3 tips til hvordan du får ændret dig til det bedre

 

Er der noget du altid gerne vil have fået lavet? De fleste har altid noget de er utilfreds med, ved dem selv. Det er også meget normalt. Nogle gange er det, det ene man er træt af, og nogle gange er det det andet. Men hvis der er noget der altid har irriteret dig, spå kunne være der skulle gøres noget ved det. Her er der mange muligheder om det er bryster, ansigt eller læber, så er der en professionel der har styr på det. Det er blevet så normalt med disse behandlinger, derfor er sikkerheden på disse behandlinger også meget større ende den har været tidligere.

Læs her og få tips til hvordan du får ændret dine bryster, ansigt eller får styr på din mentale sundhed.

Nye Bryster?

Mange kvinder tænker over deres bryster. Er de for små, for store eller har de brug for et lille løft. Der er mange spekulationer. Det er meget normalt at tænke over hvordan de ser ud. I dag er det blevet meget normalt at regulære sine bryster. Teknologien har udviklet sig meget, så derfor er indgrebene blevet meget mere sikre end de var en gang. Der er også i dag mange muligheder for at få lavet større bryster. Her kan man vælge mange forskellige former og størrelser.  Brystforstørrelser kan laves både med silikoneimplantater og med dit eget fedt.

De yngre kvinder ønsker for det meste at få en større barm. De lidt ældre kvinder, vælger for det meste at få en mere fyldig barm.

Brystløft

Du kan også vælge at lavet et mindre brystløft, som har det formål at løfte dine bryster lidt mere, hvis man har et hængende bryst. Kvinder i alle aldre kan få lavet et brystløft. Mange af de kvinder der får et brystløft, får også en anden behandling. Det kan for eksempel være et brystløft eller brystreduktion.

Brystreduktion

En brystreduktion er en operation, hvor man reducerer størrelsen på brystet. Der kan være mange grunde til at få reduceret brysterne, det kan for eksempel være smerter i nakken og skulderne samt smerter omkring brystet

Indadvendt brystvorte

Grunden til at man har indadvendte brystvorter, kan skyldes at mælkegangene er for korte og dermed kan de trække sig sammen.

 

Kunne du tænke dig at få ændret lidt på dit ansigt?

 

Filler

Mange kvinder får ændret lidt på deres ansigt ved kosmetiske behandlinger. En af de behandlinger som er blevet mest normalt, er større læber. Det er et simpelt indgreb, som foretages ved injektion med en vævsfylder som Juverdem Smile. Det er ikke permanent, derfor skal man få lavet en behandling en gang hver 6. måned. Gelen sprøjter man ind i både over- og underlæben for at give mere volume. Efter behandlingen, kan man opleve at huden, reagere på behandlingen, ved ømhed og rødme. Denne reaktion forsvinder normalt efter et par dage efter behandlingen.

Ansigt løft

Ansigtløft eller facelift er også en meget populær behandling. Det er en behandling, som har været brugt i mange år, da huden kommer til at hænge lidt med årene. Huden bliver mindre elastisk og spændstig, det er en normal del af aldringsprocessen, og derfor, kan man vælge at få strammet den lidt op. Ved et ansigt løft, fjerner man den løse hud, men man fjerner ikke rynkerne.

Hvis du ønsker et ansigtløft eller filler, så kan du med fordel benytte dig af roskildeprivathospital.dk 

Angst og depression

Hvis det ikke er det ydre du har problem med, men til gengæld det indre, så er der også mange muligheder. Hvis du lider af angst elle depression, så har du også mulighed for professionel hjælp. Det er en terapiform som hedder metakognitiv terapi. Metakopgnitiv terapi er en nye psykologisk behandling som er utrolig effektiv. Denne terapiform, er rigtig god i forhold til lidelser som angst og depression. Så hvis du, elle en du kender har depression, så kan du med fordel benytte dig af mindcph.dk.  

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til enten kosmetiske behandlinger eller mentale terapiformer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *