Gode takter i boligvirksomhed

Design og boligshoppen Littlethings forudser et spændende 2018. 2017 var et rigtigt godt år, og man forventer at kunne bygge endnu mere på i det nye år.

Der skal flere varenumre i butikken, fra nye og eksisterende brands på webshoppen. Boligindretning er en rigtig interessant branche, hvor der hele tiden sker nye tiltag. Ønsker man at være frontløber, er det bestemt afgørende at have fingeren på pulsen. Det handler om at forstå markedet, kundens forespørgsler, samt turde tage nogle chancer som konkurrenterne ikke tør.

Somme tider lykkedes det, mens andre gange går det mindre godt.

Laver man fejl, er det i sådanne situationer man bliver endnu bedre som virksomhed og forretning. Problematikken opstår først, hvis man begår den samme fejl igen og igen. Det kaldes også med et fint begreb single vs. Double-loop-learning, hvor double-loop-learning netop understreger dét at kunne lære af sine fejl, sådan det ikke sker igen.

Det er især i større produktionsvirksomheder, hvor det kan blive en rigtig dyr fornøjelse hvis den samme fejl sker gang på gang. Det mindsker effektiviteten, hvilket ikke er holdbart for virksomhedens likviditet og konkurrenceevne.

Det er sådanne ting man også har fokus på i boligforretningen Littlethings. Dels handler det om at drive en forretning, hvor man kan tilbyde en god service og have nogle attraktive produkter på hylderne, som kunderne efterspørger. Men det skal i høj grad også handle om den forståelse for hvordan skaber en rentabel forretning, således det også bliver sjovt at komme på arbejde.

En måde hvorpå det kan gøres, er netop ved at kigge på processer og bruge forskellige teknikker til at analysere om det er muligt at optimere på områder, således man højner effektiviteten og den økonomiske gevinst. Det kan være ved kundeservice, marketing, salg, indkøb m.m.

Ligegyldig forretning eller branche, er en intern procesoptimering interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *