Praktisk og flot smykkestativ til dine smykker

Flot Smykkestativ

Hvis du også mangler et sted, hvor du kan opbevare dine smykker på en super flot og praktisk måde, så kan jeg bestemt anbefale dig at bruge et smykkestativ eller et smykkeskrin. På et smykkestativ kan du hænge dine smykker uden at dine halskæder og armbånd filtre sammen og bliver ødelagt. Jeg har fundet nogle smykkestativer, som jeg synes er rigtig flotte, dem kan du bruge som inspiration. Du kan finde priser og yderligere informationer om de forskellige modeller, ved at trykke på et af billederne. 🙂

 

Find dit nye flotte smykkestativ her.

 

SmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativSmykkestativ

 

Find dit nye flotte smykkestativ her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *