Guide: Find din crossover taske anno 2017

Vi har på Feminista.dk været rundt på de sociale medier, for at se hvad der hitter blandt kvinder, når den perfekte crossover taske skal vælges. Mange er målbevidste omkring, hvordan den rigtige taske skal se ud, men der er står forskel på det enkelte individs præference. I samarbejde med den danske modeshop, der sælger modetøj til kvinder Noellafashion har vi udvalgte tre tasker, der trender blandt danske forbrugere i øjeblikket.

Personlighed er vigtigt

Når man skal ud at vælge sig en ny crossover taske, er det vigtigt man hele tiden forholder sig rationelt. Man bør ikke tage sine beslutninger på baggrund af andres meninger, eller holdninger. Man skal hele tiden huske på, at det er en selv som skal bære tasken- og hvad der måske ikke matcher din venindes mening, eller stil, kan sagtens matche din egen.

  • Den populære Noella Bag

Lige netop denne model har i 2017 været ekstremt populær. Dette ses især på de sociale medier, hvor tasken bliver vist frem både med et populært hashtag, men også ubevidst. Det gode ved denne taske, er at den er super enkel, men samtidig har kant i forhold lukningen og kæden på tasken. Modellen er sort, og kan i de flestes tilfælde have en fin match til ens tøjstil.

  • Noella Crosvover Bag

Minder på mange måder om taske 1. Forskellen her er blot, at den fås i tre forskellige størrelser, der gør at du kun få den størrelse der lige passer til den enkelte anledning.

  • Den skønne Klara Bag

Denne taske har et mere kvadratisk look. Den er ekstremt velegnet til forår/ sommermånederne. Den er fin på en meget elegant måde, der med alt sin enkelthed giver et feminint look.

Alle tre modeller findes under crossover tasker på Noellafashion.

Disse tre er nogle af de populære tasker på shoppen i øjeblikket. Det er ligeledes også modeller a la disse, man oftest ser bliver vist på de sociale medier. Dog er der en tendens til, at taskerne får noget mere farve fremadrettet. Det ses blandt andet på nogle af de nye styles, man også kan finde i Noellas sortiment.

Tip: En god måde at holde sig opdateret på, hvad der rør sig på markedet, er ved at søge efter hashtags på de sociale medier, og på den måde kun få vist relevante billeder relateret til din nye crossover taske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *