Fly London Støvler

Lidt om Fly London Støvler

Fly London forbinder trends og kvalitet på en særlig måde, inspirationen bliver hentet overalt, på gaderne, kulturliv og musik, dette resultere i nyskabende og anderledes designs. Jeg vil i denne artikel fokucere på Fly London støvler.

Find flotte Fly London Støvler her.

Flotte Fly London Støvler

Jeg har fundet nogle eksempler på flotte Fly London støvler, som jeg rigtig gerne vil dele sammen med jer, her på siden.

Fly London støvler

Find disse Fly London Støvler her.

De første støvler jeg har valgt, er en høj støvle, der har en skafthøjde på 35 cm, skaftvidde på 36 cm og er kilehæl på 7 cm. Dette er en super flot og enkelt støvle, som sidder helt fantastisk på foden og benet. Denne støvle koster 1395 kr.

Fly London støvler

Find disse Fly London Støvler her.

Den anden støvle jeg har lavet er i 100% læder, den har en skafthøjde på 18 cm, skaftvidde på 26 cm og en flad blokhæl på 3 cm. Denne fantastiske støvle kan fås i flere farver og koster 1495 kr.

Fly London støvler

Find disse Fly London Støvler her.

Den sidste støvle jeg har valgt er også lavet i 100% læder, den har en blokhæl på 4 cm, flotte detaljer samtidig med at den er super fin og enkelt. Denne støvle kan fås i flere farver og koster 1195 kr.

Find flere flotte Fly London Støvler her.

 

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *