Regnfrakker til kvinder

En regnfrakke kan være praktisk at have, man kan heldigvis få rigtig mange flotte regnfrakker på nettet, så man også kan se lidt smart ud:)

Jeg har fundet nogle regnfrakker, som jeg synes er rigtig flotte, dem kan du lade dig inspirere af, så du ved hvilken regnfrakke du skal have.

Find din nye regnfrakke her.

Regnfrakker

Find denne regnfrakke her.

Den første regnfrakke jeg har valgt er fra mærket Dreimaster. Jeg kan rigtig godt lide den fordi den har en super flot farve, der udover er den lidt lang, hvilket kan være meget praktisk, den har flotte detaljer og er lavet i lækre materialer, hvilket øger komforten betydeligt. Denne regnfrakke koster 899 kr.

Regnfrakker

 

Find denne regnfrakke her.

Den anden regnfrakke jeg har valgt er fra mærket Marmot, den er både vandtæt og åndbar, hvilket er en klar fordel. Jakken her kan fås i farverne lilla, blå, rød, sort og grøn. Jeg kan godt lide denne farve, fordi den kan fås i flere forskellige farver, dette giver en muligheden for at vælge den man bedst kan lide, der udover er den i god kvalitet og simpel i designet. Jakken her kan købes for 749 kr.

Find din nye regnfrakke her.

Share This

About the author

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og oprindeligt fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her på Mallorca, hvor jeg pt. er bosat. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)

View all articles by Mia Langholz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *