Nederdel

Flot, ny nederdel

En flot nederdel, er et must i enhver kvindes garderobe, jeg har i denne artikel fundet nogle nederdele, som jeg synes er flotte. Jeg vil rigtig gerne hører din mening om dem jeg har valgt, så læg gerne en kommentar nederst i artiklen.

Find en flot nederdel her.

Nederdel

Find en flot nederdel her.

Den første nederdel jeg har valgt er fra mærket Anna Field. Dette er en meget simpel og feminin nederdel,  som passer til enhver kvinde og enhver begivenhed. Denne nederdel kan fås i flere farver og koster kun 299 kr.

 

Nederdel

Find en flot nederdel her.

Den anden nederdel jeg har valgt, er fra mærket Noa Noa. Dette er en flot A-formet nederdel i 100% bomuld, som kan fås både i gul og den grønne jeg har valgt. Jeg synes at dette er en super fin nederdel, som vil klæde enhver kvinde. Denne nederdel koster 799 kr.

Nederdel

Find en flot nederdel her.

Den sidste nederdel jeg har valgt, er en cowboy nederdel fra mærket LTB. Dette er en super flot og klassisk cowboy nederdel, som vil passe til enhver kvinde og begivenhed. Denne nederdel koster kun 349 kr.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *