Find den perfekte kjole til sommerfesten

Ah, de lange lyse dage og lune nætter er over os og indbyder til festlige lejligheder i alle afskygninger. Bugner køleskabsdøren med invitationer sommerfester, havefester og bryllupper hen over sommeren, gælder det om at have et godt udvalg af fine og feminine kjoler i skabet, så du hurtigt bliver klar til de mange fester. Find et stort udvalg af kjoler her.

Det vigtigste, når du skal vælge din nye kjole, er at gå efter en pasform, der fremhæver det positive ved din figur og får dig til at føle dig godt tilpas. Du får en meget sjovere fest, når du har det godt i dit tøj, og der ikke er noget, der strammer eller sidder ubehageligt. Vi giver dig her inspiration til, hvilke kjoler der er ideelle til de forskellige sommerfester.

  1. Kjolen til brylluppet

Et sommerbryllup kalder på en kjole i florlette materialer, der både er skøn og behagelig at have på i løbet af dagen, når solen varmer, og ikke mindst om aftenen, når der kommer gang i dansegulvet. Lige nu bugner butikkerne af smukke kjoler i transparente og florlette kvaliteter, som du kan gøre ekstra fine og festlige med et par stiletter eller sandaler med en hæl. Tidligere var det ilde set at dukke op til et bryllup i sort, men sådan er det ikke længere, så du kan sagtens vælge en sort kjole, hvis det passer dig bedst.

  1. Kjolen til sommerfesten

Ingen årstid er så farverig som sommeren, så vælg en kjole, der matcher de kulørte drinks og blomsterne, der står i fuldt flor i øjeblikket. Denne sommer er det især klare farver som pink, cerise og lyserød, solgul og frisk mint, du skal gå efter. Lad farverne komme diskret til udtryk i fine grafiske mønstre og blomsterprint eller gå all in med en ensfarvet knaldgul eller sprudlende pink kjole. Du kan også bruge farverne mere afdæmpet i form af et mønstret tørklæde, en halskæde eller et bælte i taljen.

  1. Kjolen til havefesten

Den dansker sommer er noget af det skønneste – men også mest utilregnelige. Driller det lunefulde vejr til havefesten, kan du sagtens hoppe i en kjole alligevel. Vælg en flot kjole med blomsterprint, og brug den som udgangspunkt for et smart og festligt lag-på-lag-look. Sæt for eksempel et par smalle capribukser, en elegant boucléjakke og et smukt tørklæde til din kjole, og tag af og på alt efter vejr og vind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *