foretages ved injektion med en vævsfylder som Juverdem Smile. Det er ikke permanent, derfor skal man få lavet en behandling en gang hver 6. måned. Gelen sprøjter man ind i både over- og underlæben for at give mere volume. Efter behandlingen, kan man opleve at huden, reagere på behandlingen, ved ømhed og rødme. Denne reaktion forsvinder normalt efter et par dage efter behandlingen.

Ansigt løft

Ansigtløft eller facelift er også en meget populær behandling. Det er en behandling, som har været brugt i mange år, da huden kommer til at hænge lidt med årene. Huden bliver mindre elastisk og spændstig, det er en normal del af aldringsprocessen, og derfor, kan man vælge at få strammet den lidt op. Ved et ansigt løft, fjerner man den løse hud, men man fjerner ikke rynkerne.

Hvis du ønsker et ansigtløft eller filler, så kan du med fordel benytte dig af roskildeprivathospital.dk 

Angst og depression

Hvis det ikke er det ydre du har problem med, men til gengæld det indre, så er der også mange muligheder. Hvis du lider af angst elle depression, så har du også mulighed for professionel hjælp. Det er en terapiform som hedder metakognitiv terapi. Metakopgnitiv terapi er en nye psykologisk behandling som er utrolig effektiv. Denne terapiform, er rigtig god i forhold til lidelser som angst og depression. Så hvis du, elle en du kender har depression, så kan du med fordel benytte dig af mindcph.dk.  

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til enten kosmetiske behandlinger eller mentale terapiformer.

Få styr på de praktiske ting til brylluppet

Der er mange ting man skal huske at tænke på, når man skal planlægge et bryllup. Men der er nogle af de store praktiske ting, som er gode at få styr på i god tid. For hvis man gerne vil holde sit bryllup i højsæsonen, er der mange om buddet til de gode ting. Og det skulle jo helst være dig, der fik det perfekte bryllup.

Lokation

Den første ting der er vigtig, at få styr på når man skal giftes. Det er hvor festen skal holdes, for rammerne for dit bryllup er altafgørende. Og hvis man gerne vil holde et sommerbryllup, er der rift om de gode steder i smukke omgivelser. Hvis man er til store steder smukke lokaler, rigtig god mad, og havudsigt og strand, så kan man med fordel holde sit bryllup på Hotel Marienlyst. Det kan du læse mere om på Marienlyst.dk, hvor man også kan se billeder af den fine udsigt. Hvis man ønsker at holde et bryllup, i lidt mere industrielle omgivelser. Kan man også forsøge at leje en lade, eller gammel fabriksbygning. Det kan være med til, at skabe en mere afslappet steder med festen i centrum. Man skal i hvert fald huske af lokationen, sætter rammerne for festen. For hvis man holder sit bryllup, på en lille restaurant vil det automatisk gøre det svært at danske og larme hvis der er andre gæste i nærheden. Hvorimod hvis man finder et sted, hvor der er rig mulighed for dansk og fest, og hvor der er længe åbent kan man skabe en fest til langt ud på natten. Derfor er det vigtigt at man finder en lokation, som opfylder behovene og lægger op til den fest som man drømmer om.

Bryllupskøretøjet

Hvis det er vigtigt for jer at blive hentet, i et specielt køretøj. Er det en god ide at undersøge, mulighederne for dette i god tid. For de gode køretøjer bliver hurtigt booket, så husk at begynd at undersøge markedet i god tid. Der er mange gode grunde til, at vurdere ens behov for bil. For bilen er ikke blot med til at skabe, en unik afgang fra kirken, og en flot ankomst til festen. Mange bryllupsfotografer bruger også bilen, til når de skal tage billeder. Derfor bør man have en bil med, som man har lyst til at blive foreviget med. Hvis ikke i ønsker, at leje en chauffør eller bil i ikke kender. Så kan det være i har en ven, veninde, familie, eller andet  der har en bil de kan fragte jer i. Og efter Nellemannleasing.dk er kommer på markedet, med deres superbiler er chancerne for at kende en der de er i gang med en Mercedes leasing eller leasing af en anden lækker bil blevet større.

Mad

Alt efter hvordan i ønsker jeres fest, så er maden rigtig vigtig. For med maden sætter man meget stemningen, for resten af festen. Hvis man kører suppe, steg og is, vil resten af ens fest også bære præg af dette. Og hvis man kører en lang gourmet middag, så vil festen også starte det senere. Derfor er det vigtigt at man gør op med dig selv, hvad man ønsker at ens mad skal lægge op til. Hvis man ønsker at skabe stemning, og fest allerede under middagen. Kan man med fordel booke, en musiker der kan gå og spille under middagen og imellem talerne selvfølgelig. Og der er stor forskel på om folk ønsker et bryllup, med maden i fokus eller ej. Og der er ikke noget rigtigt eller forkert.

3 tips: Hold den bedste fødselsdag for veninderne

Her i guiden har vi samlet tre tips hvis du planlægger at skulle holde en fødselsdag for dine veninder. Det kan være at du bliver 18 år eller det kan være at det måske er tid til peber, da du fylder de 30. Uanset hvor mange lys, der skal placeres i kagen, så kan du bruge denne guide som hjælp til at få sat de bedste rammer for en god veninde-fødselsdag.

Lav noget god underholdning

Råd nummer et kommer her. For at få det så sjovt som muligt, så er det vigtigt at du har styr på underholdningen til fødselsdagen. Hvis du virkelig vil sikre at fødselsdagen bliver mindeværdig, så er det her du kan score en masse bonus point. Der er mange forskellige indslag du kan lave, og nogle af de mest oplagte er bl.a. at lave den kendte tip en 13er leg. Du kan også være mere opfindsom og lave en leg som Tegn og gæt. Margrethe skåls legen er også en sikker vinder, og her skal man gætte kendte personer i tre forskellige runder.

Hav lækker mad klar

Dette råd er måske selvskrevet, men jo bedre mad du kan servere til festen, jo bedre bliver festen. Så simpelt kan det faktisk siges. Derfor bør du være ude i god tid når madplanerne skal sættes sammen. Der er mange retter der er oplagte, og her bør du i høj grad tænke selvisk og tænke på, hvad der er din livret. Husk også en god dessert som serveres efter hovedretten. Her behøver du ikke lægge fingre imellem, og hvis du gerne vil have pandekager, så er det da pandekager I skal have!

Byen bagefter?

En god veninde-fødselsdag behøver ikke nødvendigvis sluttes af med en bytur, men hvis I er typerne der går i byen så vil det bestemt ikke skade at slutte af på denne måde. Hvis ikke i er typerne, der plejer at gøre det på denne måde, så kan du have nogle øl og et par hyggelige brætspil klar, så I kan sidde til langt ud på natten og spille løs.

Uanset hvad, så håber vi I får en forrygende pige-fødselsdag!

3 tips til at være sund og rask hele vinteren

Vintermånederne kan være meget hårde ved vores immunforsvar. Det kan virke som om at lige så snart man er ude af den ene forkølelse, går man direkte ind i den næste og det kan fortsætte i en evighed. Derfor er det godt at styrke sit immunforsvar, så man kan være rask trods sne, kulde, blæst og influenza.

Læs i denne artikel tre tips til at blive sund og rask helt til forår.

Hold dig til let træning

Selv om vinteren er det vigtigt at holde sin træning ved lige, ikke blot for at se godt ud igennem julesæsonen men også for at styrke sit helbred. Selvom man føler sig svag og træt er det nemlig ikke en god undskyldning for at udskyde træningen til en solrig dag.

Træning og motion bidrager nemlig til at man får et bedre immunforsvar og er mindre syg. Undersøgelser viser at folk, som er fysisk aktive mindst 30 minutter per dag, har færre sygedage end inaktive personer, som var i deres omgangskreds. Derfor er det en god idé fortsat at træne og holde sig aktiv, selvom der er dårligt vejr.

Dog er der nogle forholdsregler, du bør tage hvis du har det dårligt, men også vil træne. En lille forkølelse og løbende næse bør nemlig ikke forhindre din løbetur i den nærmeste park. Men hvis du laver intens træning mens du har en forkølelse, bør du lige tænke dig om to gange.

Selvom træning styrker immunforsvaret, er dette primært noget den skal gøre i perioder, hvor du ikke er syg. Derimod skal kroppen fokusere på at blive rask frem for at pumpe blod ud til musklerne, hvis du er syg. Du bør være opmærksom på hvor syg du er inden du træner, og hvis du har feber, bør du blive hjemme i sengen, indtil du har det bedre.

Hav sunde madvaner

For at holde sig sund og rask om vinteren er det også vigtigt at du sørger for at spise alle de rigtige vitaminer og næringsstoffer gennem din kost. En balanceret og varieret kost forebygger nemlig sygdom og sørger for at du kan holde dig frisk i kulden.

Er du vant til at lave de samme retter igen og igen kan det være du har brug for noget inspiration til at ændre dine madvaner. I så fald kan du kigge på danskemaaltidskasser.dk, hvor du finder forskellige typer af måltidskasser, som passer til dit behov.

Kasserne kan tilpasses til den mængde af personer, som bor i huset og hvor ofte man vil modtage. På den måde behøver man heller ikke tænke over indkøb. Det er nemlig klaret for dig på forhånd.

Har du svært ved at optage vitaminer eller få den rigtige mængde af næring gennem din kost? Så bør du måske overveje at købe kosttilskud, så du er dækket ind fra alle vinkler. Det kan f.eks. være at hvis du som vegetar mangler protein, kan du supplere med Spirulina for at få den rigtige mængde protein til din livsstil.

Sov som Tornerose

Det er vigtigt at tage sygdom i opløbet, og derfor er søvn et af de vigtigste tricks til at holde sig rask om vinteren. Når du sover, lader du nemlig din krop restituere og forebygge infektioner fra bakterier og virus.

Derfor kan du med god samvittighed sige nej tak til at tage i byen, når dine veninder vil ud i dårligt vejr – og tage en morfar på sofaen med et dejligt varmt tæppe omkring dig i stedet.

3 idéer til at forkæle din mor

Vil du rigtig gerne gøre noget godt for din mor og synes du hun fortjener det bedste, så har vi her fundet et par rigtig gode oplevelser som du kan forkæle din mor med. Se eventuelt flere gaveideer her. I denne artikel kan du læse mere om hvorfor du bør tage din mor med på et slotsophold og nyde den fantastiske stemning, eller på et wellnessophold hvor hun kan få plejet krop og sjæl, eller et gourmetophold hvor hun kan smage på nogle fantastiske retter.

Tag din mor med på et slotsophold

På et slotsophold har din mor mulighed for virkelig at falde helt ned i tempo og fordybe sig de smukke omgivelser. Her kan hun gå en god lang tur i slotsparken og lytte til fuglene. Hun har mulighed for at slappe af på værelset og læse en god bog. Ofte er der rundvisning, hvor hun kan få fortalte gode historier fra gamle dage, hvem der levede på slottet, hvordan de spiste, hvem der arbejdede der og meget mere. Så hvis din mor er til afslapning og kultur er dette en perfekt oplevelse.

Giv din mor et Spa- og wellnessophold

Er der noget bedre en god massage og velvære for hele kroppen, det er præcis hvad du kan give din mor med et spaophold. Her kan hun svømme lidt rundt i poolen, nyde et dampbad og få hovedbundsmassage. Der vil ofte være vin og frugt på et spa- og wellnessophold, så der er med andre ord rig mulighed for at nyde de lækre omgivelser og slappe helt af, noget vi allesammen har behov for til tider.

Giv din mor et gourmetophold

Er din mor vild med mad og vin og elsker hun at komme ud på nye restauranter og smage på helt nye retter som hun aldrig har prøvet før. På et gourmetophold er der mulighed for at opleve en hyggelig by og få en overnatning på et hyggeligt hotel. På hotellet laver de den lækre gourmetmiddag klar til din mor som hun kan nyde i selskab med en hun virkelig holder af. Så hvis din mor elsker at smage på hele verden og prøve retter fra fjerne egne, så er et gourmetophold helt sikkert den rette gave til din mor.

Tøsetur til Dubai? Find det perfekte hotel

Dubai er et utroligt, ubeskriveligt og eksklusivt sted, der byder på både storby, strand og ørken. Med sine fantastiske seværdigheder, imponerende shopping- og madmuligheder er Dubai det ideelle sted til en ferie med veninderne. Men hvor skal I så bo? Få hjælp til det her!

 

Hoteller til tøseturen

Dubai byder på nogle af de mest luksuriøse hoteller i verden. Her særligt Burj Al Arab, der med sine 7 stjerner er Dubais mest ikoniske hotel. Er du og veninderne på jagt efter noget, der er er nemmere at betale sig fra, bør du lige læse lidt videre.

 

Drømmer I om at bo ved vandet, bør I overveje Jumeriah Beach Hotel, der ligger lige ved Jumeriah Beach. Her kan I tilbringe dagen på den populære strandstand og om aftenen besøge en af hotellets 20 restauranter. Området Jumeriah byder yderligere på en masse forskellige restauranter, barer og butikker.

 

Drømmer I om luksus i topklasse, skal I på bo Le Royal Meridien Beach Resort & Spa. Det er et af de bedste hoteller i Dubai, og her får I luksus i topklasse hele vejen fra poolen og op på værelset. Her kan I slappe af i spa’en eller med en drink i hånden ved poolbaren.

 

Vil I bo i centrum, kan I vælge The Address Downtown. Her bliver jeres nærmeste nabo Burj Khalifa, Dubai Fountain og Dubai Mall.

 

Vil I derimod gerne lidt væk fra det hele – uden at komme for langt væk, er One&Only the Palm det rette valg. Her får I privat sandstrand, flere pools samt springvand og smukke haver.

Find flere hoteller online

Mulighederne er mange, når det handler om at finde det perfekte hotel. Det hele kommer an på, hvad dig og veninderne drømmer om. Tag jer derfor god tid og udforsk de mange forskellige hoteller, inden I booker. På den måde er I sikre på et hotel i Dubai, der bliver den bedste base for jeres mindeværdige tøsetur.

Gaveidéer til den nybagte mor

Sommetider kan det være svært at bestemme sig for, hvad man skal give den nybagte mor i gave, da man gerne vil give noget, der giver mening i forhold til hele fødslen. Så i denne artikel vil vi give 4 bud på, hvad man kan give en nybagt mor i gave.

Den sjove, men praktiske gave

En god ide er at købe en gave som kan gavne både den nybagte mor og hendes baby, da det oftest er de gaver, der falder i bedst jord og som vil blive mest brugt.
Vores bud på en praktisk gave til den nybagte mor er økologiske stofbleer. MiniE tilbyder genanvendelige, bæredygtige og yderst miljørigtige stofbleer, som er super behagelige for babyen, og samtidig gør hele processen langt nemmere og hurtige for den nybagte mor.
Stofbleerne fås i mange forskellige materialer og design, så du kan gøre gaven lidt personlig ved at vælge et sødt eller sjovt mønster.

Den kreative gave

En anden gaveide, som ville være perfekt at give den nybagte mor, er et foto af de to sammen. Her skal du være lidt i god tid, da det kræver du tager nogle gode billeder af dem inden du skal give gaven, da billederne skal forstørres op og sættes i ramme. Dette vil være en gave, der virkelig ville overraske, og som vil gøre en hver nybagt mor lykkelig. Så hvis du kan overskue opgaven, ville dette helt sikkert være en gave, du ikke går galt i byen med.

Den symbolske gave

En tredje gaveide som er klassisk men perfekt til sådan en lejlighed, er et smukt smykke. Et smykke af god kvalitet fungerer som et uforglemmeligt minde fra en dejlig begivenhed. Den kan vare hele livet, og er derfor en gave, der ikke har en bestemt udløbsdato.
Så tag dig god tid til at finde et smykke, der passer helt perfekt til hende, du skal give gaven.

Smykker kan ofte hurtigt blive en dyr fornøjelse, og det kan derfor bedst betale sig at købe et smykke på tilbud. På Copoconcept har de en masse rabatkoder til forskellige smykkeleverandører, og der er derfor den perfekte måde at give en god gave til en ordentlig pris.

Gaven, der indeholder alt

Det er blevet mere populært at sammensætte en gavekurv med alle mulige småting, som man ved vil glæde gavemodtageren. Denne ide kan du med fordel også snuppe.
Det du gør, er at købe en flot kurv, som alle gaverne kan ligge i. Herefter skal du gå i tænke-mode, og finde frem til alle de ting du ved gavemodtageren elsker eller ting som fremkalder gode og sjove minder.
Ideen med en gavekurv er, at der er mange små billige ting i stedet for at købe en stor gave. Men du kan med fordel lade en af de mange gaver i gavekurven være en smule mere lækker end de andre, således at gavekurven ikke kun er fyldt med småting.

Forhåbentligt kunne disse tips give dig noget inspiration til, hvad du skal give en kvinde, der lige er blevet mor. I sidste ende er det tanken, der tæller, og hun vil derfor bare blive glad for, at du har tænkt på hende i gaveshoppingen.

Sundere livsstil med en e-cigaret

Det er ingen hemmelighed, at de almindelig tobakscigaretter er dårlige for dig og dit helbred. Tobak forkorter dine levetid, er forbundet med livsstilssygdomme, ældre din hud og misfarver dine tænder.

 

Men med e-cigaretten er der kommet et rigtig godt alternativ til de almindelige cigaretter. Det elektroniske alternativ er de seneste år blevet danskernes foretrukne middel, når det handler om at lægge tobakscigaretterne på hylden. E-cigaretten kan hjælpe dig med at slukke tobakscigarettens glød, så du kan sikre dit helbred samt skåne din hud og dine tænder.

 

Derfor er e-cigaretten bedre for dig

Med en e-cigaret suger du ikke tobak og andre farlige giftstoffer ned i dine lunger. I stedet indånder du en væske, der blot indeholder organiske stoffer, smagsstoffer og nikotin. E-cigaretterne kan derfor give dig mange helbredsmæssige fordele:

 

  • Ingen tjære i lungerne
  • Ingen tobaksrøg i lungerne, der gør skade på dit lungevæv. Du vil hurtigt kunne mærke, hvordan din kondition forbedres, når du lægger de almindelige cigaretter fra dig
  • Du undgår dårlig ånde og tobakslugt i tøj og hår
  • Du undgår misfarvninger på tænder og på andet, der udsættes for tobaksrøg
  • E-cigaretterne er ikke lige så dårlige for din hud, da det særligt er tobaksrøgen, der er skadelig for blodcirkulationen
  • E-cigaretterne udsætter ikke dine omgivelser for passiv rygning, da de ikke er skadelige for miljøet eller dine omgivelser. Derfor er du heller ikke tvunget til at skulle gå udenfor og ryge, og du kan i stedet ryge hvor som helst og når som helst
  • Du kan selv tilpasse nikotinstyrken, hvilket giver dig mulighed for at trappe ned i dit helt eget tempo

 

Tal valget i dag – køb din nye e-cigaret online

Det kan være en rigtig god idé at overveje, om du vil tage et aktivt valg for din fremtid, dit helbred og dit udseende. E-cigaretterne kan gøre det nemmere at kvitte de almindelige cigaretter en gang for alle.

 

Besøg Smokeus allerede i dag. Her finder du et stort udvalg af e-cigaretter med forskellige smage, mængder af nikotin og dampproduktion. Du får god vejledning, og du kan være sikker på, at du altid ender med et produkt at høj kvalitetsstandard.