Second female jakke

Second female har forstand på det de laver, de fokusere på kvalitet, design og detaljer, dette afspejles tydeligt i deres produkter. Jeg har valgt nogle Second female jakker, som jeg synes er rigtig fine.

Find din nye Second female jakke her.

Second female jakke

 

 

Find jakken her.

Den første jakke jeg har valgt en super feminin og enkelt blazer. Jeg kan godt lide denne blazerjakke, fordi den har en skøn farve og et smukt design. Jakken koster normalt 799 kr, men den er lige nu på tilbud til 649 kr, man sparer altså 19 % hvis man køber den nu.

Second female jakke

 

Find jakken her.

Den anden jakke jeg har valgt er en super fin sommerjakke, der er fremstillet i en let og lækkert materiale, der øger komforten og der udover er den nem at have ned sig, så man kan tage den på, hvis det bliver køligt. Denne second female jakke koster normalt 699 kr. men den er lige nu på tilbud til 599 kr, man sparer altså 100 kr, hvis man køber den nu 🙂

Second female jakke

 

Find jakken her.

Den sidste jakke jeg har valgt er en lækker overgangsjakke. Det er en lidt længere model, end hvad en normal jakke er. Jeg kan rigtig godt lide jakken, fordi den har nogle super fine detaljer og en rigtig fin farve. Jakken koster normalt 899 kr, men den er lige nu på tilbud til 499 kr, man sparer altså 44 %, hvis man køber den nu 🙂

Find din nye Second female jakke her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *