Flotte fingerringe fra Gold of Scandinavia

Jeg modtog for nyligt 5 flotte fingerringe fra hjemmesiden Gold of Scandinavia, som jeg vil skrive lidt om herinde.

Trinity Ring

De første ringe jeg vil skrive om, er et sæt bestående af tre ringe kaldt “Trinity ring” (kan ses på billedet herover). Når ringene sættes sammen på en finger, ser de utrolig flotte ud. Ringene har et stort antal af swarovski sten på sig, dette får ringene til at glimte og se utroligt flotte ud. Jeg synes at det er et rigtig flot sæt, som virkelig pynter på hånden. Dette sæt kan købes for 399 kr.

Nordic Royalty

De to sidste ringe kan både købes som et sæt, kaldt “Nordic Royalty (kan ses på billedet herover) og enkeltvis, ringene kaldes “Princess of Norway” og “Princess of Sweden”. Disse ringe er meget fine og elegante, de har nogle flotte detaljer og igen er der flotte swarovski sten på dem, der glimter og pynter utroligt flot.

Sættet koster 499 kr. og enkeltvis koster de normalt 299 kr. pr stk. men de er lige nu på tilbud til 250 kr. pr. stk.

Alle ringene kan købes i forskellige størrelser, så de passer lige netop til dine fingre, hvilket er utrolig praktisk.

Alle ringene skulle være belagt med 24 karat guld, der er dog ikke stempel i alle ringene, og derfor kan det være svært at sige om det er rigtigt. I den anledning har jeg snakket med en guldsmed, som kun ved en test kunne sige om det var rigtigt, denne test ville jeg dog ikke betale for. I samme sætning fortalte hun mig, at hun ikke ville sige, at det ikke var 24 karat guld, når hun ikke havde testet dem, men hun synes at det var mærkeligt, at der i nogle af ringene ikke var stempel og stemplerne der var i de andre var enten ikke godkendt og de andre havde hun aldrig set.

Men på trods af det, så er ringene jo flotte og pynter utroligt meget på fingrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.