Det behøver ikke at være dyrt at få børn

Det er normalt dyrt at få børn. Men det behøver det ikke at være. Som medlem af Plusshops fordelsklub kan du spare massevis af penge på talrige babyprodukter af god kvalitet. 

Der er masser af ting (og herunder baby udstyr) at forholde sig til, hvis man er kommet i lykkelige omstændigheder! Ikke nok med at der er en masse mentalt, der skal processeres. Der er også meget, der skal gøres klar til, at der kommer en lille ny med en masse behov, der skal imødekommes bedst muligt gennem det rette baby udstyr. 

Hvordan får man overblik over det hele, og hvad kommer det til at koste? Det er måske også nogle af de spørgsmål, der rumsterer i baghovedet, hvis du er gået i gang med familieforøgelsen. 

Hvad koster et barn det første år? Hvad koster et barn om måneden?

Man siger at det koster omkring 60.000 kr. at betale for alle udgifter forbundet med barnets første leveår. Det svarer til, at det koster 5000 kr. om måneden. 

Men der er masser af penge at spare på alt til børn, hvis man forstår at vælge udstyr af god kvalitet til en fornuftig pris. 

Der kan således være et meget stort prismæssigt spænd mellem personen, der køber alle tænkelige aggregater til deres lille guldklump og personen, der kun køber det mest nødvendige og holder øje med prisen og de gode tilbud.  

Det har også noget at sige, om barnet skal begynde i vuggestue inden for sit første leveår. Det er nemlig en dyr post, hvis nøjagtige pris varierer fra kommune til kommune. 

Tag derfor et kig på, hvad det må koste i din kommune, hvis du ønsker at danne dig et godt økonomisk overblik.

Der er masser af penge at spare på at tænke sig om, når det kommer til udgifter forbundet med at have et barn. 

Spar penge i hverdagen ved at tænke over, hvad der er nice to have og need to have! På den måde er der flere penge til det vigtige. 

Det vigtigste baby udstyr

Der er sådan set ikke noget udstyr, der er en streng nødvendighed. 

Babyens krav er til at efterkomme med mad, omsorg og nærvær.  

Der er ingen, der siger, at der skal en seng eller barnevogn til, omend langt de fleste vælger at købe både seng og barnevogn. 

Et godt sted at starte når det kommer til køb af baby udstyr er derfor at spørge sig selv, hvilke behov I har. 

Vil I gerne kunne køre en tur i bilen med babyen? Skal barnet bruge sut? Får I brug for en bæresele?

Hvis man skal nævne nogle mest googlede emner inden for udstyr til baby, så er det blandt andet sutter, isofix, autostol baby, autostol 9-36 kg, pampers bleer, brystpumpe og MAM Britax Tommee Tippee Spar penge i hverdagen. 

Og de fleste synes da også, at det er rart at kunne give barnet en sut og have mulighed for at køre en tur med den i bilen, hvis man har sådan en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *