Et Hay tæppe i dit hjem?

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig har en svaghed for Hay produkter. Jeg har før skrevet om Hay puder, og denne gang er det altså Hay tæpper jeg vil tage fat i. Hvorfor lige et Hay tæppe? Jo, jeg elsker huse med trægulve, men et dejlig tæppe er altså meget brugbart engang imellem og jeg ELSKER hay’ design, så derfor er det et Hay tæppe det handler om i dag. 🙂

Grunden til at jeg virkelig godt kan lide Hay design, er at det er et dansk firma og så føler jeg mig meget inspireret af Rolf Hay, stifter af Hay design. Jeg kan også rigtig godt lide at de laver designer møbler og produkter til priser, hvor de fleste kan følge med. Ofte bliver designer møbler ALT for dyre. Lad os nu bare indrømme det. En designer stol til 35.000 kroner er altså ikke nødvendigvis bedre end en stol til 800 kroner. Jeg vil gerne have det fine design, men jeg vil altså ikke betale 35.000 kroner for en stol. Så går jeg hellere på kompromis, men det behøver jeg heldigvis ikke med Hay design.

Hay har lavet flere forskellige tæppe modeller. Produkt udvalget spænder mellem det meget normale tæppe, “Two Way” op til det super fede og unikke Pinocchio tæppe.

Pinocchio hay tæppe

Havde jeg fundet stedet, hvor jeg ville bo for resten af mit liv, så havde jeg helt sikkert skulle have et par Hay tæpper. Da jeg lige nu rejser lidt rundt i verdenen, er det desværre ikke muligt, men det kommer engang! Så kan der også nå at komme ekstra mange fede Hay tæpper 😀

Vil du se nogle af de mange fede Hay tæpper, så kan du blandt andet købe dem hos www.Trendyliving.dk, hvor de oven i købet kan købes til nogle af de billigste priser jeg har set. Har du et Hay tæppe derhjemme, ville jeg virkelig sætte pris på, om du gad sende mig en mail med nogle billeder, som jeg kan ligge op som inspiration i dette indlæg. Har du ellers nogle tæpper du virkelig syntes er fede? Så skriv det i en kommentar herunder. Jeg vil rigtig gerne høre, hvad du syntes er fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *