Sort kjole

Smukke sorte kjoler

Hvis du mangler en smuk sort kjole, så se med her på siden, hvor du kan får en masse inspiration til hvilken kjole du skal vælge. Jeg har udvalgt nogle sorte kjoler, som jeg rigtig godt kan lide, dem kan du ser her i artiklen, og forhåbentlig kan du lade dig inspirere af dem.

Find en smuk sort kjole her.

Sort kjole

Find en smuk sort kjole her.

Den første kjole jeg har valgt er fa mærket Supertrash. Dette er en super flot og enkelt kjole. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, fordi den er så simpel og så har den en smart egenskab, at man kan justere længden, så man selv kan vælge om den skal være kort, eller gå ned over knæene. Denne kjole koster kun 549 kr.

 

Sort kjole

Find en smuk sort kjole her.

Den anden kjole jeg har valgt er fra mærket Anna Field. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, fordi den har lidt mønster, hvilket giver den liv og personlighed. Kjolen sidder ikke for stramt til kroppen, og dette kan være en fordel. Denne kjole koster kun 349 kr.

 

Sort kjole

Find en smuk sort kjole her.

Den sidste kjole jeg har valgt er fra mærket Vila. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, fordi den er enkelt og elegant, samtidig med at den har en super flot perle detalje øverst i halsen.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *