Læderjakke til kvinder

En flot læderjakke klæder enhver kvinde, her i artiklen, kan du læse mere om nogle modeller jeg har valgt, dem kan du lade dig inspirere af, når du skal vælge din nye flotte læderjakke.

Find din nye læderjakke her.

Læderjakke

 

Jakken kan findes her.

Den første jakke jeg har valgt er fra mærket Schott NYC, jakken er i 100% læder og kan får i farverne rød, og den sorte, som ses her på billedet. Jeg kan rigtig godt lide jakken, fordi den har en masse flotte detaljer, og så har den et rigtig fint snit med lynlåsen der sidder lidt skævt. Jakken her koster 3495 kr.

Læderjakke

 

Jakken kan findes her.

Den næste jakke jeg har valgt, er fra mærket Oakwood, denne jakke er i 100% læder og fås kun i farven sort, som ses her på billedet. Jeg kan rigtig godt lide denne læderjakke, fordi den er meget simpel, men samtidig har lidt flotte detaljer. Jakken her koster 2075 kr.

Lædrjakke

 

Jakken kan findes her.

Den sidste jakke jeg har valgt er fra mærket Korintage, denne jakke er igen i 100% læder og kan fås i farverne sort, og den grønne, som kan ses på billedet herover. Jeg kan rigtig godt lide denne læderjakke, fordi den er simpel, men samtidig har fine detaljer, som for eksempel den skæve lynlås, der giver jakken et fint asymmetrisk snit. Jakken her koster 2525 kr.

De læderjakker jeg har valgt, ligger måske i den lidt dyrere ende, men det var dem jeg umiddelbart bedst kunne lide. Man kan sagtens finde nogen der er billigere på nettet.

Find din nye læderjakke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *