mbyM blazer

Jeg har valgt nogle mbyM blazere, som jeg synes er rigtig flotte. Se dem her i artiklen og brug dem som inspiration, når du skal igang med at finde din nye mbyM blazer.

Find din nye mbyM blazer her.

mbyM blazer

 

Find blazeren her.

Den første blazer jeg har valgt, kan jeg virkelig godt lide. Den er lidt anderledes med 3/4 ærmer også har den bare et super elegant og feminint udtryk, der passer til stort set alle outfits og kvinder. Denne blazer koster 749 kr.

mbyM blazer

 

Find blazeren her.

Den anden blazer jeg har valgt er også lidt anderledes, den har et lidt mere løst og hverdags udtryk i sig, samtidig med at den er super elegant. Jeg kan rigtig godt lide denne blazer fordi den er lidt mere afslappet i det, også passer den igen til stort set alle outfits og kvinder. Blazeren her koster 799 kr.

mbyM blazer

 

Find blazeren her.

Den sidste blazer jeg har valgt er super fin og elegant, den har en flot turkis farve, som gør det den skiller sig lidt ud. Det jeg rigtig godt kan lide ved denne blazer er at den er elegant og har en super fin farve. Denne mbyM blazer koster 699 kr.

Find din nye mbyM blazer her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *