Smykker til julens mange julefrokoster

Selv om der er en del uger til, at vi rammer julens måned, begynder de første invitationer, til de festlige julefrokoster, allerede at melde sin ankomst. Der skal styr på tøjet, skoene, håret og smykkerne. Vi kommer med bud på, hvilke smykker du kan sammensætte til de fleste julelook.

Georg Jensen – kunst, der aldrig går af mode

Én af Danmarks mest ikoniske smykkekunstnere, der ikke kun med sit håndværk inden for smykker har prydet danskernes kroppe, men også kunst i skulpturer verdenen over, er manden med det velkendte navn, Georg Jensen. Han har gennem tiden både lagt navn til tidløse designs inden for boligtilbehør og smykker. Det smukke, enkle udtryk gør noget specielt, og med smykker i sit skrin fra Georg Jensen, har man sikret sig værdifuld ”guld” mange år frem, ja faktisk smykker, der aldrig går af mode.

Smykker du skal gå efter til julens festligheder

Til julefrokosten hopper de fleste enten i ”den lille sorte” eller en kjole eller et sæt, hvor farverne oftest er mørke og ”juleagtige”. Derfor kan man sikkert gå efter smykker med fokus på farver og motiv således, at de kan understrege hele looket som helhed. Lad smykkerne skabe blikfang.
Gode bud på smykker til julefrokosten vil være Georg Jensens ikoniske Marguerit halskæde, der sammen med ørestikker vil se smuk ud sammen med en sort kjole.
Gå efter et mere dyrt og formelt udtryk og sammensæt dit outfit med smykker af klare eller hvide sten som fx similisten eller diamanter.
Som hovedregel kan du gå efter store smykker, der giver blikfang, hvis din kjole eller top er nedtonet i farver med intet- eller enkelt motiv. Møder du i stedet op i en kjole med leopardmønster eller knald på farverne, bør du tænke over at nedtone dine smykker. Lad enten dine smykker eller outfit skabe opmærksomheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *