Flot skjortekjole til sommeren 2014

En skjortekjole er et sikkert hit og en af de ting der står øverst på min ønskeseddel. Jeg synes at skjortekjoler er super flotte og så kan de bruges til både hverdag og fest, der findes rigtig mange lækre modeller rund omkring på nettet, jeg har fundet nogle modeller, som jeg synes er helt vildt flotte, jeg håber at du kan bruge det til inspiration, hvis du også tænker på at købe en flot skjortekjole.

 

skjortekjole-1

Køb skjortekjolen fra Kaporal her.

Den første model jeg har valgt er fra mærket Kaporal og den kan købes i den oliven grønne, som kan ses her på billedet, men den kan også købes i rød, som også er super flot. Denne model er super fin og passer perfekt til hverdagsbrug sammen med et par leggings. Bæltet, som man kan se på billedet følger også med, dette giver kjolen lidt mere personlighed og liv. Modellen her koster desuden kun 549 kr.

 

skjortekjole-2

Køb skjortekjolen fra Michael Michael Kors her.

Den anden model jeg har valgt er fra mærket Michael Michael Kors, den kan fås i blå og hvid, jeg har valgt at tage et billede med af begge farver, da jeg synes at denne model er super flot. Den er meget elegant og feminin også kan den bruges til både hverdag og fest, hvilket jeg synes er en klar fordel. Bæltet der ses på billedet følger også med også koster den 2295 kr, hvilket umiddelbart godt kan virke som mange penge, men så er man også sikret er meget flot og alsidig kjole.

 

skjortekjole-3

 

Køb skjortekjolen fra Noisy May her.

Den tredje model jeg har valgt er fra mærket Noisy May, den kan fås med sort/hvid striber og blå/hvid striber. Denne model er super enkelt og flot også skaber striberne noget liv og personlighed, der gør  at denne skjortekjole både kan bruges til hverdag og fest. Denne skjortekjole er super billig, den koster nemlig kun 149 kr, hvilket er en virkelig god pris.

 

Skjortekjole-4

 

Køb skjortekjolen fra 0039 Italy her.

Den sidste model jeg har valgt er fra mærket 0039 Italy, den er lavet i super flot blomstret stof. Jeg er helt vild med denne model, da den er virkelig feminin og flot også skiller den sig lidt ud fra de andre. Denne skjortekjole, kan sagtens bruges til en lækkert hverdags outfit og til et super flot fest outfit. Modellen her koster 2095 kr, hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for en virkelig flot og alsidig skjortekjole.

Hvis du gerne vil finde flere lækre og super flotte skjortekjoler, så har du mulighed for at finde et bredt udvalg lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *