Fede leggings til hverdag og fest

Jeg er stor fan af leggings, de kan bruges til både hverdag og fest og så kan de bruges til nærmest alle outfits. En anden vigtig detalje er at man altid kan finde et par fede leggings til en overkommelig pris. Jeg har fundet 3 rigtig fine par, til en overkommelig pris, som jeg rigtig gerne vil dele med jer.

Fede leggings

 

Det første par jeg har fundet er et par super fine leggings fra Estradeur til 99 kr, en rigtig fin pris. De har elastik i taljen, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Dette par synes jeg klart er en fordel at have, da de kan bruges i mange sammenhænge og mange forskellige outfits og sidst men ikke mindst er de billige.

Find leggings fra Estradeur her.

Fede leggings

Det næste par leggings jeg har valgt er fra Pieces og koster 129 kr. Jeg kan rigtig godt lide dette par og desuden findes det i 6 forskellige farver ud over det viste par, der er altså rig mulighed for at vælge lige det par der passer bedst til ens egen smag, og til den pris, kan man vist også godt tillade sig at have flere par i forskellige farver.

Find leggings fra pieces her.

Fede leggings

 

Det næste par jeg har valgt er  fra Only og koster 299 kr. Dette par findes kun i en farve, men der er en masse fine detaljer, blandt andet de fine lynlåse i lommerne. Jeg kan rigtig godt lide dette par og overvejer kraftigt om ikke der skulle et par af dem hjem i min garderobe.

Find leggings fra Only her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *