Bør man købe børnetøj online?

Stadig mere bliver købt online, og det er der god grund til. Først og fremmest er det selvfølgelig are betragteligt nemmere at kunne sidde hjemme i sofaen og shoppe fremfor at skulle bøvle med at komme ud på gågaden for at købe ind. Desuden vil der ofte være et væsentligt større udbud online. Går du i byen med en efterspørgsel, er du heldig, hvis de lokale butikker har det efterspurgte produkt, og ellers har du bare spildt din tid. På internettet er du imidlertid næsten sikker på at kunne finde ethvert produkt, så længe du bare søger nok og er villig til at give, hvad det koster. Du kan nemlig altid skifte butikker med et enkelt klik, indtil du er landet i en obskur, udenlandsk forretning, der sælger lige det, du har brug for. Sidst men ikke mindst er produkterne ofte også billigere online.

Derfor er svaret ja

Det gælder i særdeleshed også online, da en tøjforretning ellers skal betale husleje, vand, varme og selvfølgelig løn til ekspedienterne. Alt sammen udgifter, som en tøjforretning online ikke har. Mange overvejer endda at købe børnetøj online, men kan det lad sig gøre, og er det smart? Svaret viser sig overraskende nok at være et utvetydigt ja. Faktisk vil det at købe børnetøj online ofte være langt nemmere end at bruge internettet til at købe tøj til dig selv. På trods af alle de mange fordele ved online shopping opridset ovenfor, er der en stor ulempe ved at købe tøj online: Størrelser. Man kan ikke prøve tøjet på, hvilket gør risikoen for forkerte størrelser så meget desto større. Den risiko løber man dog ikke på samme måde med børnetøj, da børn vokser konstant. Så længe du køber børnetøj lidt for stort, skal de nok vokse ind i det.

Trendday har et stort udvalg af Y.A.S kjoler

Det danske brand Y.A.S er efterhånden en meget solid del af det danske modebillede. En af de styles, som de fleste kunder elsker fra mærket, er deres kjoler. Y.A.S har øje for at designe kjoler, der virkelig er populære hos de danske forbrugere, uanset om det er korte cocktailkjoler, hverdagskjoler eller elegante festkjoler, så kan man altid finde et kæmpe udvalg hos Y.A.S, der dækker ethvert behov – alt sammen naturligvis i en lækker kvalitet, der gør, at man kan sætte pris på sine indkøbte styles langt ud i fremtiden. Er du nysgerrig efter mere? Find din næste YAS kjole hos Trendday lige nu, enten blandt de nyeste styles eller fra de ældre kollektioner på udsalg.

 

Kjoler til alle anledninger og sæsoner

Y.A.S kjoler findes naturligvis i et stort udvalg om sommeren i lette materialer med smukke blomsterprints og feminine detaljer. Det gælder både for de korte kjoler, der er perfekte til at have med på ferie og hive over bikinien, men også for brandets elegante maxikjoler til fine anledninger. Prisen gør, at alle kan være med, og materialerne er altid helt i top uanset design. Men du kan også glæde dig over din Y.A.S kjole, når vejret bliver koldere – brandet er nemlig vildt gode til at designe kjoler, der passer perfekt ind i din efterårs- og vintergarderobe med et par jeans eller uldne strømpebukser under og evt. en lækker, tyk striktrøje over.

Hemmeligheden er, at Y.A.S kjoler altid er designet i sæsonens mest trendy farver og med en masse fine detaljer, der gør dem helt uimodståelige. Til efterår og vinter gælder det således de mørke nuancer og toner, der matcher naturens smukke farveskifte, og til forår og sommer er der selvfølgelig mere de milde og klare farver med skønne blomsterprints, der hitter.

 

Bredt udvalg giver uendelige muligheder

Hos Trendday kan du finde en Y.A.S kjole, der passer til netop din personlige stil og smag. Du finder et udvalg af kjoler med og uden ærmer, i varierende længder, med løs og stram pasform, med og uden detaljer – og meget, meget mere. Hvis du er mest til den rå og edgy stil, kan du vælge en af vores mere enkle Y.A.S kjoler og accessorize den med et cool bælte eller nogle chunky smykker, og kan du bedre lide blonder og feminine detaljer, så er der naturligvis også en kjole til dig i vores store – og evigt voksende – udvalg af kjoler fra brandet Y.A.S. Som alt andet hos Trendday, så er priserne altid på et niveau, hvor alle kan være med, og derudover har vi altid en masse lækre styles på tilbud, hvor du kan gøre et rigtigt godt køb!

 

Find din nye Y.A.S kjole hos Trendday i dag

Er du overbevist, så skynd dig forbi Trendday.dk og se de lækre styles fra de nyeste kollektioner. Vi er sikre på, at din nye Y.A.S kjole vil få en fast plads i din hverdags- eller festgarderobe, og at du vil for glæde af dit køb langt ud i fremtiden. Klik gerne ind på vores produkter og find inspiration til nye måder, du kan style din nyindkøbte kjole på!

Sæsonens sommerkjoletrends

Den danske sommer er stadig på sit højeste, og det ser ud til at det varme vejr fortsætter et stykke tid endnu. Selvom det er skønt, at vejret er så godt, kan det til tider være svært at holde varmen ud, hvis man ikke sørger for at klæde sig i behageligt tøj. Derfor er vejret lige nu helt perfekt til sommerkjoler. De er nemlig komfortable og samtidig elegante. Mangler du en ekstra sommerkjole eller to til at fuldende garderoben? Få inspiration til hvilke kjoler, du bare må eje, her.

Slå om-kjolen

Et af 2018’s helt store hit er slå om-kjolen. Den smyger sig elegant om enhver kvindekrop og fremhæver blandt andet taljen og de feminine former. Der findes et enormt udvalg af slå om-kjoler, og du kan derfor finde den perfekte model til både hverdag og fest. Slå om-funktionen giver dig mange stylingsmuligheder. Den kan bruges lukket både med eller uden top under, eller åben som en cardigan over et par shorts og en crop top. Det betyder også, at du kan bruge den om vinteren med et par jeans og en t-shirt. Slå om-kjolen er altså en model med mange funktioner, og er derfor et must i enhver kvindegarderobe.

Maxikjolen

En anden kjole, der bør være fast inventar i sommergarderoben, er maxikjolen. Den er behagelig og elegant på én og samme tid og kan bruges til enhver lejlighed, hvad end du skal til havefest, bryllup eller på job. Mange maxikjoler er lavet af bomuld, hvilket gør, at din krop kan ånde i dem og have en god temperatur hele dagen igennem.

Print med attitude

De seneste år er print blevet mere og mere populære. Især prints i stærke farver hitter, og derfor finder du overalt kjoler med blomster, tern, striber og meget andet. Det er også blevet meget in at mikse forskellige prints for at skabe et unikt og personligt look. Her om sommeren foretrækker mange at gå i pastelfarvede prints. De går nemlig rigtigt flot til en solgylden kulør og skruer lidt ekstra op for sommerstemningen. En sommerkjole i et farverigt print er altså en god investering til garderoben.

Køb kjolen online

Hvis du føler dig inspireret og har intentioner om at gå ud at finde en ny kjole eller to, kan du med fordel købe dem online. Her finder du kjoler til enhver anledning, og de kan nemt og hurtigt bestilles hjem. Lige nu er sommerudsalget i gang, så der er også mange penge at spare.

Fodtøj til strand og strøgtur

Er du en af dem, som ofte bevæger dig rundt i knap så praktisk fodtøj i de varme måneder? Så bør du måske skifte over til noget mere komfortabelt og fornuftigt. Læs mere om det her.

Vælg sandaler ud fra komfort og udseende

Uanset hvilke planer du har for de varme måneder, så er det vigtigt, at du bevæger dig rundt i det korrekte fodtøj. Og det betyder, at uanset om du skal på stranden eller en tur ned af strøget, så skal du føle dig komfortabel i dit fodtøj.

 

Det er altid vigtigt, at fodtøjet er korrekt. Kun på den måde kan vi være sikre på, at vores krop ikke lider overlast og eventuelt bliver udsat for unødvendigt pres, som på sigt kan føre til varig skade. Vi skal derfor købe fodtøj, også når det gælder sandaler og klip-klappere, som giver den nødvendige støtte til kroppen og absorberer de stød, der opstår, når vi tager et skridt. Ydermere skal det sidde komfortabelt, således vi ikke får mærker på fødderne og er ømme efter en gåtur – hvad enten den er af længere eller kortere karakter.

 

Hvis du er til længere vandreture eller krævende aktiviteter, er det i særdeleshed vigtigt, at du bærer et par praktiske og fornuftige sandaler, som på ingen måde er til gene for dig og dine fødder. En tyk sål er således vigtig.

 

Og når komforten er på plads, er det selvfølgelig også vigtigt, at vi ikke blot føler os for praktiske, når vi bevæger os omkring. Det er nemlig også essentielt, at vi føler os smarte, hvorfor det er vigtigt, at de sandaler, vi vælger, stemmer overens med vores stil og dermed bliver et stykke fodtøj, som vi bærer med glæde i løbet af hele sommeren.

 

Se udvalget online

Læs mere på https://www.eventyrsport.dk/dame/sandaler-damer.html om hvorfor det er vigtigt at bære det korrekte fodtøj og se desuden udvalget af praktiske, sporty og moderne sandaler, klip-klappere og andre sommersko, som der udbydes. På siden er det næsten sikret, at du kan finde det fodtøj, som du kommer til at bære hele sommeren igennem.

Hjemmestrikkede strømper

Især om vinteren er det rigtig dejligt at have et par hjemmestrikkede uldsokker på. Vil du gerne i gang med at strikke dine egne strømper eller måske strikke til familie og venner, så er det bare med at kaste sig ud i det.

Har du aldrig strikket et par strømper før, kan det godt virke som et svært og besværligt projekt, men når du først har lært teknikken, er det ingen sag at strikke den ene sok efter den anden.

Kom godt i gang

Der findes mange forskellige strikkeopskrifter på strømper. Har du ikke prøvet at strikke strømper før, er det en god idé at vælge en nem og enkel model. Har du svært ved at læse strikkeopskrifter, kan du på nettet finde en masse videoer, der viser, hvordan du strikker strømper. Der findes også en masse strikkeklubber rundt om i landet, hvor du kan mødes med andre strikkere og få hjælp til dine strikkeprojekter.

Strømpegarn

Ligesom der findes mange forskellige opskrifter på strømper, findes der også rigtig meget forskelligt strømpegarn. Du kan få strømpegarn i rigtig mange forskellige farver, og det er også muligt at få flerfarvet strømpegarn. Er du dygtig til at strikke, kan du lave mønstre i strømperne ved at bruge flere farver. Er du derimod nybegynder, men gerne vil have mønster på strømperne, kan det være en god idé at bruge et flerfarvet garn. På den måde skal du ikke holde styr på flere tråde på en gang, men du får stadig nogle flotte strømper med mønster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave.

Strømpegarn er tit en blanding af uld og nylon, der findes dog også andre blandinger. Ulden gør at strømperne er dejligt varme, og nylonen er med til at gøre strømperne slidstærke. Dermed kan du have glæde af dine hjemmestrikkede strømper i lang tid. Find tilbud på garn her.

Unge elsker at shoppe modetøj på nettet

Nethandlen bliver ved med at stige og stige, og især unge er tiltrukket af den nemme nethandelsløsning. Der bliver handlet på nettet som aldrig før, og især modetøj ligger højt på listen over hvilke produkter, der bliver handlet mest på nettet.

Nethandlen er eksploderet i hele verden og i den grad også i Danmark. Danskerne handler på nettet som aldrig før, og e-handlen er stadig i vækst blandt Danmarks befolkning.

 

Nethandlen i Danmark er i stigende vækst

E-handlen stiger blandt den danske befolkning, og år efter år bliver der brugt rekord mange penge på nethandlen. Dette viser tal fra FDIH (Forening for Dansk Internethandel). Kigger man på deres tal fra første halvår af 2016 og første halvår af 2017, ser man en markant stigning, som man kun kan forestille sig, er i stigende vækst.

I første halvår af 2017 shoppede danskerne for 56,9 milliarder kroner på nettet. Det blev til i alt 85 millioner gennemførte køb på nettet – blot på 6 måneder. Sammenlignet med første halvår af 2016 er dette en procentvis vækst på 13% i danskernes forbrug.

Dog ses dette ikke for at være overraskende, da danskerne er med fremme, når det gælder nethandlen.

De fleste hjemmesider er blevet mobilvenlige, hvilket betød, at 14% af alle handler på nettet blev foretaget over mobilen i første halvår af 2017. En vækst på 40% i forhold til år 2016. Dette baner også vejen for moderne betalingsløsninger som MobilePay.

 

Selvom danskerne handler mange forskellige varer som elektronik, dagligdagsvarer og møbler på nettet, er en dominerende handelsvare modetøj og accessories, som bliver handlet af både drenge og piger på nettet. Specielt unge er vilde med at handle modetøj på nettet.

 

Modetøj på nettet

På nettet kan man finde frem til et hav af hjemmesider og brands, der sælger modetøj og accessories. Nogen undrer sig måske over, at unge elsker at handle på nettet. Det simple svar på dette er, at det er nemt. Som nævnt før er nettet et ocean fyldt med hjemmesider, så der altid er noget til enhver smag. Når man handler på nettet, kan det blot gøres fra sofaen, og man kan på kort tid nå at se en masse tøj, og på den måde finde frem til lige præcis det man ønsker.  De unge elsker at prøve deres nye tøj i ro og fred der hjemme, og på den måde tage stilling til om det er noget for dem. Hvis det ikke er, tilbyder de fleste hjemmesider en nem og sikker returnering. Alt i alt meget nemt og trygt.

Stort set alle netbutikker er i dag mobilvenlige, hvilket behager de danske forbrugere, da dette bliver endnu en nem faktor i nethandelsprocessen. De fleste unge har deres mobil med overalt og kan dermed hele tiden surfe rundt på nettet og handle deres yndlings styles.

 

Selvom de udenlandske netbutikker er meget dominerende i danskernes nethandelsvaner, er de danske brands også godt med på nettet. Specielt danske Bestseller, som består af en række lækre brands, som Vero moda, Y.A.S og Noisy May, er med langt fremme, når det gælder e-handel.

Når danskerne handler modetøj og accessories på nettet, er det alt fra jeans, nederdele, faux fur jakker, bikerjakker, smykker osv. Der er ingen grænser for, hvad danskerne handler af modetøj og accessories på nettet.

Vær ung med de unge

Har du hørt om mærket ”Defend Paris”? Det ville være mærkeligt, hvis du ikke aner, hvad dette er for et mærke. Defend Paris er et mærke, der henvender sig til de unge fyre med sans for mode. Mærket bygger på nogle radikale budskaber, som er blevet udtrykt gennem et tøjmærke af høj kvalitet og med nogle fede detaljer på tøjet. Defend Paris har både lavet hættetrøjer, t-shirts, bukser, hatte og tasker, så du kan se gennemført ud. Mærket er kendt for sine fede prints med camouflage i forskellige farver. Derudover er logoet et billede af et gevær, som understreger de budskaber, som tøjet står for. Tøjet signalerer et tydeligt tegn på, at fred er den bedste løsning på alle tidspunkter, hvor bølgerne begynder at gå højt. Er du ligesom Defend Paris tilhænger af fred i verden, bør du helt sikkert investere i et item herfra.

 

Find Defend Paris på Hardcasa.dk

Hardcasa er en hjemmeside, som forhandler det fedeste modetøj til dig. Er du interesseret i ovenstående mærke, kan du også finde dette på Hardcasas hjemmeside. Hardcasa har et stort udvalg af tøj, hvor alt tøj hele tiden bliver opdateret efter den nyeste mode, så du altid kan følge med. Du undrer dig måske over, hvorfor Hardcasa er bedre end så mange andre hjemmesider, men det skal du ikke længere. Hardcasa er god til dig, der søger lækkert tøj til skarpe priser – og er du en mand med din helt egen stil, er Hardcasa med til at støtte dig. Modetøj skal ikke være svært at få fat i. Modetøj signalerer ofte nogle gode budskaber, der er vigtige at få ud i verden. Denne holdning har Hardcasa også, og de sælger derfor mærker som Defend Paris til konkurrencedygtige priser.

 

Satser du på lækkert modetøj til lave priser?

Hardcasa er din mulighed for at få noget lækkert tøj hjem i garderoben. Defend Paris er et mærke, som du helt sikkert bør tjekke ud, og hvis du er rigtig smart, bestiller du en fed t-shirt eller en behagelig hættetrøje hjem til dig selv med det samme.

Har du svært ved at finde tøj i store størrelser? Find det på nettet

Det kan være svært at shoppe tøj, hvis man er plus size. De fleste butikker forhandler kun med størrelser op til en large, og det er ikke alle, som kan passe det. Det kan derfor hurtigt blive frustrerende at shoppe i de fysiske butikker, hvis man er en stor kvinde. Derfor er der også mange, som opgiver at købe ordentligt tøj, hvis ikke man kan finde det hos de lokale forretninger. Sådan behøver det dog ikke at være. Der kommer mere og mere fokus på, at ingen er ens, og at alle bør kunne købe moderigtigt og lækkert tøj. Det bør derfor ikke være svært at finde tøj, som passer ind i garderoben – lige meget om man er høj og slank eller lav og kurvet.

Se et stort udvalg af plus size tøj på nettet og find noget som passer ind i din stil

Der kommer hele tiden flere brands på markedet, som forhandler med plus size tøj. Det er nemlig vigtigt, at ingen føler sig forkerte eller trådt på. Er du en af de kvinder, som har svært at finde tøj i de fysiske butikker, så kan du altid shoppe plus size tøj på nettet. Lige meget om du har brug for en ny jakke eller en ny kjole, så kan du finde det online. Der findes også noget for enhver smag, og du har derfor gode muligheder for at finde tøj, som passer ind i din garderobe – lige meget om du ønsker noget tøj, som er farverigt og skiller sig ud, eller om du ønsker noget tøj, som er har en klassisk stil og enkelt design. Der er altså mange muligheder for, at du kan finde tøj, som både passer til din kropstype, men som også passer ind i din garderobe.

Tøjet fås til attraktive priser på nettet

Der er mange, som tror, at plussizetøj er dyrt. Sådan behøver det dog slet ikke at være. Man kan finde mange steder, hvor man kan handle kvalitetstøj til attraktive priser. At være formet og kurvet er nemlig ikke ens betydning med, at man skal betale flere penge for det tøj, som passer.

Handler man online, er der også gode muligheder for, at man på den måde kan spare penge. Der er nemlig mange webshops, som har tilbud, når de fysiske butikker ikke har. En stor fordel ved nethandel er også, at man kan shoppe og handle, når det passer ind i skemaet. Man er ikke på samme måde afhængig af åbningstider, transport og andet, og man kan derfor shoppe, når hverdagens opgaver er klaret, og når ungerne er lagt i seng. Shop billigt tøj i plus size online og spar penge samtidig med at du sikrer dig tøj, som ikke kun passer til din størrelse men også til din garderobe.

Få råd til den nyeste mode med en presset økonomi

I flere perioder af ens liv kan det være svært at finde penge til at købe det nyeste modetøj. Man kan som studerende stå med en presset økonomi, eller som jobsøgende kan man være nødsaget til at holde lidt mere fast i de penge, man har til rådighed hver måned. Hvis du står i en situation, hvor du ikke kan undvære den jakke eller de bukser, som netop er kommet i butikkerne, så kan der findes råd til at købe ved at optage et kviklån. Med et kviklån kan du hurtigt have penge i hænderne og foretage et køb, men det er vigtigt, at du sørger for, at vilkårene for tilbagebetalingen passer til din økonomi.

Vælg et kviklån med en afdragsordning der passer til din økonomi

Et kviklån kan i mange tilfælde være løsningen til at få råd til noget, man står og mangler nu og her. Lånet gør det muligt at foretage en hurtig investering, og tilbagebetalingen kan foregå over en længere tidsperiode. Det er vigtigt at sikre, at du kan finde råd til at tilbagebetale i rette tid. Afdragene kan deles ud over en længere periode, så du kan tilbagebetale i små beløb af gangen. Beløbene, du afdrager, skal passe til dine fremtidige indtægter, så de er realistiske at betale for dig. Hvis du ikke overholder dine aftaler og ikke betaler til tiden, så kan et kviklån hurtigt blive dyrere end forventet, da der ved misligholdelse ofte skal betales gebyrer. Derfor er det vigtigt, at du vælger et lån, hvor du er sikker på, at du kan overholde den aftalte afdragsordning.

Sammenlign forskellige lån og find det rette online

Der findes mange forskellige kviklån, og det kan tage tid at finde frem til det rette. Den letteste måde at sammenligne forskellige lån på er ved at kigge efter et lån på de hjemmesider, som har gjort arbejdet for dig. På disse hjemmesider kan du let finde de forskellige kreditorer og dermed hurtigt klikke ind for at sammenligne lånebeløb, rente og afdragsordning. Hjemmesiderne gør det let for dig at finde et lån med det rette beløb, og med en tilbagebetalingsordning der passer til din økonomi.

Find nemt og hurtigt et kviklån online her.

Find din stil: Bukser og jeans guide

Der findes i dag et utal af jeans- og buksemærker, og det kan nogen gange være svært at finde den stil, der passer til én, når udvalget er mangfoldigt. Hvad står de forskellige jeans for og er der nogen bukser, som tilhører en bestemt type mand fremfor andre? Vi har opstillet en lille bukseguide, så du bedre kan danne dig det store overblik over nogle af de mange jeans- og buksetyper, der i dag findes på markedet.

Chinos

Chinos er det perfekte alternativ til jeans og absolut et must have i garderoben. Med et par chinos ved hånden er du sikret en lækker, gennemført stil og som oven i købet egner sig perfekt til, når vejret går mod de varmere temperaturer. Det gode ved chinos er, at du både kan sammensætte dem med en løs t-shirt og et par sneakers for et afslappet look eller med en nystrøget skjorte og et par støvler for et mere formelt og stramt udtryk. Variér dit look ved at have et par chinos i garderoben, så vil du med garanti opnå en trendy og moderne stil.

Ripped jeans

Til den rå og mere maskuline type, hører sig et par ripped jeans til i garderoben. Nogen vil mene, at huller i bukserne og afsyrede farve på jeansene er lig med tegn på en tur i skraldespanden, men faktisk er ripped jeans med til at give et rocket udtryk på hele din stil. Skab en afslappet stil ved at iføre dig et par ripped jeans med en oversize sweatshirt og et par cool støvler, eller et mere hverdagsbestemt valg med en stram t-shirt og et par sneakers.

Cargo pants

Cargo pants er til dig, der tør lidt ekstra og ikke svor til stramme jeans eller traditionelle bukser med formelt snit. Cargo pants var med sine store lommer og posede udtryk en gang forbeholdt til den aktive type, hvor der skulle være rig mulighed for store udfoldelser og luft mellem hud og stof. I dag har cargobukserne også indtaget en plads til fyren med den mere streetprægede stil.

Slim jeans

Jeans er i sin brede forstand et hvert garderobeskabs eje og der findes nok ikke den mand, der ikke ejer et par jeans, men særligt den ”slim” af slagsen er noget, som ikke alle mænd ejer. Slim jeans er kendetegnet ved deres smalle pasform fra top til tå, hvor de smyger sig til benets facon og giver et stramt look. Mange mænd finder dem ikke behagelige at have på, da slim jeans kan være udfordrende at bevæge sig i. Hvor andre mænd tænker mere på design og udtryk end komfort. Smag og behag, men med et par slim jeans kommer du i hvert fald langt i byen kombineret med enten en stram skjorte eller t-shirt. Slim jeans er løsningen på tøjkriser.

Find dine jeans og bukser online
Er du på udkig efter nye bukser eller jeans til efterårsgarderoben, kan du med fordel klikke ind forbi 2trendy.dk, hvor du finder et stort udvalg af bukser og jeans på denne side.