5 gaveidéer til hende

Med julen lige om hjørnet er det igen blevet aktuelt at kigge nærmere på julegaver. I denne artikel vil vi kigge nærmere på 5 gaveidéer til hende du skal give en gave.

spil 1Første gaveidé er det populære spil Tøsemiddag som har høstet stor ros I Danmark for dets utraditionelle tilgang til hygge.

I Tøsemiddag går det ikke ud på at kåre en vinder. Det går ud på at have det sjovt og at få delt en masse sladder og sjove historier fra ens liv.

Tøsemiddag er perfekt til en hyggelig aften med veninderne, hvor I vil have garanti for gode grin og deling af historier som I ellers ikke ville have kommet ind på.

Spillet indeholder mere end 400 spørgsmål som kan lede samtalen ind på sjove emner. Tag f.eks. spørgsmålet ”Har du nogensinde ødelagt et møbel under sex?”.

Du kan købe Tøsemiddag til en pris på 179,95 her, og hvis du vil læse mere om spillet kan du tage et kig på Tøsemiddag.dk.

spil 2Et andet og ligeledes særdeles underholdende selskabsspil er det nye danske brætspil ”Hint” fra danske Bezzerwizzer. I Hint skal deltagerne på de to hold forsøge at forklare 5 ud af 6 ord på et kort for deres medspillere. Det lyder måske lige til. Men ordene skal forklares ved at tale, mime eller nynne de hints der kan lede til at medspillerne gætter de 5 ord.

Men der er bare lige det lille problem at de 6 ord der står på kortet ligger tæt op ad hinanden og dine medspillere må ikke gætte det 6 ord, da det giver minuspoint.

Det gælder derfor om at komme med de rette hints som kan få dine medspillere på rette spor.

Hint kan købes for 319,95 kroner her.

Skulle du mere inspiration til en gave til hende, kan du få mere hjælp her.

Et helt andet forslag til gaven kunne være denne ring fra Pernille Corydon.

Ringen er lavet i forgyldt sølv.

Du finder ringen her.

Et andet forslag er denne halskæde fra Pernille Corydon.

Kæden måler 45 cm. Og er ligesom ringen i forgyldt sølv.

Prisen er 275 kr. og du finder halskæden her

Sidste forslag er ligeledes fra Pernille Corydon.

Et anderledes armbånd, hvor snoren er lavet i nylon mens motivet er en firkant i forgyldt sølv.

Armbåndet kan købes her til en pris på 325 kroner.

Vi håber at du kunne bruge nogle af de 5 forslag. Som altid er vi meget åbne overfor feedback, og hører gerne hvad du synes er en god gave til hende?

For mere inspiration kan du med fordel også læse artiklen ”Flotte og elegante smykker til kvinder” hvor du finder flere gode forslag til smykker. God gavejagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *