Smarte Nutcase cykelhjelme 2014

Når du skal ud og handle cykelhjelm – uanset om det er i en almindelig cykelbutik eller på internettet – så er sikkerheden naturligvis førsteprioritet. Men det er sådan i Danmark, at alle cykelhjelme på markedet er CE-godkendte, og dermed skal du altså ikke bekymre dig om hvorvidt hjelmen er sikker eller ej.

Det du derimod skal fokusere er på hvordan den ser ud, så du rent faktisk også får den brugt, og at den ikke bare hænger inde i et skab. Og her er Nutcase kendte for at lave nogle rigtig flotte hjelme, som passer til almindelig hverdagspåklædning.

Vi har kigget Nutcases sortiment igennem, og udvalg de tre vi mener er de smarteste modeller de har lavet her i 2014. Her kommer de…

atlantic_blue kopi mini_dots kopi union_jack kopi

Du kan se resten af Nutcase-sortimentet her.

En cykelhjelms sikkerhed

I tilfælde af at du kommer ud for en ulykke, så vil det naturligvis blive smertefuldt uanset hvad, men det vigtigste er, at du beskytter dit hoved, så det kun er kortvarige smerter der kan hele, og at du ikke får varige skader, som fx skader i hovedet. Her kan en cykelhjelm være en kæmpe stor hjælp.

Der er naturligvis ingen garanti for at dit hoved er uskadt efter en ulykke, men hvis du sætter cykelhjelmen ordentligt på hovedet, så er du generelt godt sikret. Desværre ser vi mange der ikke sætter cykelhjelmen ordentligt fast, og nogle sætter dem endda så forkert på hovedet, at de næsten lige så godt kunne køre uden cykelhjelm. Og det er farligt, for så får du en falsk tryghed om at du er i sikkerhed, mens dette slet ikke er tilfældet.

Der bliver talt meget i medierne om hvor sikre cykelhjelme er. Opfattelsen er jo umiddelbart, at bare man har en cykelhjelm på hovedet, så er man i sikkerhed, men vi har nævnt tidligere, så er det ikke nok i sig selv. Emnet er generelt meget relevant i Danmark, hvor mange mennesker cykler, og derfor vedrører sikkerhed på cykelstierne mange mennesker, hvilket altså baner vejen for, at medierne gerne vil skrive om det gang på gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *