Smykker til julens mange julefrokoster

Selv om der er en del uger til, at vi rammer julens måned, begynder de første invitationer, til de festlige julefrokoster, allerede at melde sin ankomst. Der skal styr på tøjet, skoene, håret og smykkerne. Vi kommer med bud på, hvilke smykker du kan sammensætte til de fleste julelook.

Georg Jensen – kunst, der aldrig går af mode

Én af Danmarks mest ikoniske smykkekunstnere, der ikke kun med sit håndværk inden for smykker har prydet danskernes kroppe, men også kunst i skulpturer verdenen over, er manden med det velkendte navn, Georg Jensen. Han har gennem tiden både lagt navn til tidløse designs inden for boligtilbehør og smykker. Det smukke, enkle udtryk gør noget specielt, og med smykker i sit skrin fra Georg Jensen, har man sikret sig værdifuld ”guld” mange år frem, ja faktisk smykker, der aldrig går af mode.

Smykker du skal gå efter til julens festligheder

Til julefrokosten hopper de fleste enten i ”den lille sorte” eller en kjole eller et sæt, hvor farverne oftest er mørke og ”juleagtige”. Derfor kan man sikkert gå efter smykker med fokus på farver og motiv således, at de kan understrege hele looket som helhed. Lad smykkerne skabe blikfang.
Gode bud på smykker til julefrokosten vil være Georg Jensens ikoniske Marguerit halskæde, der sammen med ørestikker vil se smuk ud sammen med en sort kjole.
Gå efter et mere dyrt og formelt udtryk og sammensæt dit outfit med smykker af klare eller hvide sten som fx similisten eller diamanter.
Som hovedregel kan du gå efter store smykker, der giver blikfang, hvis din kjole eller top er nedtonet i farver med intet- eller enkelt motiv. Møder du i stedet op i en kjole med leopardmønster eller knald på farverne, bør du tænke over at nedtone dine smykker. Lad enten dine smykker eller outfit skabe opmærksomheden.

Dameuret er et vigtigt accessorie

Der er mange forskellige accessories, som vi pynter vores outfit med i løbet af dagen. Nogle af dem bærer vi bare af den simple grund, at det er pænt og elegant, mens andre accessories har noget mere at byde på i form af funktionalitet. Det kan endvidere være, at vi bærer et accessorie, der har en form for sentimental værdi for os. Uanset hvad grunden er, så kan vi ikke komme uden om det faktum, at accessories er velintegreret i mode og styling, og det vil derfor altid være noget, som vi vil vælge med omhu. Det gælder også dameure, som er et utrolig vigtigt accessory med et væld af designmæssige muligheder.

Uret er mere en blot en tidsløs tidskender

Et veldesignet og elegant dameur giver – ud over den helt grundlæggende egenskab at kunne se klokken – et stilmæssigt indtryk af, hvem du er som person. Det betyder, at selvom det i dag er utrolig nemt at tjekke klokken ved hjælp af vores teknologiske højrehånd (nemlig smartphonen), så er der stadig et eller andet chikt ved at benytte mere traditionelle metoder til at holde styr på, om man er forsinket til yoga med veninderne, eller hvor lang tid der går, før man har fri fra kontoret. Det er derfor vigtigt, at man er omhyggelig med sit valg af design, fordi når det kommer til ure, så er der mere på spil end blot det funktionelle.

Mere end bare et accessory

Et ur er langt mere end blot et accessory, som vi benytter til at fuldende et sæt tøj. Mange føler sig helt ”nøgen”, hvis de ikke har et ur på, hvilket tyder på, at uret er et kært eje for mange mennesker. Det er derfor utrolig vigtigt, at man finder dét ur, der passer perfekt til ens smag.

En anden ting, der er virkelig vigtig at tænke på, er urets udseende. Her ligger essensen i designet. Og når det kommer til dameure, så er et ur i høj kvalitet i et simpelt, enkelt og let design i højsædet. Det udstråler personlighed og elegance, og det er egenskaber som tidsløse dameure besidder.

Find et udvalg af flotte dameure her.

Find smukke vielses- og forlovelsesringe online

Hvis du er kommet i den heldige situation, hvor du vil undersøge markedet for vielses- og forlovelsesringe, kan du med stor fordel kigge på internettet. På internettet kan man finde alt, og der er også en stor mulighed for at finde de helt perfekte ringe til den helt specielle anledning. Hvis du endnu ikke ved, hvilken type ring du skal give til din udkårne, skal du ikke være bange for at mangle valgmuligheder. Du kan scrolle igennem et utal af ringe i forskellige designs og i vidt forskellige kvaliteter og materialer på nettet. Det er op til dig, hvilken prisklasse du vil kigge på – der findes ringe til ethvert budget. Imponér dit livs kærlighed med en flot og særpræget ring købt online.

vielsesringe

Kvalitet og størrelse

Det er ikke nemt at vide, hvilke størrelser du skal bruge, men det er der heldigvis råd for. Du har muligheden for at bestille et apparat, som kan måle størrelsen på eksisterende ringe og fingre, det kan gøre det nemmere for dig at finde den rigtige størrelse første gang.

Kvalitet er et spørgsmål om økonomiske midler. Til gengæld er det en god idé at købe en ring af ordentlig kvalitet første gang, så er du sikker på, at ringen kan holde i lang tid uden at falme eller se slidt ud. Der er mange forskellige typer ringe, men du ved bedst selv, hvilken ring du ser som den perfekte for dig og din partner.

Design

Design er et stort begreb – design er ikke noget, du nødvendigvis synes, er pænt, men det er det, der tiltaler dig, som er interessant, som kan kaldes kunst for dine øjne. Er du til sølv, guld, diamanter eller noget helt andet, skal du også gøre dig overvejelser om. Derfor er det mulig at kigge grundigt på alle ringene online, så du selv kan udpege lige præcis den ring, du synes, er den perfekte.

Du kan finde et stort udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe online her.

Er du vild med pels? Se her

Når man skal købe nyt tøj hovedsageligt produceret af pels, kan det være en fordel at gøre det online, da der her vil være et større udvalg af forskellige dele af tøj og accessories, hvorved det kan blive lettere at finde noget tøj, man vil synes om. Derudover vil man i nogle tilfælde også opleve, at prisen på pels online er en smule mindre og lettere at forholde sig til, end den er i de fysiske butikker og store modehuse. Der er dog en del forskellige ting, man skal holde sig for øje, når man køber pels, såfremt man ønsker at finde den helt rette.

Pelsovertøj – et tidløst stykke overtøj i den rette kvalitet

De forskellige pelse fås i forskellige kvaliteter, og der er flere forskellige faktorer, der spiller ind på dette, hvorfor det kan være en fordel at undersøge dette, så man finder den rette kvalitet til den rette pris. Såfremt man ønsker selv at få en stor stemme i dette anliggende, kan det være en fordel at finde en hjemmeside, der tilbyder, at man selv kan vælge pelskvalitet, om der skal være lynlås, hægter og lignende ting, hvilket kan være med til at sikre, at man får netop den pelsjakke, man ønsker sig. Der findes også en masse forskellige typer af pelsovertøj, hvilket er gældende for vaskebjørnsjakker, rævejakker, minkjakker, pelsfrakker og mange flere, hvorfor det kan være en fordel at overveje, hvilken type af pelsovertøj, man end må have brug for, således det bliver lettere at finde den rette.

Beklædning og accessories i mange forskellige pelsskikkelser

Selvom pelsjakken længe har været dominerende, begynder pelsbeklædningen nu at spille en del mere ind, hvilket blandt andet er gældende for pelsbluser, pelsponchoer, pelsveste og pelstoppe, så vil man gerne gøre de gængse beklædningsgenstande mere elegante og tidløse, kan det være en fordel med pelsbeklædningerne.

Herudover kan man ligeledes vælge at erhverve sig pelshalstørklæder, pelshuer, pelspunge, pelstasker og meget mere, hvilket også kan være en fordel at overveje, såfremt man godt kan lide pels. Det kan herved være en fordel at matche de forskellige køb af pelsbeklædningsgenstande og accessories med hinanden, således man kan benytte dem i samme outfit og dermed se elegant ud fra top til tå. Et stort udvalg af pelsbeklædning findes hos Furbazaar.dk.

Skil dig ud med ny hårfarve og nye smykker

Ønsker man at skille sig ud fra venindeflokken, familieflokken eller lignende, er der mange forskellige måder, er der en del forskellige måder, hvorpå dette kan gøres, hvilket eksempelvis er gældende for nye smykker eller ny hårfarve, men i begge tilfælde, er der nogle forskellige ting, der kan være en fordel at skrive sig bag øret, så man kan skille sig ud på den rette måde.

Forskellige smykker giver forskellige udtryk

Der findes et væld af forskellige typer af smykker på markedet, hvilket eksempelvis inkluderer halskæder, øreringe, ringe, armbånd, vedhæng og brocher, og en del af de forskellige typer af smykker, kan man bære på samme tid, hvorfor det kan være en fordel at matche dem med hinanden, så man gør det muligt at benytte de forskellige typer af smykker på samme tid.

Matchingen kan både ske gennem former, farver, figurer og lignende, hvorfor dette også kan være en fordel at overvej i forbindelse med køb af smykker. Det er eksempelvis muligt at få både smykker med runde former, mens de også fås i mere kantede former, hvilket kan være en fordel at afstemme med krav og behov. Det er også muligt at få smykkerne i forskellige farver, hvor grundfarverne som oftest er guld eller sølv, hvorfor det kan være en fordel at overveje, hvilken farve man ønsker.

Herudover er det også muligt at få nogle smykker, hvorpå der er elementer af andre farver såsom rød, sort, grå osv. Hos Pilgrim forhandles sådanne smykker og mange flere, som kan findes ved at klikke på linket www.pilgrim.dk.

Find den rette hårfarve til dig

Har man forkælet sig med nye smykker for at skille sig lidt ud, kan man også vælge at få lavet ny hårfarve for at tage det næste skridt i udskilningen. Det er muligt at få de forskellige hårfarver i forskellige nuancer som eksempelvis rød, grøn, lyserød, blå, grøn, og dette kan være en fordel at overveje nøje, således man finder sig den hårfarve, som man ønsker dig.

Det er muligt at få farver, der blot holder i en dag, men dette er meget hårdt for håret, end eksempelvis den permanente hårfarve er, mens endagsfarven, som navnet antyder, hurtigt vil udvaskes og dermed ikke holder så lang tid. Derfor kan det være en fordel at vælge den semi-permanente hårfarve, hvis holdbarhed og styrke afhænger meget af typen af hår, da den kunstige hårfarve vil være stærkere, hvis man i forvejen har lyst hår. Fatima forhandler mange forskellige typer af hårfarver. Ønsker du at se nærmere på udvalget – så find forskelligt hårfarve lige her.

Find nyt til smykkeskrinet og udklædningen til temafesten

Når man skal til fest, kan det være en fordel at være fornyet på smykkefronten, således beklædningens niveau altid er helt i top. Man kan dog komme ud for at skulle til en fest med et tema, hvor det kan være en fordel at finde et lækkert kostume, så beklædningen ved temafesten også kan være i top.

Orientér dig på den rette måde i det store udvalg af ringe

Det kan være en fordel at udvide smykkeskrinets indhold med nye ringe, da det er med til at give den samlede beklædning et ekstra boost. Her kan det være en fordel, hvis man matcher køb af ring med de øvrige smykker, man allerede er i besiddelse af, da matchende smykker til enhver tid kan give den samlede beklædning et godt udtryk. Tager man den et skridt længere, kan man også matche køb af smykker med selve beklædningen, som kan give endnu en dimension i det samlede udtryk i beklædningen.

Det er muligt at få ringe i både gulv og sølv, hvilket naturligvis skal stemme overens med de ønsker, man måtte have hertil. Er man til diamanter på ringe eller ringe med tilhørende mønster, er det også muligt at få, hvilket naturligvis skal imødekomme de krav, man har hertil. Derudover fås ringene i en del forskellige størrelser i henhold til diameter, hvilket skal stemme overens med fingerens størrelse, så ringen hverken sidder for stramt eller glider af. Det er muligt at finde et udvalg af Julie Sandlau ringe ved at klikke her.

Vind udklædningskonkurrencen til temafesten

Når der er tale om en temafest, er det ikke sikkert at smykkerne og den helt flotte beklædning er i fokus, da man i de fleste tilfælde skal være klædt ud indenfor et bestemt tema. Her skal man naturligvis også sørge for at kostumets størrelse passer, således det hverken er for stort eller for småt, hvilket kan være med til ødelægge komforten på kostumet.

Det er muligt at få kostumer til mange forskellige begivenheder, og man kunne eksempelvis være klædt ud i forbindelse med sidste skoledag, karneval, temafest på gymnasiet eller lignende, og det er på hjemmesiden, www.temashop.dk, muligt at finde en del inspiration og udklædninger, uanset hvilken anledning man ønsker et kostume til.

Man kan være klædt ud som alt lige fra Find Holger til en jægerpilot fra Top Gun, så det burde være muligt at finde et kostume til enhver type af tema til en fest. Det er naturligvis fordelagtigt at finde et kostume, der stemmer overens med det tema, der er præsenteret til festen, og det kan være en fordel at søge inspiration online hertil.

Accessories til enhver kvinde

Jeg modtog fornyligt den smukkeste ring, som jeg synes at i skal høre om.

Ringen er en “ISABELLA GOLDEN FLOWER”, du kan læse mere om den her.

isabella-golden-flower

 

Jeg er simpelthen helt forelsket i ringen, den er super elegant og feminin og passer til både hverdag og fest.

Ringen er i rustfrit stål i høj kvalitet og derefter belagt med 18 karat guld. Min ring er fuldstændig fejlfri og af virkelig god kvalitet, alle piger burde have sådan en ring.. 🙂

Jeg vil også anbefale jer alle, at kigge forbi Jewelier.dk de har et bredt udvalg af super lækre smykker til rimelige penge, samtidig med det, så synes jeg at deres service er i top, og det er jeg kun et plus når man handler på nettet.

Jeg har kigget lidt på deres side de sidste dage, og overvejer hvad mit næste køb skal være. 🙂

Kipling Skuldertasker

Jeg har været igang med at søge nettet tyndt for lækre skuldertasker og nu tror jeg snart at jeg har besluttet mig for hvilken jeg skal købe. 🙂

kipling

Find din nye Kipling
 skuldertaske her!

Jeg har fundet denne lækre model fra Kipling som jeg virkelig er faldet for, den har super mange gode anmeldelser også er der et bredt udvalg af farver, så man kan vælge den der passer til ens egen stil, jeg er særligt faldet for farven “blue (Dazz true blue)” Det er en neutral farve, uden at det bliver for kedeligt, også er den nem at holde, i og med at man ikke så hurtigt kan se hvis den bliver lidtbeskidt eller lignende, hvilket jeg synes er en klar fordel.

Normalt koster tasken £79,00 hvilket er omkring 830 kr. Men i skrivende stund er den på tilbud til £55.30 hvilket er omkring 580 kr, du kan altså spare ca. 300 kr, hvilket jo bestemt ikke er dårligt, jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der godt kan lidt at spare lidt penge. 🙂

Du kan finde tasken her: Kipling Skuldertasker og her har du også mulighed for at se de forskellige farver. 🙂

Flotte smykker fra Rockz Jewelry

Jeg har fået nogle smykker fra siden Rockz Jewelry, som jeg skrive lidt mere om her i indlægget.

Hjerte sølvhalskæde

Det første smykke jeg vil skrive om, er denne flotte sølv halskæde med et hjerte vedhæng (se billedet herover). Halskæden her er super flot, elegant og ikke mindst meget feminin, den er simpel og kan bruges til både hverdag og fest. Halskæden er i sterling sølv den er lavet flot, der er ikke nogle fejl, ridser og lignende i den. Halskæden kan købes for 145 kr. hvilket jo er en super god pris for et flot og alsidig halskæde.

Hjerte sølvhalskæde

Det andet smykke jeg vil skrive om er også en halskæde med et hjerte vedhæng (se billedet herover). Jeg synes at denne halskæde er super flot, vedhænget er to hjerter i forskellige størrelser, som ligger ind over hinanden. Halskæden er simpel og flot og kan bruges til både hverdag og fest. Den er sterling sølv belagt, og har ingen ridser, fejl og lignende. Halskæden her kan købes for 145 kr. hvilket igen er en super god pris for en flot og alsidig halskæde.

Hjerte sølvhalskædeDet tredje smykke jeg vil skrive om er også en halskæde med er simpelt og flot hjerte vedhæng (se billedet herover). Denne halskæde er meget simpel og kan sagtens bruges til både hverdag og fest. Halskæden er sterling sølv belagt og har igen ingen fejl eller lignende. Jeg kan rigtig godt lide denne halskæde, fordi den er super fin og simpel. Halskæden koster kun 145 kr.

Sløjfe ringe

Det fjerde smykke jeg vil skrive om er nogle super fine sløjferinge (se billedet herover). Ringene er simple og lidt anderledes, særligt den sorte, som jeg selv er helt vild med. Jeg synes at ringene er super flotte, også kan jeg godt lide den sorte, som skiller sig lidt ud fra det man ellers plejer at gå med. Denne model kan også købes i guld også koster de kun 95 kr. pr stk.

kors ringe

 

Det femte og sidste smykke jeg vil skrive om er nogle super flotte kors ringe (se billedet herover). Ringene her er rigtig flotte og simple, de kan fås i guld, sølv og sort. Ringene har en lidt rustik overflade, som jeg egentlig synes er meget flot og lidt anderledes. Jeg synes at ringene er flotte også kan de bruges til både hverdag og fest, hvilket jo er rigtig praktisk.

Kors ringe