Stil: Dét siger dit valg af taske om din personlighed

En kvindes taske er den, der kender hende bedst. Se her, hvad din taske siger om dig.

Din taske er en essentiel del af dit outfit, og det er her, du opbevarer alle dine vigtigste accessories. Dem, du altid har med dig. Hvilken taske, du bærer, siger meget om, hvem du er som person. Det er altså vigtigt, at du vælger den rigtige; den, der udstråler, hvem du er. Men hvad siger din taske egentlig om dig? Det får du vores bud på her.

Marc Jacobs tasker

Marc Jacobs

Marc Jacobs-tasker hører til den stilsikre kvinde, der har styr på tingene. Den er til karrierekvinden, men ikke den kedelige karrierekvinde, der lader arbejdet overtage hendes liv. Den egner sig nemlig også perfekt til kvinden, der nyder en cocktail med veninderne klokken 22.00 på en hverdagsaften.

Mulberry

Mulberry er den klassiske, let konservative, men ikke for fine, britiske stil. Der er altid tale om kernelæder, og det er et produkt, der er kendt for rigtig høj kvalitet — man får til gengæld også, hvad man betaler for. Den er til den moderne gentlewoman, der holder af de af de konservative værdier. Samtidig en selvbevidst kvinde, idet Mulberrys tasker er en smule underspillet. De hviler i sig selv, ligesom kvinde der bærer fen.

Prada

Prada-tasken er til kvinde, der gerne vil vise til omverdenen, at det går godt. At der er styr på tingene, på livet, på mændene og på karrieren. Det kan dog også udstråle en vis form for arrogance, og i visse tilfælde kan det klinge hult, når man går med en Prada-taske — ikke fordi, de ikke er dyre, men fordi der findes så mange kopier. Du skal med andre ord have en eksklusiv livsstil, som matcher tasken, hvis ikke du vil opfattes som en ’faker’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *