3 tips: Hold den bedste fødselsdag for veninderne

Her i guiden har vi samlet tre tips hvis du planlægger at skulle holde en fødselsdag for dine veninder. Det kan være at du bliver 18 år eller det kan være at det måske er tid til peber, da du fylder de 30. Uanset hvor mange lys, der skal placeres i kagen, så kan du bruge denne guide som hjælp til at få sat de bedste rammer for en god veninde-fødselsdag.

Lav noget god underholdning

Råd nummer et kommer her. For at få det så sjovt som muligt, så er det vigtigt at du har styr på underholdningen til fødselsdagen. Hvis du virkelig vil sikre at fødselsdagen bliver mindeværdig, så er det her du kan score en masse bonus point. Der er mange forskellige indslag du kan lave, og nogle af de mest oplagte er bl.a. at lave den kendte tip en 13er leg. Du kan også være mere opfindsom og lave en leg som Tegn og gæt. Margrethe skåls legen er også en sikker vinder, og her skal man gætte kendte personer i tre forskellige runder.

Hav lækker mad klar

Dette råd er måske selvskrevet, men jo bedre mad du kan servere til festen, jo bedre bliver festen. Så simpelt kan det faktisk siges. Derfor bør du være ude i god tid når madplanerne skal sættes sammen. Der er mange retter der er oplagte, og her bør du i høj grad tænke selvisk og tænke på, hvad der er din livret. Husk også en god dessert som serveres efter hovedretten. Her behøver du ikke lægge fingre imellem, og hvis du gerne vil have pandekager, så er det da pandekager I skal have!

Byen bagefter?

En god veninde-fødselsdag behøver ikke nødvendigvis sluttes af med en bytur, men hvis I er typerne der går i byen så vil det bestemt ikke skade at slutte af på denne måde. Hvis ikke i er typerne, der plejer at gøre det på denne måde, så kan du have nogle øl og et par hyggelige brætspil klar, så I kan sidde til langt ud på natten og spille løs.

Uanset hvad, så håber vi I får en forrygende pige-fødselsdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *