Vælg sneakers, der både er smarte og behagelige for dine fødder

Sneakers er uundværlige for den moderne kvinde, som gerne vil se smart ud og samtidig skåne sine fødder for ubehagelige sko. Vi har samlet et udvalg af sneakers, der både er flotte og komfortable

I dag kan du få sneakers til damer i et væld af forskellige farver og modeller. Derfor kan du nemt kan finde et par, der passer til lige netop din personlige stil. Uanset hvilken model du vælger, vil dine fødder sætte stor pris på et par komfortable sneakers til de lange dage på jobbet og begivenheder, hvor du skal stå og gå meget rundt.

Fine ruskindssneakers fra Billi Bi

Er du på udkig efter et par feminine og lækre sneakers, er denne model fra Billi Bi et godt bud.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Denne skønne slip-on sko er praktisk og nem at få af og på. Skoen er i bordeaux ruskind med en hvid gummisål og har en flot oversize sløjfe foran. Med disse sneakers fra Billi Bi er du sikret behageligt fodtøj, der giver dig et flot og feminint look. Er du mere til det rå look, kan du også få skoen i lækkert sort skind.

Klassisk Tommy Hilfiger-stil

Er du til den klassiske stil med den flotte mørkeblå farve, som Tommy Hilfiger er kendt for, er denne model lige noget for dig.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Her har du ligeledes et par sneakers, der er lige til at hoppe i og behagelige at have på, uanset om det er på arbejdet eller på en shoppetur med veninderne. Skoen er i flot mørkeblåt skind med et stribet elastikbånd over vristen, der giver et smart og anderledes look end den typiske snøresko.

Den høje model fra Paul Green

De høje sneakers er blevet mere og mere populære, da de er meget praktiske til de lidt køligere dage, hvor både fødder og ankler har brug for ekstra varme.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Disse sneakers fra Paul Green i en flot grå farve har både snørebånd og lynlås. Der er lynlås på begge sider, så du nemt og hurtigt kan få skoen af og på, selvom det er en høj model. Farven er rigtig flot og nem at bruge både om foråret og efteråret, men er du mere til det helt enkle og praktiske, kan du også få den i en sort model.

Geox til den sporty type

Går du efter sneakers, der er mere sporty, får du også ofte mere komfort. Med denne model fra Geox kan du både være smart og sikre dine fødder ekstra høj komfort.

(Foto: Kgs Nytorv Sko)

Med disse super moderne sneakers får du en kombination af sort ruskind, tekstil og skind med sorte snøre og en hvid gummisål. Sålen er åndbar og yderst komfortabel, så du kan holde ud at stå op og gå rundt i mange timer uden at få ondt i fødderne.

Alle ovenstående sneakers finder du hos Kgs Nytorv Sko, der har et stort udvalg af sneakers til damer på deres webshop. På webshoppen finder du sko til enhver stil og en masse gode tilbud, der kan spare dig for mange penge. Gå på opdagelse hos Knsko.dk og find et par behagelige og smarte sneakers, der passer til din personlige stil.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *