iPhone X – din nye mode-accessorie

Lanceringen af den nye iPhone 10 eller X, som romertallet indikerer – er lige om hjørnet. Mange iPhoneelskere venter i spænding og flere har allerede forudbestilt telefonen, så de er sikre på at få fat i én. Det er da heller ikke underligt at forstå, hvorfor lanceringen af den splinternye iPhone er så populær. Design og features siges at have overgået, hvad producenten har lavet hidtil, og der er ikke sparret på de små detaljer ved telefonen.

Elegance og intelligens

Den nye iPhone X bringer som sagt mange nye features med sig. Ikke nok med at dit ansigt kan kendes af din egen telefon – du bliver hjulpet til på bedste vis at kommunikere og gebærde dig i hverdagen. Humørikoner med dine ansigtsudtryk, forenklet og på samme tid kompleks adgang til telefonen og mange andre features, der er aldrig før er set. Med iPhone X har vi ikke været tættere på en teknologisk intelligens, som kommer mennesket til gode i hverdagens gøremål.

Er man aktiv på de sociale medier, så er der også gode nyheder. Billedkvaliteten er bedre end nogensinde  med fokus på det valgte objekt og en smuk sløring af baggrunden. Det føles næsten som om, at man går rundt med et ægte fotografkamera – telefonen hjælper dig endda til at få de bedste shots af dine ynglings ting. Du kan tage din telefon med i spabadet, mens du nyder et glas hvidvin. Rammen med det rustfri stål giver resten af telefonen en bedre resistens overfor vand, mens du kan læne dig tilbage og nyde at være til.

Forudbestil til den bedste pris

Går man op i mode, design og sand kvalitet, så er den nye iPhone et uvurderligt eje. På nettet er det muligt at forudbestille telefonen inden lanceringen den 3. november. Se priser på iPhone X lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *