Vagabond støvler

Flotte Vagabond støvler

Jeg har fundet nogle flotte Vagabond støvler, som jeg gerne vil dele med jer, dem kan du bruge til inspiration, når du skal igang med at finde dine egne nye, flotte Vagabond støvler.

Find flotte Vagabond støvler her.

Vagabond støvler

Denne Vagabond støvle kan findes her.

Den første sko jeg har valgt er en høj støvle, med en skafthøjde på 35 cm, en skaftvidde på 38 cm og en blokhæl med en hælhøjde på 6 cm. Dette er en super flot og enkelt støvle, lavet af 100% læder. Denne støvle koster normalt 1395 kr, men er lige nu på tilbud til 1095 kr, man kan altså sparer 22% på at købe den nu.

Vagabond støvler

Denne Vagabond støvle kan findes her.

Den næste støvle jeg har valgt, har en skafthøjde på 41 cm, en skaftvidde på 40 cm og en blokhæl på 4 cm. Denne støvle er super enkelt og fin og er lavet af 100% læder, den har en lynlås i siden, så man nemt kan få den af og på. Normalt koster denne støvle 1395 kr, men den er lige nu på tilbud til 1095 kr, man kan altså også sparer 22% på at købe denne støvle nu.

Vagabond støvler

Denne Vagabond støvle kan findes her.

Den sidste støvle jeg har valgt en en vinterstøvle, lavet i læder. Dette er en super flot og praktisk vinterstøvle, som normalt koster 2295 kr, men som lige nu er på tilbud til 1595 kr, man kan altså sparer 31% ved at købe denne støvle lige nu.

Find flere flotte Vagabond støvler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *