Sæsonens sommerkjoletrends

Den danske sommer er stadig på sit højeste, og det ser ud til at det varme vejr fortsætter et stykke tid endnu. Selvom det er skønt, at vejret er så godt, kan det til tider være svært at holde varmen ud, hvis man ikke sørger for at klæde sig i behageligt tøj. Derfor er vejret lige nu helt perfekt til sommerkjoler. De er nemlig komfortable og samtidig elegante. Mangler du en ekstra sommerkjole eller to til at fuldende garderoben? Få inspiration til hvilke kjoler, du bare må eje, her.

Slå om-kjolen

Et af 2018’s helt store hit er slå om-kjolen. Den smyger sig elegant om enhver kvindekrop og fremhæver blandt andet taljen og de feminine former. Der findes et enormt udvalg af slå om-kjoler, og du kan derfor finde den perfekte model til både hverdag og fest. Slå om-funktionen giver dig mange stylingsmuligheder. Den kan bruges lukket både med eller uden top under, eller åben som en cardigan over et par shorts og en crop top. Det betyder også, at du kan bruge den om vinteren med et par jeans og en t-shirt. Slå om-kjolen er altså en model med mange funktioner, og er derfor et must i enhver kvindegarderobe.

Maxikjolen

En anden kjole, der bør være fast inventar i sommergarderoben, er maxikjolen. Den er behagelig og elegant på én og samme tid og kan bruges til enhver lejlighed, hvad end du skal til havefest, bryllup eller på job. Mange maxikjoler er lavet af bomuld, hvilket gør, at din krop kan ånde i dem og have en god temperatur hele dagen igennem.

Print med attitude

De seneste år er print blevet mere og mere populære. Især prints i stærke farver hitter, og derfor finder du overalt kjoler med blomster, tern, striber og meget andet. Det er også blevet meget in at mikse forskellige prints for at skabe et unikt og personligt look. Her om sommeren foretrækker mange at gå i pastelfarvede prints. De går nemlig rigtigt flot til en solgylden kulør og skruer lidt ekstra op for sommerstemningen. En sommerkjole i et farverigt print er altså en god investering til garderoben.

Køb kjolen online

Hvis du føler dig inspireret og har intentioner om at gå ud at finde en ny kjole eller to, kan du med fordel købe dem online. Her finder du kjoler til enhver anledning, og de kan nemt og hurtigt bestilles hjem. Lige nu er sommerudsalget i gang, så der er også mange penge at spare.

Kjolen – den uundværlige beklædningsdel i enhver kvindes garderobe

Der er kjoler til enhver lejlighed, om det drejer sig om fest, hverdag eller ferie, så er en kjole altid passende. Enhver kvinde med respekt for sig selv har mindst én kjole i skabet. Og der er ikke noget at sige til, at så mange kvinder elsker deres kjoler, for de er behagelige at have på, og wauw-faktoren kan tilpasses alt efter lejligheden. Kjolen er det, som er grundstenen i outfittet, og den som resten af looket bliver bygget op omkring. Mange kvinde føler sig ekstra feminine, når de tager en kjole på, hvilket også kan føre til et boost af selvtillid. Mænd er ofte også vilde med kvinder i kjoler. Og er det kvinder i en kombination af både kjole og stiletter, så finder mænd dem utroligt attraktive.

kjoler

Sådan kan du peppe din kjole op

Kjolen er skøn, for den kan både bruges til hverdag og fest. Den samme kjole kan ligefrem bruges til begge dele, for det er let at gøre en hverdagskjole rigtig speciel, så den kan bruges til fest, hvis man vælger de rigtige accessoires. Bare ved at du tager et par stiletter på, så stiger elegancen, men der er også andre måder, som du kan peppe kjolen op til en festlig lejlighed.

En klassiker er at bruge smykker – store og halskæder kan være rigtigt flotte, specielt på ensfarvede kjoler, og det samme vil en broche. Et smukt tørklæde eller et sjal vil også kunne give udtrykket et løft. Vil du gerne fremhæve taljen, så vil et bælte eller et bånd rundt om livet være en flot detalje. Frisuren har også stor betydning for helhedsudtrykket. Vil du være endnu mere kreativ, så kan du for eksempel sætte en blomst fast på kjolen med en sikkerhedsnål. En flot jakke kan også være det, som sætter prikken over i’et.

Føj en ny kjole til samlingen

Kjolen er uundværlig i klædeskabet, og de fleste kvinder kan altid bruge en ekstra. Står du netop nu, og mangler en ny kjole, så se de smukke kjoler fra DressYou. Her finder du et stort udvalg af moderne og billige kjoler, som kan bruges til alle lejligheder. Der er mange forskellige snit og masser af farver, så der vil være noget for enhver smag.

Find den perfekte kjole til sommerfesten

Ah, de lange lyse dage og lune nætter er over os og indbyder til festlige lejligheder i alle afskygninger. Bugner køleskabsdøren med invitationer sommerfester, havefester og bryllupper hen over sommeren, gælder det om at have et godt udvalg af fine og feminine kjoler i skabet, så du hurtigt bliver klar til de mange fester. Find et stort udvalg af kjoler her.

Det vigtigste, når du skal vælge din nye kjole, er at gå efter en pasform, der fremhæver det positive ved din figur og får dig til at føle dig godt tilpas. Du får en meget sjovere fest, når du har det godt i dit tøj, og der ikke er noget, der strammer eller sidder ubehageligt. Vi giver dig her inspiration til, hvilke kjoler der er ideelle til de forskellige sommerfester.

  1. Kjolen til brylluppet

Et sommerbryllup kalder på en kjole i florlette materialer, der både er skøn og behagelig at have på i løbet af dagen, når solen varmer, og ikke mindst om aftenen, når der kommer gang i dansegulvet. Lige nu bugner butikkerne af smukke kjoler i transparente og florlette kvaliteter, som du kan gøre ekstra fine og festlige med et par stiletter eller sandaler med en hæl. Tidligere var det ilde set at dukke op til et bryllup i sort, men sådan er det ikke længere, så du kan sagtens vælge en sort kjole, hvis det passer dig bedst.

  1. Kjolen til sommerfesten

Ingen årstid er så farverig som sommeren, så vælg en kjole, der matcher de kulørte drinks og blomsterne, der står i fuldt flor i øjeblikket. Denne sommer er det især klare farver som pink, cerise og lyserød, solgul og frisk mint, du skal gå efter. Lad farverne komme diskret til udtryk i fine grafiske mønstre og blomsterprint eller gå all in med en ensfarvet knaldgul eller sprudlende pink kjole. Du kan også bruge farverne mere afdæmpet i form af et mønstret tørklæde, en halskæde eller et bælte i taljen.

  1. Kjolen til havefesten

Den dansker sommer er noget af det skønneste – men også mest utilregnelige. Driller det lunefulde vejr til havefesten, kan du sagtens hoppe i en kjole alligevel. Vælg en flot kjole med blomsterprint, og brug den som udgangspunkt for et smart og festligt lag-på-lag-look. Sæt for eksempel et par smalle capribukser, en elegant boucléjakke og et smukt tørklæde til din kjole, og tag af og på alt efter vejr og vind.

Flot skjortekjole til sommeren 2014

En skjortekjole er et sikkert hit og en af de ting der står øverst på min ønskeseddel. Jeg synes at skjortekjoler er super flotte og så kan de bruges til både hverdag og fest, der findes rigtig mange lækre modeller rund omkring på nettet, jeg har fundet nogle modeller, som jeg synes er helt vildt flotte, jeg håber at du kan bruge det til inspiration, hvis du også tænker på at købe en flot skjortekjole.

 

skjortekjole-1

Køb skjortekjolen fra Kaporal her.

Den første model jeg har valgt er fra mærket Kaporal og den kan købes i den oliven grønne, som kan ses her på billedet, men den kan også købes i rød, som også er super flot. Denne model er super fin og passer perfekt til hverdagsbrug sammen med et par leggings. Bæltet, som man kan se på billedet følger også med, dette giver kjolen lidt mere personlighed og liv. Modellen her koster desuden kun 549 kr.

 

skjortekjole-2

Køb skjortekjolen fra Michael Michael Kors her.

Den anden model jeg har valgt er fra mærket Michael Michael Kors, den kan fås i blå og hvid, jeg har valgt at tage et billede med af begge farver, da jeg synes at denne model er super flot. Den er meget elegant og feminin også kan den bruges til både hverdag og fest, hvilket jeg synes er en klar fordel. Bæltet der ses på billedet følger også med også koster den 2295 kr, hvilket umiddelbart godt kan virke som mange penge, men så er man også sikret er meget flot og alsidig kjole.

 

skjortekjole-3

 

Køb skjortekjolen fra Noisy May her.

Den tredje model jeg har valgt er fra mærket Noisy May, den kan fås med sort/hvid striber og blå/hvid striber. Denne model er super enkelt og flot også skaber striberne noget liv og personlighed, der gør  at denne skjortekjole både kan bruges til hverdag og fest. Denne skjortekjole er super billig, den koster nemlig kun 149 kr, hvilket er en virkelig god pris.

 

Skjortekjole-4

 

Køb skjortekjolen fra 0039 Italy her.

Den sidste model jeg har valgt er fra mærket 0039 Italy, den er lavet i super flot blomstret stof. Jeg er helt vild med denne model, da den er virkelig feminin og flot også skiller den sig lidt ud fra de andre. Denne skjortekjole, kan sagtens bruges til en lækkert hverdags outfit og til et super flot fest outfit. Modellen her koster 2095 kr, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for en virkelig flot og alsidig skjortekjole.

Hvis du gerne vil finde flere lækre og super flotte skjortekjoler, så har du mulighed for at finde et bredt udvalg lige her.

Fantastisk udvalg af flotte og billige nytårskjoler

Hvis du leder efter den perfekte nytårskjole, så er du kommet til det rigtige sted. Jeg vil nemlig hjælpe dig med at finde en super flot model, som du med sikkerhed vil elske. Jeg har fundet et lækker udvalg af super flotte og frække kjoler til nytår i alle prisklasser, så du har mulighed for at finde den model der passer bedst til dig.

 

Rendering of template gallery.php failed

Find flere flotte kjoler til nytår her.

 

Billige og smukke nytårskjoler til den perfekte aften

Det er ikke umuligt at finde en billig nytårskjole, som stadig er super flot og fræk. Så selvom man ikke har det store budget, kan det stadig svarer sig at begynde og kigge efter billige kjoler til nytår. Jeg har fundet 3 eksempler på flotte nytårskjoler, som alle sammen koster under 250 kr, hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Hvis du følger linket herunder, kan du finde et stort udvalg af billige kjoler til nytår, det kan godt være at det tager lidt længere tid at finde en man er tilfreds med, men det er helt sikkert det værd, da der kan være mange penge at sparer.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find en billig og smuk nytårskjole lige her.

 

Nytårskjoler med pailletter og glimmer er et sikkert hit

Nytår er en fest, der skal fejres med familie og venner og her er pailletter og glimmer et sikkert hit. Pailletter og glimmer er super smukt også kan man også være helt sikker på at blive lagt mærke til, både af venner og veninder, men måske også hvis man er ude på at scorer. Der findes mange forskellige kjoler med pailletter og glimmer på markedet. Jeg har herunder fundet nogle eksempler, alle sammen i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Du kan desuden finde et stort udvalg af kjoler med pailletter og glimmer, hvis du følger linket herunder.

 

Rendering of template gallery.php failed

Find flere smukke nytårskjoler med pailletter og glimmer her.

 

Nytårskjoler til dig der i sidste øjeblik – Kjoler til nytårsaften med hurtig levering

Hvis du er ved at være i sidste øjeblik, så skal du ikke fortvivle. Mange webshops sender også varer ud mellem jul og nytår og du vil derfor stadig være i stand til at modtage din kjole til nytår, medmindre selvfølgelig at det er den 30. eller 31. december. 🙂

Hvis du følger linket herunder, vil du finde et stort udvalg af smukke nytårskjoler, som du kan nå at bestille hjem til nytår, også vil webshoppen selvfølgelig bestræbe sig på at den når frem i tide 🙂

 

Find kjoler til nytårsaften med hurtig levering her.

Flot MbyM kjole til hverdag og fest

Flot MbyM kjole

MbyM kjoler er super flotte, mange af modellerne er simple og lækre, men alligevel så flotte og feminine. Jeg er helt vild med kjoler fra MbyM jeg synes at de er super fine og så sidder de utroligt lækkert på kroppen, de er meget behagelige. Jeg har valgt at finde 15 virkelig flotte modeller frem, så du kan få et lille overblik over deres udvalg, her synes jeg at det er tydeligt at der er fokus på at de er feminine og virkelig flotte. Du har selvfølgelig mulighed for at finde priser og mange flere informationer om de forskellige kjoler, ved at klikke på et af billederne herunder og her vil du naturligvis også kunne købe de kjoler du bedst kan lide. 🙂

 

Find din nye MbyM kjole her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye MbyM kjole her.

Smuk Sisters Point kjole til hverdag og fest

Flot Sisters Point kjole

Sisters point kjoler er super feminine, flotte og lækre at have på, også kan kjolerne fås til rimelige penge, så alle kan være med. 🙂 Jeg har fundet 12 flotte Sisters Point kjoler, som jeg rigtig godt kan lide. Hvis du også er faldet for nogle af kjolerne her i artiklen, så har du mulighed for at finde priser og yderligere informationer om de enkelte modeller,ved at trykke på et af billederne eller linket herunder, her vil du også have mulighed for at købe de kjoler du bedst kan lide. 🙂

 

Find din nye Sisters Point kjole her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye Sisters Point kjole her.

18 festlige og flotte fest kjoler til kvinder

Flotte fest kjoler

Det er altid lækkert at have en stort udvalg af festlige og flotte festkjoler. Her på siden har jeg fundet 15 super flotte modeller, som jeg rigtig godt kan lide. Hvis du også synes at du mangler nogle nye festkjoler til garderoben, så kan du lade dig blive inspireret af de modeller, som jeg har fundet. Du har mulighed for at finde flere informationer og de enkelte modeller, ved at trykke på et af billederne herunder. 🙂

 

Find flere flotte fest kjoler her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte fest kjoler her.

12 flotte ventekjoler til kvinder

Flotte ventekjoler

Mangler du nogle flotte ventekjoler til din graviditet – Jeg har her i artiklen fundet 12 super flotte og behagelige ventekjoler, som du kan lade dig inspirere af. Hvis du gere vil vide mere om de kjoler jeg har valgt, eller måske købe en af dem, så skal du blot trykke på billedet, og nu vil du kunne se flere informationer, priser og købe dem du bedst kan lide. Hvis du gerne vil se flere forskellige ventekjoler, kan du trykke på linket herunder. 🙂

 

Find flere flotte ventekjoler her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte ventekjoler her.

12 flotte cocktail kjoler til kvinder

Flotte cocktail kjoler

Mangler du også en flot og festlig cocktail kjole, så se med her i artiklen, hvor jeg har fundet 12 super flotte modeller. Kjolerne jeg har fundet her, synes jeg er super flotte, de kan bruges til rigtig mange forskellige arrangementer og de kan bruges af alle kvinder. 🙂 Hvis du vil have flere informationer om en af kjolerne, eller måske vil du købe en af dem, så klik på billedet, og du vil kunne finde informationer, priser samt købe den eller de kjoler du rigtig godt kan lide. 🙂

 

Find flere flotte cocktail kjoler her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find flere flotte cocktail kjoler her.