Tommy Hilfiger sko

Lidt om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger  er et af verdens hurtigst voksende modebrand, her er stor fokus på kvalitet og design. Tommy Hilfiger designe både ure, briller sko osv. Jeg har i denne artikel valgt at fukuser på Tommy Hilfiger sko.

Find flotte Tommy Hilfiger sko her

Flotte Tommy Hilfiger sko

Jeg har fundet nogle Tommy Hilfiger sko, som jeg godt kan lide, dem vil jeg godt dele med jer.

Tommy Hilfiger sko

 

Find disse Tommy Hilfiger sko her

Den første sko jeg har valgt er en 10 cm. høj kilehæl sandal. Jeg kan rigtig godt lide denne sko, fordi den har en masse flotte og elegante detaljer. Skoen her koster normalt 799,75 kr, men den er lige nu på tilbud til 479,75 kr, man kan altså sparer 320 kr. hvis man køber den lige nu.

Tommy Hilfiger sko

 

Find disse Tommy Hilfiger sko her

Den anden sko jeg har valgt er en støvlet med en skafthøjde på 12 cm, skaftvidde på 28 cm og en blokhæl på 8 cm. Jeg er helt vild med denne sko, den er enkelt, men har stadigvæk super flotte detaljer. Denne sko koster normalt 1499,75 kr, men er lige nu på tilbud til 1349,75 kr, man kan altså sparer 150 kr, ved at købe den lige nu.

Tommy Hilfiger sko

 

Find disse Tommy Hilfiger sko her

Den sidste sko jeg har valgt er en støvle, med en skaftlængde på 39 cm, skaftvidde på 39 cm og en flad bund. Dette er en praktisk og lækker støvle, som normalt koste 1799,75 kr, men som lige nu er på tilbud til 1649,75 kr, man sparer altså 150 kr, ved at købe denne støvle lige nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.