Vinterjakker med pelskrave

Vinterjakker med pelskrave er vist bare en af de trends der går igen år efter år, det er bare som om at det aldrig rigtig går af mode.

Når man skal finde en vinterjakke, er det selvfølgelig vigtigt at den kan holde dig varm hele vinteren og så gør det selvfølgelig ikke noget at den også ser flot ud og her synes jeg altså bare at de fleste jakker med pelskraver gør det rigtig godt. Jeg har fundet nogle forskellige vinterjakker med pelskrave, som du kan læse lidt mere om herunder, måske kan det inspirere dig til hvilken model du skal vælge.
Khujo vinterjakker

Køb vinterjakker fra Khujo her!

Khujo vinterjakker er kendt for at være super lækre samt af rigtig god kvalitet. Jakken jeg har valgt som eksempel til denne artikel er modellen “CHEVRIL”, dens for og fyld er lavet i 100 % polyester resten er lavet i 49 % bomuld, 40 % polyester samt 11 % nylon. Jakken har en samlet længde på 77 cm samt ekstra lange ærmer på 78 cm.

Jakken har mange praktiske lommer både udvendigt og indvendigt samt en aftagelig hætte med en aftagelig kunstpelskrave.

New Look vinterjakker

Køb vinterjakker fra New Look her!

Den anden vinterjakke jeg har fundet er fra New Look, det er en lårkort model med en samlet længde på 84 cm samt lange ærmer med en længde på 61 cm.

Jeg kan rigtig godt lide denne model, da den lukkes lidt skævt i den ene side, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jakken har en aftagelig nedfaldende pelskrave som giver den et super flot og feminint udtryk.

Fyld og for i denne model er lavet i 100 % polyester og resten af jakken er lavet i 100 % bomuld samt 82 % viskose og 18 % polyester.

Schoot NYC vinterjakker

Køb vinterjakker fra Schott NYC her!

Den sidste model jeg har fundet frem til denne artikel er en flot model fra mærket Schott NYC. Denne model er lårkort med en samlet længde på 82 ca også har den lange ærmer med en samlet længde på 68 cm.

Jakken har flere praktiske lommer samt en foret hætte, som desuden har en aftagelig kunstpels krave.

Foret og fyldet er lavet i 100 % polyester og resten af jakken er lavet i 100 % nylon.

10 fede vinterjakker til kvinder 2013-2014

Hvis du leder efter en lækker og varm vinterjakke til kvinder, men er i tvivl om hvilken model der egentlig er den bedste, hvor du skal købe dem og om jakken du finder egentlig er god nok, i forhold til prisen. Så se med her i artiklen, hvor jeg kigger nærmere på nogle af de bedste og mest populære vinterjakker til kvinder. Du vil kunne finde nogle af de bedste jakker til de bedste priser, du er altså sikker på at du får en ordentlig vinterjakke til en god pris. Du kan herunder finde en guide til hvilke mærker jeg kan anbefale dig at købe, samt hvor jeg synes du skal købe dem, for at opnå det bedst mulig køb og den bedste service.
 

Danefæ vinterjakke

Danefæ vinterjakke til kvinder Danefæ er et kendt dansk mærke, der i 2006 oplevede deres første store succes med deres lækre regnfrakker, der er inspireret af det skandinaviske vejr og den nordiske mytologi. Efterfølgende er deres sortiment blevet udvidet med et større og super lækkert udvalg af overtøj, tøj og diverse tilbehør til både kvinder mænd og børn. Vinterjakke jeg har valgt til denne artikel er modellen “Lisa winter jacket”, det er en super lækker model som blandt andet har et søjletryk på 5000 mm, hvilket vil sige at den er vandtæt, derudover er jakker vindtæt og åndbar. Jeg kan rigtig godt lide denne model, den er super fin og feminin og har nogle lækre detaljer. Danefæ vinterjakker koster mellem 1400 kr. og 1600 kr. men når man tager kvaliteten i betragtning, så får man virkelig en god jakke for pengene. Jeg kan helt klart anbefale at man investere i en jakke fra Danefæ, da der er stor fokus på kvalitet og design, man er altså sikker på at få en super lækker vinterjakke, der kan holde kroppen varm hele vinteren igennem, men som også er rigtig flot og sidder godt på kroppen. Der findes et bredt udvalg af lækre Danefæ vinterjakker, som du kan finde ved at følge linket herunder, her kan du finde den model der passer bedst til dig og din økonomi.
 

Find din nye Danefæ vinterjakke her.

 

Hummel vinterjakke

Hummel vinterjakke til kvinder

Hummel er er kendt mærke, særligt indenfor sportens verden, men de laver altså også noget super lækkert overtøj, heriblandt vinterjakke.

Der er stor fokus på kvalitet, dette vil man tydeligt mærke, hvis man vælger at købe en Hummel vinterjakke, og så synes jeg at de laver nogle super flotte jakker, som er super feminine og har nogle flotte detaljer.

Den vinterjakke jeg har valgt som eksempel i denne artikel, er en af mine personlige favoritter, jeg synes det er en rigtig flot vinterjakke, også har den nogle gode detaljer, som f.eks. vindfang i ærmerne, en lækker og praktisk hætte, samt nogle godt lommer.

Hummel vinterjakker koster mellem 700 kr. og 1000 kr, hvilket jeg synes er en rigtig god pris, særligt fordi man altså får en super lækker vinterjakke, der uden tvivl kan holde kroppen varm hele vinteren.

Hvis du vil se flere Hummel vinterjakker, så kan du finde et bredt udvalg ved at følge linket herunder, her kan du finde den model du bedst kan lide

 

Find din nye Hummel vinterjakke her.

 

Elvine vinterjakke

Elvine vinterjakke til kvinder

Elvine er et svensk mærke, der er blevet grundlagt i 2001, det er et mærke hvor der er fokus på rene snit, god pasform og sidst men ikke mindst fantastisk kvalitet.

Hvis man vælger at købe en Vinterjakke fra Elvine, så vil man tydeligt kunne mærke at der har været fokus på kvaliteten og pasformen. Jakkerne er super lækre at have på også sidder de fantastisk godt på kroppen, det er en ren fornøjelse at havde dem på.

Jakken jeg har valgt som eksempel i denne artikel er en super lækker model, som har en masse lækre og brugbarer detaljer, blandt andet vindfang i ærmerne, lynlås og magnet lukning, der udover er den en PU gummibelægning, som forbedre vand- og vindmodstanden i jakken.

Elvine vinterjakker koster mellem 1700 kr. og 2300 kr. hvilket godt kan virke som mange penge, men når man tager kvaliteten i betragtning, så er der ingen tvivl om at man får en rigtig god jakke, som man helt sikkert vil blive rigtig glad for, der burde ikke være nogen chance for at man fortryder købet af en lækker vinterjakke fra Elvine. Jeg kan ihvertfald uden tvivl anbefale alle at købe en vinterjakke fra Elvine.

Hvis du gerne vil se flere vinterjakke fra Elvine, så har du mulighed for at se et stort  udvalg, samt købe den model du bedst kan lide, ved at følge linket lige herunder.

 

Find din nye Elvine vinterjakke her.

 

The North Face vinterjakke

The North Face vinterjakke til kvinder

The North Face er en kendt mærke ogver hele verdenen, der producere sportstøj og overtøj, heriblandt vinterjakker. Med fokus på komfort og kvalitet er du i en vinterjakke fra The North Face klædt på til vinteren.

Jakken jeg har valgt som eksempel i denne artikle er super praktisk, det er nemlig en 3i1 jakke, hvilket vil sige at man har en vinterjakke, derudover er der en fleece inderjakke, som man kan tage ud af den, den kan bruges som en helt almindelig fleecejakke, sidst men ikke mindst kan de bruge det yderste af jakke, uden fleece inderjakke og nu fungere jakken som en overgangsjakke. Jakken er desuden vand og vindtæt, åndbar og så er der mulighed for udluftning under ærmerne, hvilket kan være praktisk hvis man skal være aktiv i jakken.

The North Face vinterjakke koster mellem 1350 kr. og 2800 kr. og når man tager kvaliteten i betragtning, så får man en virkelig god jakke til pengene.

Du har mulighed for at finde et større udvalg af vinterjakke fra The North Face, ved at følge linket lige herunder, her har du også mulighed for at købe den model der passer bedst til dig og dit behov samt din økonomi.

 

Find din nye The North Face vinterjakke her.

 

Peak Performance vinterjakke

Pear performance vinterjakke til kvinder

Peak Performance er et af de største sportsmærker, der har stor fokus på funktionalitet, kvalitet og komfort, hvilket man tydeligt kan mærke, når man prøver noget af deres tøj. De har også lavet en række super lækre vinterjakker, som du får lidt mere at vide om herunder.

Vinterjakken jeg har valgt som eksempel i denne artikel er super praktisk, den har blandt andet en udtagelig quiltede jakke indvendigt. Det er en god jakke, der uden tvivl kan holde dig varm til vinter.

Peak Performance vinterjakke koster mellem 1300 kr. og 3100 kr. alt efter hvilken model du vælger. Men jeg synes man får en rigtig god vinterjakke for pengene og jeg kan bestemt anbefale alle at købe en vinterjakke fra Peak Performance.

Du kan finde et større udvalg af lækre vinterjakker fra Peak Performance, ved at klikke på linket herunder, her kan du selvfølgelig også finde den model der passer bedst til dit behov og købe den.

 

Find din nye Peak Performance vinterjakke her.

 

Helly Hansen vinterjakke

Helly Hansen vinterjakke til kvinder

Helly Hansen startede op med at fremstille tøj til hårdt arbejde i dårlige vejrforhold, og de har om nogen forstand på at fremstille overtøj der kan holde kroppen varm hele vinteren. Der er stor fokus på kvalitet og komfort og dette mærkes tydeligt, når man  prøver deres tøj på.

Jakken jeg har valgt i denne artikel, kan jeg utroligt godt lide. Den har super mange gode og praktiske detaljer, som øger jakkens kvalitet og ikke mindst komfort. Blandt andet er lynlåsåbningerne vandtætte, hvilket er en super praktisk detalje.

Helly Hansen jakker koster mellem 1350 kr og 2200 kr, og når man sammenligner prisen med kvaliteten, så får man rigtig meget for pengene, jeg kan ihvertfald uden tvivl anbefale alle at købe en vinterjakke fra Helly Hansen.

Hvis du er interesseret i at finde flere vinterjakker fra Helly Hansen, så kan du følge linket herunder, her har du også mulighed for at købe den model du bedst kan lide.

 

Find din nye Helly Hansen vinterjakke her.

 

Vero Moda vinterjakke

Vero Moda vinterjakke til kvinder

Vero Moda er et af di største tøjmærker i Europa, de har alt indenfor de nyeste trends samt et stort udvalg af basistøj. Hvis man vælger Vero Moda, så kan man være helt sikker på at få noget lækkert tøj med finde detaljer i en super god kvalitet, alt dette til en god pris.

 Vinterjakken jeg har valgt til denne artikel er en lækker Parka vinterjakke, som har en række lækre og praktiske detaljer, blandt andet godt store lommer, aftagelig hætte og udtagelig indvendigt plys foer.  Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, jeg synes at det er en rigtig lækker model.

Vinterjakker fra Vero Moda koster mellem 300 kr og 1000 kr, hvilket jo er en rigtig god pris for en lækker vinterjakke i rigtig god kvalitet.

Du har mulighed for at finde et større udvalg af lækre vinterjakker fra Vero Moda, ved at følge linket lige herunder, her har du selvfølgelig også mulighed for at købe den model du falder for.

 

Find din nye Vero Moda vinterjakke her.

 

Modström vinterjakke

Modström vinterjakke til kvinderModstrøm er et mærke der hele tiden er et skridt foran, de lancere nemlig nye kollektioner 6 gange om året, og de er hermed hele tiden klar med de nyeste trends. Tøj fra modstrøm er i en super god kvalitet, det er friskt og stilsikker, der udover er der tilføjer lækre detaljer der giver tøjet uimodståeligt og eksklusivt.

Vinterjakken jeg har valgt som eksempel til denne artikel er den populære Modström Gone fake fur model. Det er en super lækker parka, som har nogle helt fantastiske detaljer, også sidder den super flot på kroppen. Hvis du mangler en lækker vinterjakke, der skal kunne holde dig varm hele vinteren, så kan jeg bestemt anbefale dig at købe denne jakke, du vil helt sikkert ikke fortryde valget. Jakken kan desuden får i en række super lækre farver, så der er helt sikkert en der passer godt til dig.

Vinterjakker fra Modström koster mellem 900 kr. og 2500 kr. Her oplever man bestemt også at få meget for pengene. Modström vinterjakker er i super god kvalitet også holder de flere sæsoner, også når det kommer til design.

Følg linket lige herunder og se et lækkert udvalg af Modström vinterjakker.

 

Find din nye Modström vinterjakke her.

 

Esprit vinterjakke

Esprit vinterjakke til kvinder

Esprit er et mærke der har haft rigtig stor succes, de laver tøj til kvinder mænd og børn og så har de en bred kollektion, der gør det muligt at ramme mange forskellige stiler.

Jakken jeg har valgt som eksempel til denne artikel er en lækker dunjakke i en fin farve og med en masse lækre og praktiske detaljer, blandt andet en aftagelig hætte og et lækkert elastikbælte i taljen, der fremhæver de kvindelige former. Jeg synes det er en super lækker model også sidder den rigtig godt på kroppen, hvilket jo kun er en klar fordel.

Vinterjakker fra Esprit koster mellem 650 kr. og 2000 kr. hvilket bestemt er nogle super gode priser, særligt når man tager kvaliteten og designet i betragtning.

Du kan følge linket herunder og finde et lækkert udvalg af Esprit vinterjakker til super gode priser.

 

Find din nye Esprit vinterjakke her.

 

Only vinterjakke

Only Vinterjakke til kvinder Only er et mærke der er særligt kendt for deres lækre jeans, men de fremstiller også en hel masse andet lækkert tøj. Der er stor fokus kvalitet, lækre materialer, komfort og pasform, hvilket man tydeligt kan mærke, når man har deres tøj på.

Vinterjakken jeg har valgt som eksempel i denne artikel er en super lækker Parka vinterjakke, jeg er helt vild med denne model, det er en super lække jakke med nogle flotte og praktiske detaljer. Jeg kan blandt andet godt lide den farvekontrast der er mellem den grønne jakke og de sorte linjer, der giver jakken liv og personlighed. Jakken kan fås i farverne sort, blå og selvfølgelig den grønne, som kan ses på billedt til venstre. Jeg kan helt bestemt anbefale alle at købe denne jakke, den er super lækker også er den billig, den koster nemlig kun 549 kr, hvilket jo er en fantastisk god pris.

Only vinterjakker koster mellem 449 kr og 999 kr. Og igen er dette jo en rigtig god pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Hvis du vil se et stort og lækkert udvalg af Only vinterjakker, så kan du følge linket herunder og finde den model du bedst kan lide.

 

Find din nye Only vinterjakke her.

 
Hvilken jakke ville du vælge, hvis du skulle vælge en fed vinterjakke til i år? Jeg vil rigtig gerne høre din mening 🙂

Lækker og flot Superdry vinterjakke til kvinder

Flot Superdry vinterjakke

Mangler du en lækker vinterjakke, som skal kunne holde dig varm hele vinteren? Så kan jeg uden tvivl anbefale en Superdry vinterjakke, de er super lækre, der er fokus på kvalitet og flotte detaljer. Jeg har fundet 6 lækre vinterjakker fra Superdry, som jeg er helt vild med, dem kan du måske lade dig blive inspireret af, når du skal igang med at finde den perfekte vinterjakke. Du kan finde flere informationer om de forskellige jakker, ved at klikke på et af billederne, her har du naturligvis også mulighed for at købe den model du falder for.

 

Find din nye Superdry vinterjakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye Superdry vinterjakke her.

Behagelig og flot Samsøe Samsøe jakke til kvinder

Flot Samsøe Samsøe jakke

Denne Samsøe Samsøe jakke, bliver også kaldt TRISSA. Det er en super lækker vinterjakke, som har utroligt mange gode funktioner, den har blandt andet en rigtig god længde, hvilket gør at man bedre holder varmen, derudover har den er lækker hætte og nogle store lommer, der kan lukkes med knap eller lynlås. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke og jeg kan bestemt anbefale andre at købe den. Jakken kan fås i tre lækre farver, sort, blå og lilla også koster den kun 1595 kr, hvilket er en rigtig god pris, når man tager kvaliteten af jakken i betragtning. Du kan finde flere informationer om jakken, ved at trykke på et af billederne eller linket herunder, her vil du selvfølgelig også have mulighed for at købe den farve du bedst kan lide, eller måske finde en anden model du bedre kan lide. 🙂

 

Find din nye Samsøe Samsøe jakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye Samsøe Samsøe jakke her.

3 varme og flotte Elvine vinterjakker til kvinder

Elvine vinterjakker

Det er ved at være tid til at få fat i en god vinterjakke, og hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge, så læs med her i artiklen, hvor jeg har fundet 3 super gode bud på, hvilke jeg kan anbefale dig.

Jeg kan uden tvivl anbefale dig at købe en Elvine vinterjakke, da du her er sikker på at få en flot og god jakke, som kan holde dig varm hele vinteren igennem. Elvine er et mærke der har fokus på materialer, kvalitet og funktionalitet også er de altid med når det gælder de nyeste trends til kvinder. Sidst men ikke mindst, så kan vi sammenligne pris med hvad vi egentlig får for en jakke, og her kan jeg kun sige at en jakke fra Elvine er alle pengene værd.

 

Find de bedste Elvine vinterjakker her.

 

Jeg har herunder fundet 3 vinterjakker fra Elvine, som jeg stærkt kan anbefale, du kan læse min mening / anmeldelse om hver enkelt jakke under billederne, men du kan også vælge at trykke på billedet, her kan du også finde flere informationer om hver enkelt jakke samt købe den model du bedst kan lide.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Fia

Den første jakke (fra venstre) kaldes Fia, den har en praktisk hætte og er udstyret med både lynlås og magnetlukning også kan den bindes / strammes ind i livet, hvilket kan være med til at fremhæve de kvindelige former. Jeg kan rigtig godt lide længden på denne jakke, den går lidt længere ned bagpå, dette er klart med til at man bedre kan holde varmen. Jakken har desuden er PU-gummibelægning på indersiden af stoffet, dette forbedre jakkens vind- og vandmodstand. Denne jakke kan fås i brun og blå og koster 1999,75 kr, hvilket jo ikke er helt billigt for en jakke, men når man sammenligner med jakkens kvalitet, så får man virkelig en rigtig god vinterjakke, som uden tvivl kan holde en varm hele vinteren.

Denne jakke kan købes her.

 

Gunnel

Den anden jakke jeg har valgt (midten) kaldes Gunnel, denne model har igen en praktisk hætte samt lynlås og trykknapper til lukning, hvilket er super praktisk. Denne vinterjakke har også en rigtig god længde, som jeg rigtig godt kan lide og så kan den fås i farverne blå, sort, grå og grøn, så her har man virkelig mulighed for at vælge den farve man bedst kan lide. Jakken koster 1999,75 kr, men igen får du en virkelig god kvalitets jakke, som kan holde dig varm, jeg kan klart anbefale denne jakke.

Denne jakke kan købes her.

 

Magnolia

Den sidste jakke jeg har valgt (højre) kaldes Magnolia. Ved denne jakke er der igen fokus på kvalitet og komfort, den er blandt andet foret med fleece i lommer, overkrop og i hætten. Jeg kan rigtig godt lide denne jakke, den har store praktiske lommer en god hætte og en god lukkefunktion, der gør det nemt at få jakken af og på. Denne jakke kan fås i farverne sort og blå også koster den kun 1699,75 kr, denne jakke kan jeg bestemt også anbefale, kvaliteten er i top også er jakken super flot.

Denne jakke kan købes her.

5 flotte Spyder skijakker til kvinder

Flotte Spyder skijakker

Mangler du også en ny skijakke til årets skiferie, så kan jeg anbefale dig at overveje en Spyder skijakke, da det er nogle af de bedste skijakker på markedet. Jeg har fundet 5 flotte eksempler, som jeg gerne vil dele med jer her på siden. Jeg synes at modellerne jeg har fundet er super flotte og vigtigst af alt, så er jakkerne af god kvalitet og man er derfor sikker på at man har en god skijakke, der kan holde en godt varm på hele skiferien. Hvis du gerne vil have flere informationer om nogle af de jakker, som jeg har valgt, så kan du trykke på billedet og derefter vil du kunne finde priser, yderligere informationer samt købe den model du bedst kan lide. 🙂

 

Find din nye spyder skijakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye spyder skijakke her.

5 flotte Kjus skijakker til kvinder

Flotte Kjus skijakker

Hvis du mangler en ny skijakke, så kunne en Kjus skijakke være et rigtig godt valg. Jeg har fundet 5 flotte modeller, som du måske kan bruge som inspiration. Hvis du gerne vil have flere informationer om nogle af de modeller jeg har valgt her i artiklen, så skal du blot trykke på billedet og du vil nu kunne finde flere informationer, se priser, samt købe den model du bedst kan lide. 🙂

 

Find din nye Kjus skijakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye Kjus skijakke her.

Flot Salomon skijakke til kvinder

Flot Salomon skijakke

Hvis du også mangler en ny skijakke, så kunne en Salomon skijakke være et rigtig godt valg. Jeg har fundet 9 flotte modeller, som du kan lade dig blive inspireret af. Hvis du falder for nogle af dem jeg har valgt her i artiklen, så kan du finde flere informationer om dem ved at trykke på billedet, her har du også mulighed for at købe den model du bedst kan lide. Du kan desuden finde et større udvalg af Salomon skijakker, hvis du følger linket herunder. 🙂

 

Find din nye Salomon skijakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye Salomon skijakke her.

Praktisk og flot snowboard jakke til kvinder

Praktisk snowboard jakke

Hvis du også skal på skiferie og stå på snowboard, men mangler en god og flot jakke, så se her. Jeg har fundet 15 super flotte modeller, som du kan lade dig inspirere af. Jakkerne jeg har valgt er nogle af markedets bedste modeller, og du er derfor også sikker på af få en god jakke, der kan holde dig varm hele vinteren. Hvis du er faldet for nogle af de modeller jeg har valgt her i artiklen, så kan du finde flere informationer samt priser ved at trykke på billedet. Du kan også finde et stort udvalg af flotte og gode snowboardjakker, ved at følge linket herunder. 🙂

Find din nye snowboard jakke her.

 

Rendering of template gallery.php failed

 

Find din nye snowboard jakke her.

Flot sort læderjakke til kvinder

Flot sort læderjakke

Kunne du også rigtig godt tænke dig en rigtig lækker og flot sort læderjakke? Jeg har fundet 12 super flotte modeller, som du kan bruge som inspiration, når du skal finde den perfekte læderjakke.

Hvis du er faldet for en af dem jeg har valgt, her i artiklen, og du gerne vil have yderligere informationer om den, så skal du klikke på billedet og du vil nu have mulighed for at se priser m.v. samt selvfølgelig købe den du bedst kan lide. 🙂

 

Find en ny sort læderjakke til kvinder her.

Rendering of template gallery.php failed

 

Find en ny sort læderjakke til kvinder her.