Min drømmestue

I juli 2013 blev min søde kæreste Kim og jeg gift og vi flyttede kort efter til Mallorca, fordi kim havde fået job hernede. Vi har siden boet i en egentlig fin lille møbleret lejlighed hernede, det har været en kanon oplevelse, som aldrig vil blive glemt. Men… For der er selvfølgelig et men, en møbleret lejlighed hernede er ikke noget at råbe hurra for, møblerne er meget blandet og forskellige, og dette kan i længden godt være lidt rodet og forvirrende.

Vi har nu besluttet at turen skal til at gå til Danmark igen, Vi vil gerne have en fin lejlighed i Sønderborg igen, så vi er tættere på familien, venner og hvad der nu lige ellers skulle være. Men da vi valgte, at vi ville flytte herned til Mallorca, solgte vi alle møbler derhjemme, undtagen vores seng, fordi vi ikke rigtig havde plads til at opbevarer det nogen steder, det resultere i at vi skal starte helt forfra, og her har jeg benyttet lejligheden til at drømme lidt.

I forbindelse med en konkurrence på Boshop, har jeg sammensat min drømmestue, som i kan se på billedet herunder.

DrømmestueJeg har for det første fundet min absolut drømmesofa (Modesta stofsofa), denne model kan fås med en udtræksfunktion, som jeg helt klart ville vælge til, da jeg elsker en sofa med masser af plads, når man skal se en god film. Jeg ville vælge sofaen i en mørk grå farve, det synes jeg er super fint og praktisk.

Der udover, vil jeg gerne have et lækkert tæppe, som det der kan ses ved sofaen (Twilight shaggy). Jeg har haft sådan et tæppe før jeg flyttede til Mallorca, og synes det er et super lækkert tæppe, det giver lidt hygge og “varme” til rummet.

Som belysning i stuen, kunne jeg godt tænke mig to Maranga Gulvlamper og to Maranga  bordlamper  alle i hvid, jeg kan rigtig godt lide designet på disse lamper.

Jeg har også fundet lidt opbevaring, først en lækker Ligna reol i eg, Reolen her er super fin og praktisk, også kan jeg godt lide benene på den, som minder lidt om sofaens ben. Jeg har også fundet et flot Ligna tv-bord, som selvfølgelig passer til reolen. Desuden har den 3 fine skuffer, som man kan gemme diverse småting, dvd’er osv. ned i. Jeg har selvfølgelig også fundet et flot Ligna sofabord, der igen passer til både reolen og tv-bordet. Sofabordet har nogle praktiske skuffer, der igen giver en mulighed for at lægge lidt småting væk, så de ikke ligger og fylder på bordet.

Til sidst har jeg fundet en praktisk armlænsbakke til sofaen, den er igen i eg, så den passer til de øvrige materialer i min drømmestue. Jeg har altid være helt vild med ideen om disse bakker, synes de er super fede og parktiske.

Jeg har haft fokus på at møblerne jeg har valgt er ens i designet, så der ikke er for meget “uro”, der udover, synes jeg at det er vigtigt at materialerne er lyse og gerne i træ, da jeg synes det skaber ro, personlighed, varme og hygge i rummet. Jeg har valgt at min sofa skal være stor og i mørkt stof, da dette kan give lidt kontrast, til det lyse eg, som jeg har valgt til de øvrige møbler. Grunden til at jeg har valgt denne sofa er at jeg godt kan lide hjemmelig hygge med en god film, hvortil en blød og stor sofa er et klart must.

Jeg har prøvet at skabe min drømmestue, men jeg kunne da rigtig godt tænke mig at vide hvad du synes om det, eller hvad du synes er vigtigt i din egen drømmestue.

Hav en fortsat god torsdag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *