Kjoler til fest

Jeg tror at mange af os kender det problem man står i, når man skal til fest. Det er aldrig rigtig til at finde ud af hvad man skal have på og man er ret tit overbevist om at man ingen tøj har der kan bruges. Det kan være en rigtig god ide, at have et par fine kjoler i sin garderobe, dette er en god løsning til de fleste fester og de kan nemt sættes sammen i spændende outfits med fine tasker, stiletter osv.

Jeg har fundet fire kjoler jeg rigtig gerne vil vise jer. Jeg synes at de allesammen er rigtig fine og gode til mange forskellige anledninger.

Kjoler til fest

 

Denne kjole er fra JEANE BLUSH, og i denne model kan man vælge imellem tre forskellige farver nemlig rød, lyserød og blå, som ses her på billedet. Kjolen er rigtig fin og simpel samtidig med at den har en rigtig fin detalje under brystet med paillet kanten. Denne kjole passer til mange forskellige begivenheder og kan sættes sammen med et væld af lækkert tilbehør.

Kjolen koster 449 kr, hvilket er en rigtig in pris for en flot og alsidig kjole som denne.

Se flere kjoler fra JEANE BLUSH her. 

Kjoler til festDen anden kjole jeg har valgt er fra Vila, denne kjole kan fås i sølv/grå og sort. Kjolen her er en rigtig festkjole, da den er er “belagt” med pailletter foran og simpel bag. Den er men at style med et par lækre stiletter, smykker osv. Jeg kan rigtig godt lide denne kjole, særligt fordi den har pailletterne foran der glimter og ser rigtig fint ud.

Denne kjole koster 279 kr, hvilket er billigt for en rigtig fin kjole som denne.

Find flere kjoler fra Vila her. 

Kjoler til fest

Denne kjole er fra VERO MODA og kan i denne model kun købes i sort. Kjolen her er rigtig fin til alle typer fester . Desuden har kjolen nogle fine detaljer, blandt andet på ryggen, hvor lynlåsen er sølv og faktisk pynter lidt på den ellers meget flotte, enkelte og elegante fest kjole.

Kjolen koster 329 kr, hvilket igen er meget billigt for en flot fest kjole, der kan bruges til rigtig mange forskellige arrangementer.

Se flere kjoler fra VERO MODA her.

Kjoler til festDen sidste kjole jeg har valgt er fra EVIL TWIN. Kjolen her kan kun fås i sort, men den er til gengæld fyldt med lækre detaljer, blandt andet har den den synlige lynlås på ryggen og de fine frynser foran på festkjolen. Denne kjole er dog lidt kortere end de andre, men de kan nemt sættes sammen med et par lækre denim shorts og nogle lækre læder stiletter eller sandaler. Denne kjole er perfekt til de fleste fester, og den kan bruges i mange forskellige outfits, så det passer præcis til den fest du skal til.

Denne kjole koster lidt mere end de andre jeg har valgt, nemlig 1145 kr, men du får virkelig også en super lækker kjole, som passer til alle begivenheder og et væld af forskellige outfits.

Find flere kjoler fra EVIL TWIN her. 

De her fire kjoler er alle sammen korte og sommerlige, og måske er det ikke lige det, du søger? Fortvivl ikke for der findes rigtig mange webshops, der sælger de fineste festkjoler. Går du rundt med en drøm at iføre dig en fantastisk maxi kjole til den næste fest, så kan du tage et kig på de skønne lange festkjoler hos missmolly.dk og festkjoler.net. Jagter du det størst mulige kjoleudvalg, kan du altid besøge sider som asos.com eller ellos.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.